| |  |
|
10.02.2009 12:24 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. - oprava
|
387138
|
|
|
stano1
|
|
|
opravujem
...vyderie uloženie ložiska v ramene...
opravujem
...vyderie uloženie ložiska v ramene... :-))
|
|
|
|
|
|
10.02.2009 13:00 -
|
387141
|
|
|
artsvec
|
|

|
Může to vrzat či vydávat až rány zejména při přejezdech určitých nerovností. Jak píše Stano - neváhej s opravou.
Může to vrzat či vydávat až rány zejména při přejezdech určitých nerovností. Jak píše Stano - neváhej s opravou.
|
|
|
|
10.02.2009 14:38 -
|
387143
|
|
|
milos
|
|
Město: Králův Dvůr, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Dík za potvrzení závady, hned začnu schánět ložiska a gufera. Pak dám vědět jak to dopadlo.
Dík za potvrzení závady, hned začnu schánět ložiska a gufera. Pak dám vědět jak to dopadlo.
|
|
|
|
10.02.2009 15:46 -
|
387146
|
|
|
milos
|
|
|
|
Předpokládám, že na C5 II 1.8 16v jsou ložiska ( VKD24000 SKF) v ramenech zadní nápravy stejná jako u C5 HDi. Nevšiml jsem si , že by to někdo řešil u C5 1.8 16v. Pokud ne prosím o info. Dík
Předpokládám, že na C5 II 1.8 16v jsou ložiska ( VKD24000 SKF) v ramenech zadní nápravy stejná jako u C5 HDi. Nevšiml jsem si , že by to někdo řešil u C5 1.8 16v. Pokud ne prosím o info. Dík
|
|
|
|
10.02.2009 20:14 -
|
387157
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6902 |
|

|
myslim ze ta naprava bude konstrukcne rovnaka, prever si to na service.citroen pripadne. Mne to vydavalo kovove rany a az neskor zacalo vrzgat, ked som to rozobral, bolo mi jasne preco - tie rany sli len z jednej strany, niekedy nafotim tie puzdra pre predstavu tym co to este nemali otvorene
myslim ze ta naprava bude konstrukcne rovnaka, prever si to na service.citroen pripadne. Mne to vydavalo kovove rany a az neskor zacalo vrzgat, ked som to rozobral, bolo mi jasne preco - tie rany sli len z jednej strany, niekedy nafotim tie puzdra pre predstavu tym co to este nemali otvorene
|
|
|
|
12.02.2009 13:26 -
|
387196
|
|
|
milos
|
|
|
|
V Autoservisu Dojáček v Praze mi potvrdili, že náprava je stejná. Takže jsem u nich zakoupil gufera (81,-/ks) a měli skladem i sadu podložek za 509,- Kč. Ty jsem zatím nekupoval. Ložiska jsem objednal v Davaz za 268,- Kč/ks. No a teď se uvidí jak mám šikovného mechanika.
V Autoservisu Dojáček v Praze mi potvrdili, že náprava je stejná. Takže jsem u nich zakoupil gufera (81,-/ks) a měli skladem i sadu podložek za 509,- Kč. Ty jsem zatím nekupoval. Ložiska jsem objednal v Davaz za 268,- Kč/ks. No a teď se uvidí jak mám šikovného mechanika.
|
|
|
|
12.02.2009 23:09 -
|
387216
|
|
|
jumep
|
|
|

|
ja som kupoval opravnu sadu, srob, podlozky, loziska gufera za 1300
ja som kupoval opravnu sadu, srob, podlozky, loziska gufera za 1300
|
|
|
|
23.02.2009 08:53 -
|
387629
|
|
|
vlk
|
|
Město: žetec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Zdravím!Chtěl bych se zeptat ři jízdě a zastavení když se auto pohybuje nahoru a dolu tak na zadní nápranvě něco vrže.Nevíte prosím příčinu?Jak to odstranit?Předem díky za reakce.
Zdravím!Chtěl bych se zeptat:při jízdě a zastavení když se auto pohybuje nahoru a dolu tak na zadní nápranvě něco vrže.Nevíte prosím příčinu?Jak to odstranit?Předem díky za reakce.
|
|
|
|
23.02.2009 08:55 -
|
387630
|
|
|
tomc
|
|
|
stačí jen hledat už se o tom psalo!!!!
stačí jen hledat už se o tom psalo!!!!
|
|
|
|
23.02.2009 10:28 -
|
387633
|
|
|
jumep
|
|
|

