|
19.10.2009 08:13 -
Sjeté zadní pneu
|
1107673
|
|
|
Kárl
|
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravín, včera jsem měnil pneu na zimní a na těch letních jsem zjistit že jsou víc sjeté na vnější straně -čím to může být ?
Děkuji
Zdravín, včera jsem měnil pneu na zimní a na těch letních jsem zjistit že jsou víc sjeté na vnější straně -čím to může být ?
Děkuji
|
|
|
|
|
|
19.10.2009 08:20 -
Re: Sjeté zadní pneu
|
1107674
|
|
|
Mistrtwist
|
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Geometrie. Nenapsal jsi, jestli přední, nebo zadní. nebo oboje... U zadních to může značit problém s ložiskama v uložení ramene
Geometrie. Nenapsal jsi, jestli přední, nebo zadní. nebo oboje... U zadních to může značit problém s ložiskama v uložení ramene
|
|
|
|
19.10.2009 10:00 -
|
1107678
|
|
|
Kárl
|
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zadní, ale když jsou v háji ložiska uložení ramene ta se sjíždí vnitřní strana pneu a kola jsou do A, to dobře znám z BX.
Zadní, ale když jsou v háji ložiska uložení ramene ta se sjíždí vnitřní strana pneu a kola jsou do A, to dobře znám z BX.
|
|
|
|
19.10.2009 10:58 -
|
1107683
|
|
|
tief
|
|

|
Dlouhodobe podhustene/prehustene pneu ? Agresivni jizda do zakrut ?
Dlouhodobe podhustene/prehustene pneu ? Agresivni jizda do zakrut ?
|
|
|
|
22.10.2009 21:44 -
|
1107900
|
|
|
Brzda
|
|

|
mě se před výměnou ložisek ramen sjížděly zadní pneu naprosto rovnoměrně, ale výrazně rychleji než přední, ložiska byly mrtvolky. "A" jako na BX jsem nepozoroval, při změně zátěže se zezadu ozvalo zavrzání a při přejezdu díry v zatáčce auto trochu plavalo. po výměně vše OK
mě se před výměnou ložisek ramen sjížděly zadní pneu naprosto rovnoměrně, ale výrazně rychleji než přední, ložiska byly mrtvolky. "A" jako na BX jsem nepozoroval, při změně zátěže se zezadu ozvalo zavrzání a při přejezdu díry v zatáčce auto trochu plavalo. po výměně vše OK
|
|
|
|
23.10.2009 19:19 -
|
1108012
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 263 |
|
|
Dlouhodobě přehuštěné pneu se sjíždějí více uprostřed. Dlouhodobě podhuštěné se sjížějí více na krajích. Jakýkoli tlak nemá vliv na nesymtrické sjíždění pneu.
Dlouhodobě přehuštěné pneu se sjíždějí více uprostřed. Dlouhodobě podhuštěné se sjížějí více na krajích. Jakýkoli tlak nemá vliv na nesymtrické sjíždění pneu.
|
|
|
|
23.10.2009 19:36 -
|
1108021
|
|
|
tief
|
|

|
vilous: teoreticky ano, prakticky sa mi na BX zjazdila pri dlhodobom podhusteni vnejsi cast pneu, loziska a geometrie na 100% ok, neptej se proc, vysvetlit to neumim
vilous: teoreticky ano, prakticky sa mi na BX zjazdila pri dlhodobom podhusteni vnejsi cast pneu, loziska a geometrie na 100% ok, neptej se proc, vysvetlit to neumim :)
|
|
|
| |