| |  |
|
22.06.2009 18:51 -
Značka náhradných dielov
|
661708
|
|
|
Tomi2002
|
|

|
Zdravím, chcem sa opýtať, existujú "lepšie" a "horšie" značky náhradných dielov? Teda myslím náhrady, lebo tie origo sú o niečo drahšie, ako by mohli byť. Zaujímala by ma značka napr. ložisko s nábojom na zadnej náprave (napr. taký ruville), predné kotúče+dostičky, spodný čap prednej nápravy (napr. QH). Ak ste niekto menili, skúste hodiť značky a ako to chodí.
Zdravím, chcem sa opýtať, existujú "lepšie" a "horšie" značky náhradných dielov? Teda myslím náhrady, lebo tie origo sú o niečo drahšie, ako by mohli byť. Zaujímala by ma značka napr. ložisko s nábojom na zadnej náprave (napr. taký ruville), predné kotúče+dostičky, spodný čap prednej nápravy (napr. QH). Ak ste niekto menili, skúste hodiť značky a ako to chodí.
|
|
|
|
|
|
22.06.2009 21:02 -
Re: Značka náhradných dielov
|
661713
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
Zítra nechávám měnit ložisko předního kola. Koupil jsem SNR za 1.216,- u www.automaxhulin.cz . Citroen (asi SKF) za 3.175. Je to dost velkej rozdíl v ceně. Jestli aji v kvalitě, to ti řeknu až za pár tisíc kilometrů.
Zítra nechávám měnit ložisko předního kola. Koupil jsem SNR za 1.216,- u www.automaxhulin.cz . Citroen (asi SKF) za 3.175. Je to dost velkej rozdíl v ceně. Jestli aji v kvalitě, to ti řeknu až za pár tisíc kilometrů.
|
|
|
|
23.06.2009 05:59 -
|
661717
|
|
|
tomc
|
|
|
nahrady se musí většinou rozdělat a namazat u chladiču a jiných motorových součastek se radeji druhovyrobě vyhybám
nahrady se musí většinou rozdělat a namazat :-p u chladiču a jiných motorových součastek se radeji druhovyrobě vyhybám :nevim
|
|
|
|
23.06.2009 06:27 -
|
661718
|
|
|
jagrim
|
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|

|
Co se týká náhradních dílů jako jsou treba loziska,tak SKF uz není co bývalo,stejne jako Bosal pres výfuky.S oteckem jsme dávali na přední kolo tenkrat lozisko SKF a vydrzelo dva roky,cirka 50 tis km.Co se týká výfuku,mam lepsi zkusenosti s Polmstrow nez s Bosalem,na tretim aute uz mam treti ho polaka a dobry,pritom je uplne za jinou cenu.Bohuzel origos dily jdou za nemravny ceny,no asi novy auto neni za korunku nebo co
Co se týká náhradních dílů jako jsou treba loziska,tak SKF uz není co bývalo,stejne jako Bosal pres výfuky.S oteckem jsme dávali na přední kolo tenkrat lozisko SKF a vydrzelo dva roky,cirka 50 tis km.Co se týká výfuku,mam lepsi zkusenosti s Polmstrow nez s Bosalem,na tretim aute uz mam treti ho polaka a dobry,pritom je uplne za jinou cenu.Bohuzel origos dily jdou za nemravny ceny,no asi novy auto neni za korunku nebo co :-))))
|
|
|
|
23.06.2009 16:39 -
|
661725
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6901 |
|

|
inu, najlepsia druhovyroba je odhalit co je prvovyroba 
teraz vysvetlenie:
capy niekto pre citroen vyraba - treba zistit kto to je a kupovat nie citroen ale daneho vyrobcu - vyrobky budu totozne len nebudu mat 2 sipi ale priamo napis co ja viem BENDIX, pripadne u filtrov si myslim ze purflux ...
inu, najlepsia druhovyroba je odhalit co je prvovyroba :)
teraz vysvetlenie:
capy niekto pre citroen vyraba - treba zistit kto to je a kupovat nie citroen ale daneho vyrobcu - vyrobky budu totozne len nebudu mat 2 sipi ale priamo napis co ja viem BENDIX, pripadne u filtrov si myslim ze purflux ...
|
|
|
|
23.06.2009 22:46 -
|
661736
|
|
|
jagrim
|
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|

|
...jumep ma teka nejak pravdu,ale muze se stat,ze nakonec ti prijde kus od druhovyroby a bude tam Smade in China
...jumep ma teka nejak pravdu,ale muze se stat,ze nakonec ti prijde kus od druhovyroby a bude tam Smade in China :-d
|
|
|
|
23.06.2009 22:47 -
|
661737
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6901 |
|

|
sak to bude mat aj znacku CE (China Export )
sak to bude mat aj znacku CE (China Export :D )
|
|
|
|
24.06.2009 09:51 -
|
661739
|
|
|
TycoonX
|
|
Město: , Auto: Citroën BX19 GTI (Soupapes) 16v | Počet příspěvků: 51 |
|
|
suhlasim s tou druhovyrobou, citroen nevyrába všetko sám, tamten vyrába káble další zas chladiče..len nájsť výrobcu, ktorý zistené vady odstranuje a vylepšuje výdrž dielov..
suhlasim s tou druhovyrobou, citroen nevyrába všetko sám, tamten vyrába káble další zas chladiče..len nájsť výrobcu, ktorý zistené vady odstranuje a vylepšuje výdrž dielov..
|
|
|
| |
|
|