| |  |
|
05.01.2008 23:43 -
Odkazy na ND a vrakoviště
|
167128
|
|
|
igok
|
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 270 |
|
|
Dnes mi náš kolega pilot C 5 poslal celkom zaujímavú linku, tak sa s vami o ňu podelím .link.
Dnes mi náš kolega pilot C 5 poslal celkom zaujímavú linku, tak sa s vami o ňu podelím http://www.universauto.sk/index.php
|
|
|
|
|
|
31.08.2008 21:02 -
Díly na C5
|
167225
|
|
|
Bobo
|
|
Město: Hulín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Chtěl bych upozornit na nové stránky pro milovníky vozu CITROEN. www.automaxhulin.cz
Chtěl bych upozornit na nové stránky pro milovníky vozu CITROEN. www.automaxhulin.cz
|
|
|
|
12.09.2008 19:45 -
Re: Odkazy na ND a vrakoviště
|
167129
|
|
|
pilot C 5
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 39 |
|
|
.link.
http://renault-twingo.autobazar.eu/card.php?id=140339
|
|
|
|
19.12.2008 15:31 -
|
167130
|
|
|
drobec
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 212 |
|

|
minule som pri googleni po stredovych kruhoch na alu disky Hungaro nasiel celkom zaujimavu stranku .link.. je to sice francuzske ale maju tam dobre ceny a da sa vyhladavat podla ref. cisla ND, ktore si najdete na uz asi znamej stranke .link. (najlepsie ak si vyfiltrujete ND priamo na svoje auto zadanim VIN). tu ma napada vyuzitie klubu na hromadnejsie objednavky a tym lacnejsie postovne (na drobnosti to je cca 20 eur). dufam ze som pomohol. ja tam mozno teraz okrem tych krytov budem kupovat aj stierace.
minule som pri googleni po stredovych kruhoch na alu disky Hungaro nasiel celkom zaujimavu stranku http://www.citroen-auch.com. je to sice francuzske ale maju tam dobre ceny a da sa vyhladavat podla ref. cisla ND, ktore si najdete na uz asi znamej stranke http://service.citroen.com (najlepsie ak si vyfiltrujete ND priamo na svoje auto zadanim VIN). tu ma napada vyuzitie klubu na hromadnejsie objednavky a tym lacnejsie postovne (na drobnosti to je cca 20 eur). dufam ze som pomohol. ja tam mozno teraz okrem tych krytov budem kupovat aj stierace.
|
|
|
|
12.05.2009 11:29 -
|
660778
|
|
|
drobec
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 212 |
|

|
chcel by som sa spytat ci sa nenajdu clenovia co maju zaujem kupit nejake originalne ND (vratane doplnkov a prislusenstva) aby sme urobili hromadnu objednavku, ktoru som vyssie spominal, z prveho linku v predchadzajucom prispevku (citroen-auch.com) ?
chcel by som sa spytat ci sa nenajdu clenovia co maju zaujem kupit nejake originalne ND (vratane doplnkov a prislusenstva) aby sme urobili hromadnu objednavku, ktoru som vyssie spominal, z prveho linku v predchadzajucom prispevku (citroen-auch.com) ?
|
|
|
|
12.05.2009 12:50 -
|
660780
|
|
|
Růža
|
|
Město: Horažďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 285 |
|

