| |  |
|
01.03.2010 21:51 -
Muzu snizit podvozek?
|
1805579 |
|
|
bubakkaja
|
|

|
Myslite ze bych mohl snizit podvozek o centimetr a pul vpredu i vzadu nebo to bude mit vliv na perovani?Pripada mi to jak koza ma strasne vysoke mezery nahore od kola k blatniku oproti od kola ke dverim.
Myslite ze bych mohl snizit podvozek o centimetr a pul vpredu i vzadu nebo to bude mit vliv na perovani?Pripada mi to jak koza ma strasne vysoke mezery nahore od kola k blatniku oproti od kola ke dverim.
|
|
|
|
|
|
01.03.2010 21:53 -
Re: Muzu snizit podvozek?
|
1805580 |
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6186 |
|

|
vyska sa da nastavit a toto by som nerobil (len skontroloval) nakolko vyska sa meni v zavislosti na rychlosti a povrchu vozovky...
vyska sa da nastavit a toto by som nerobil (len skontroloval) nakolko vyska sa meni v zavislosti na rychlosti a povrchu vozovky...
|
|
|
|
01.03.2010 21:54 -
|
1805581 |
|
|
Darja
|
|
Město: Hostivař, Auto: C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2772 |
|

|
Kup si pružiňák, narvi tam D2 a nebo Koni.... sice žádný zuby v hubě, ale bude se to plazit...
Kup si pružiňák, narvi tam D2 a nebo Koni.... sice žádný zuby v hubě, ale bude se to plazit...
|
|
|
|
01.03.2010 21:55 -
|
1805582 |
|
|
bubakkaja
|
|

|
A je nekde rozmer kolik ma byt v neutralni poloze?Na xantii jsem nasel na foru rozmery.Mozna to ladil nekdo prede mnou.
A je nekde rozmer kolik ma byt v neutralni poloze?Na xantii jsem nasel na foru rozmery.Mozna to ladil nekdo prede mnou.
|
|
|
|
01.03.2010 22:06 -
|
1805587 |
|
|
bubakkaja
|
|

|
No mozna kvuli tomu aby pri propruzeni bylo dostatek mista v kouli a bylo to komfortni.Ja jen ze kdyz vidim jinou c5 prijde mi nizsi.
A mozna proto ze si to nad 110 samo pricupuje a pak uz by nemohlo.
Jumep diky moc hned zitra to promerim.
No mozna kvuli tomu aby pri propruzeni bylo dostatek mista v kouli a bylo to komfortni.Ja jen ze kdyz vidim jinou c5 prijde mi nizsi.
A mozna proto ze si to nad 110 samo pricupuje a pak uz by nemohlo.
Jumep diky moc hned zitra to promerim.
|
|
|
|
01.03.2010 22:11 -
|
1805588 |
|
|
Darja
|
|
Město: Hostivař, Auto: C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2772 |
|

|
pokud se někdo vrtal v nastavení SV tak ji můžeš mít vysoko, ale jak píše džumdžep, to se dá nastavit na diag. Všechny hydraulické citroëny působí nakopnutě, oproti dnešnímu trendu nízkých vozů (aneb škrtáme vanama o kanály).
pokud se někdo vrtal v nastavení SV tak ji můžeš mít vysoko, ale jak píše džumdžep, to se dá nastavit na diag. Všechny hydraulické citroëny působí nakopnutě, oproti dnešnímu trendu nízkých vozů (aneb škrtáme vanama o kanály).
|
|
|
|
01.03.2010 22:17 -
|
1805589 |
|
|
bubakkaja
|
|

|
Ok ja jen pro kontrolu.
Ok ja jen pro kontrolu.
|
|
|
|
01.03.2010 22:28 -
|
1805611 |
|
|
Rafmartin
|
|
Město: Zálesie, Auto: C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 180 |
|

|
dnes sa mi naskytol strasny pohlad. Isiel som po Bratislavskom obchvate a pri vyjazde na Komarno a Biskupice je autobazar AAA Auto. Bola tam jedna c5, predok mala v normalnej polohe a zadok uplne hore. to auto vyzeralo uplne hrozne. sorry za troska off topic
dnes sa mi naskytol strasny pohlad. Isiel som po Bratislavskom obchvate a pri vyjazde na Komarno a Biskupice je autobazar AAA Auto. Bola tam jedna c5, predok mala v normalnej polohe a zadok uplne hore. to auto vyzeralo uplne hrozne. sorry za troska off topic
|
|
|
|
06.07.2010 18:32 -
|
2349768 |
|
|
mirasa
|
|
Město: Dýšina, Auto: C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 39 |
|

|
Mno, né že bych se chtěl taky plazit ,ale po výměně ložisek na zadních ramenou jsem se zadkem dost vysoko, i světla jsem kvůli tomu musel nechat zvednout. Takže jestli to dobře chápu, měla by být vepředu i vzadu stejná výška od země?? Budu to muset proměřit. A ještě jedna věc. Právě od té výměny, když chci auto poslat do nejvyšší polohy, tak mi pořád vrčí čerpadlo, i po chcípnutí, po třech čtyřech minutách přestane na pár sekund a zase. V té nižší poloze je klid.
Mno, né že bych se chtěl taky plazit :-d ,ale po výměně ložisek na zadních ramenou jsem se zadkem dost vysoko, i světla jsem kvůli tomu musel nechat zvednout. Takže jestli to dobře chápu, měla by být vepředu i vzadu stejná výška od země??;-) Budu to muset proměřit. A ještě jedna věc. Právě od té výměny, když chci auto poslat do nejvyšší polohy, tak mi pořád vrčí čerpadlo, i po chcípnutí, po třech čtyřech minutách přestane na pár sekund a zase. V té nižší poloze je klid.
|
|
|
| |
|
|