|
to nevies citat?
loziska v naprave, treba vymenit, cimskor, lebo si to znicis, cele to tu mas popisane
to nevies citat?
loziska v naprave, treba vymenit, cimskor, lebo si to znicis, cele to tu mas popisane
|
|
|
|
07.04.2009 10:52 -
|
659882
|
|
|
milos
|
|
|
|
milos napsal(a): V Autoservisu Dojáček v Praze mi potvrdili, že náprava je stejná. Takže jsem u nich zakoupil gufera (81,-/ks) a měli skladem i sadu podložek za 509,- Kč. Ty jsem zatím nekupoval. Ložiska jsem objednal v Davaz za 268,- Kč/ks. No a teď se uvidí jak mám šikovného mechanika.
Tak jsem nechal vyměnit ložiska v ramenech a nic se nezměnilo. Pořád to při přejezdu příčné nerovnosti vzadu bouchá. Tak nevím co by to mohlo být. V kufru to není (ani u rezervy).
Tak jsem nechal vyměnit ložiska v ramenech a nic se nezměnilo. Pořád to při přejezdu příčné nerovnosti vzadu bouchá. Tak nevím co by to mohlo být. V kufru to není (ani u rezervy).
|
|
|
|
07.04.2009 12:38 -
|
659888
|
|
|
tief
|
|

|
U C5 prvej genracie bola kvoli buchaniu zadnej napravy zvolavacka. Montovali sa tam nejake zavazia a tlmiaci material.
U C5 prvej genracie bola kvoli buchaniu zadnej napravy zvolavacka. Montovali sa tam nejake zavazia a tlmiaci material.
|
|
|
|
07.04.2009 13:30 -
|
659890
|
|
|
Růža
|
|
Město: Horažďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 285 |
|

|
Myslím, že C5 z roku 2003 už by měla mít tyto mouchy vychytané.
Myslím, že C5 z roku 2003 už by měla mít tyto mouchy vychytané.
|
|
|
|
16.04.2009 17:18 -
|
660110
|
|
|
jumep
|
|
|

|
kupoval som to u stryka 
zistim ti co to konkretne bolo ... uz si to nepamatam
kupoval som to u stryka :)
zistim ti co to konkretne bolo ... uz si to nepamatam
|
|
|
|
16.04.2009 17:50 -
|
660111
|
|
|
Tomi2002
|
|

|
Možno že to s tým nemá nič spoločné, ale mne na Xsare tiež vymenili ložiská v ramenách zadnej nápravy (práve kvôli buchotu) a búchalo to stále. Potom sa prišlo nato, že jeden zo silonblokov, cez ktorý je náprava uchytená o karosériu, bol odlepený. Po vymení konečne ticho.
Možno že to s tým nemá nič spoločné, ale mne na Xsare tiež vymenili ložiská v ramenách zadnej nápravy (práve kvôli buchotu) a búchalo to stále. Potom sa prišlo nato, že jeden zo silonblokov, cez ktorý je náprava uchytená o karosériu, bol odlepený. Po vymení konečne ticho.
|
|
|
|
04.05.2009 21:28 -
|
660634
|
|
|
petr36
|
|
Město: Domažlice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Díky všem za rady ohledně výměny ložisek v ramenech zadní nápravy.Zítra dávám mojí C5 do opravy,pak dám vědět jak to dopadlo.Pro případné zájemce mám čísla orig. náhr. dílů,které jsem kupoval v Německu,kde myslím vyjdou levněji(kromě ložisek).
Díky všem za rady ohledně výměny ložisek v ramenech zadní nápravy.Zítra dávám mojí C5 do opravy,pak dám vědět jak to dopadlo.Pro případné zájemce mám čísla orig. náhr. dílů,které jsem kupoval v Německu,kde myslím vyjdou levněji(kromě ložisek).
|
|
|
|
04.05.2009 21:30 -
|
660635
|
|
|
petr36
|
|
Město: Domažlice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
|
|
|
|
26.06.2009 14:51 -
|
661839
|
|
|
ricardo
|
|
Město: Železný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Všechny Vás zdravím a žádám o typ kde si mám nechat opravit zadní nápravu. Po srazu začala vrzat (dřevo tomu asi pomohlo). Díky ricardo
Všechny Vás zdravím a žádám o typ kde si mám nechat opravit zadní nápravu. Po srazu začala vrzat (dřevo tomu asi pomohlo). Díky ricardo
|
|
|
|
26.06.2009 18:08 -
|
661844
|
|
|
jumep
|
|
|

|
ricardo: najlepsie sam, ale mas dosti blizko holetin
ricardo: najlepsie sam, ale mas dosti blizko holetin :)
|
|
|
| |
|
|