|
Koukal jsem, že nabídka je podobná jako u českého dealera a ceny vycházejí po přepočtu (při kurzu 27,- Kč/1 EUR) většinou lepší než u nás (např. origo. zástěrky, které by se mi líbily, vychází o 300,- Kč levněji), ovšem poštovné by rozdíl určitě smazalo a organizovat hromadnou objednávku za tolik peněz, je spíše pro nějakého zkušeného a francouzštiny znalého organizátora. Pokud by se něco takového ale organizovalo, možná bych se také připojil, zvlášť pokud by se kurz dostal ještě níže. (I když vy na Slovensku už máte vlastně jenom "Oiro")
Koukal jsem, že nabídka je podobná jako u českého dealera a ceny vycházejí po přepočtu (při kurzu 27,- Kč/1 EUR) většinou lepší než u nás (např. origo. zástěrky, které by se mi líbily, vychází o 300,- Kč levněji), ovšem poštovné by rozdíl určitě smazalo :nevim a organizovat hromadnou objednávku za tolik peněz, je spíše pro nějakého zkušeného a francouzštiny znalého organizátora. Pokud by se něco takového ale organizovalo, možná bych se také připojil, zvlášť pokud by se kurz dostal ještě níže. (I když vy na Slovensku už máte vlastně jenom "Oiro")
|
|
|
|
29.09.2009 06:19 -
Diely,součástky a proste komponenty z PL
|
1106580
|
|
|
pilot C 5
|
|
|
|
.link.
http://moto.allegro.pl/search.php?string=citroen+c5&category=620&country=1&p=0
|
|
|
|
29.09.2009 06:21 -
Re: Diely,součástky a proste komponenty z PL
|
1106581
|
|
|
pilot C 5
|
|
|
|
A komu by to bolo jakože daleko,tak sa to dá cez .link.
A komu by to bolo jakože daleko,tak sa to dá cez http://www.autofra.sk/nahradne-diely/index.php?mode=faq-11#ukaz
|
|
|
|
05.10.2009 18:14 -
|
1107044
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
Můj bratr má C5 v kombíku už 3 roky (2.0 HDi rok 2004). Když mu na parkovišti někdo poškodil dveře a urval kliku, tak ji sehnal právě přes motoallegro.pl . Díl zakoupil tak, že se domluvil s polským kolegou v práci, který ji koupil na sebe (nachal zaslat na domácí adresu v Polsku) a pak mu ji dovezl do práce. Bratr mu to pak zaplatil v české měně. Pravdou je, že tam na těchle stránkám mají na naše auto mraky věcí... a myslím že často za rozumné ceny. Když si spočítáte, že kurz Koruna /Zlotý je cca 6-7 kč /1 zlotý , tak potom například páčka tempomatu je za nějakých +- 600-700 kč
Ještě např. v minulém týdnu jsem tady viděl (u nich) tapicírungy všech dveří v šedivé barvě s dřevěnou lištou za nějakých 1500 kč a také středovou konzoli ve "dřevě". Za babku by se takhle dal upravit interiér. Kožené sedačky (komlet včetně dveřních tapeců v kůži) tady byly minulý týden za cca 8 000 kč.
Můj bratr má C5 v kombíku už 3 roky (2.0 HDi rok 2004). Když mu na parkovišti někdo poškodil dveře a urval kliku, tak ji sehnal právě přes motoallegro.pl . Díl zakoupil tak, že se domluvil s polským kolegou v práci, který ji koupil na sebe (nachal zaslat na domácí adresu v Polsku) a pak mu ji dovezl do práce. Bratr mu to pak zaplatil v české měně. Pravdou je, že tam na těchle stránkám mají na naše auto mraky věcí... a myslím že často za rozumné ceny. Když si spočítáte, že kurz Koruna /Zlotý je cca 6-7 kč /1 zlotý , tak potom například páčka tempomatu je za nějakých +- 600-700 kč
Ještě např. v minulém týdnu jsem tady viděl (u nich) tapicírungy všech dveří v šedivé barvě s dřevěnou lištou za nějakých 1500 kč a také středovou konzoli ve "dřevě". Za babku by se takhle dal upravit interiér. Kožené sedačky (komlet včetně dveřních tapeců v kůži) tady byly minulý týden za cca 8 000 kč.
|
|
|
|
05.10.2009 18:51 -
|
1107045
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Ja uz jsem tam taky kupoval jedno cidlo. Vyslo to tak o pulku levneji. Jedina nevyhoda je, ze se plati za prevod nejakych 200kc.
Hlavne se tam sezene uplne vsechno a levne, tady si o tom muzem nechat jenom zdat.
Ja uz jsem tam taky kupoval jedno cidlo. Vyslo to tak o pulku levneji. Jedina nevyhoda je, ze se plati za prevod nejakych 200kc.
Hlavne se tam sezene uplne vsechno a levne, tady si o tom muzem nechat jenom zdat.
|
|
|
|
07.10.2009 21:52 -
|
1107186
|
|
|
jagrim
|
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|

|
Musím uznat,že jsem už pár dílů koupil z PL,nakonec to mám co by kamenem dohodil a byl jsem spkojenej.Né všechno bych tam ale koupil,protože tomu zas tak nějak moc nevěřim,ale na druhou stranu je fakt,že tam koupíte o mnoho levněji,né jen podle kurzu,ale i podle marží tady prodávajících,to člověk žasne.Ale rozhodně bych varoval kupovat nějaký díly na nějaký burze atd...když tak ve "sklepě"...Záleží co člověk potřebuje...Většinu dílů si raději objednám z Hulina
Musím uznat,že jsem už pár dílů koupil z PL,nakonec to mám co by kamenem dohodil a byl jsem spkojenej.Né všechno bych tam ale koupil,protože tomu zas tak nějak moc nevěřim,ale na druhou stranu je fakt,že tam koupíte o mnoho levněji,né jen podle kurzu,ale i podle marží tady prodávajících,to člověk žasne.Ale rozhodně bych varoval kupovat nějaký díly na nějaký burze atd...když tak ve "sklepě"...Záleží co člověk potřebuje...Většinu dílů si raději objednám z Hulina :-d
|
|
|
| |
|
|