| 		

| 
			| 01.10.2012 19:46 -
		Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III | 2509398 |  |  
					| tlaskal | 
			| Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |  |  

|     
 | Ahoj vem, 
 hledám a asi nenacházím odpověď.
 Pořídil jsem C5 2009 2,2hdi a u chladiče se nachází dva kusy sahary.
 Byl jsem v ATU nechat doplnit klimu a bylo mi řečeno, e musí beet obě sahary při sputěné klimě naráz.
 V citroenu jeden mechanik tvrdí to stejné, druhý, e a při určité teplotě (venkovní či motoru, nevím)
 Můete mi prosím někdo objasnit tuto záleitost?
 Ta druhá sahara někdy v minulosti běhala, protoe jsem měnil lanko ke kapotě, které od ní bylo prodřené(vypadlo z dráčku).
 Nevím si rady a diagnostikou prý mohou dát povel jedné sahaře pak druhé aby se rozeběhla.
 Ale v HK za toto chtějí 750,- a to klidně dám, ale a budu přesvědčen, e to má být tak jak říkájí.

Děkuji
  Ahoj vem,
hledám a asi nenacházím odpověď.
Pořídil jsem C5 2009 2,2hdi a u chladiče se nachází dva kusy sahary.
Byl jsem v ATU nechat doplnit klimu a bylo mi řečeno, e musí beet obě sahary při sputěné klimě naráz.
V citroenu jeden mechanik tvrdí to stejné, druhý, e a při určité teplotě (venkovní či motoru, nevím)
Můete mi prosím někdo objasnit tuto záleitost?
Ta druhá sahara někdy v minulosti běhala, protoe jsem měnil lanko ke kapotě, které od ní bylo prodřené(vypadlo z dráčku).
Nevím si rady a diagnostikou prý mohou dát povel jedné sahaře pak druhé aby se rozeběhla.
Ale v HK za toto chtějí 750,- a to klidně dám, ale a budu přesvědčen, e to má být tak jak říkájí.
Děkuji:palec 
 |  
				|  |  

| 
			| 01.10.2012 19:58 -
		Re: Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III | 2509400 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| sahary su napajane jedna z megapoistiek BSM a druha ma svoju poistku a je pripojena niekde k baterke obe su este odpajane relatkami

v x7 ti presne umiestnenie tychto veci nepoviem

obe su spustane z jedneho signalu z riadiacky motora, tocit sa musia spolu a rovnakou rychlostou - z toho vypaliva ze diagnostikou povel jednej dat nemozu

cize bud mas zlu samotnu saharu, poistku alebo relatko
sahary su napajane jedna z megapoistiek BSM a druha ma svoju poistku a je pripojena niekde k baterke
obe su este odpajane relatkami
v x7 ti presne umiestnenie tychto veci nepoviem
obe su spustane z jedneho signalu z riadiacky motora, tocit sa musia spolu a rovnakou rychlostou - z toho vypaliva ze diagnostikou povel jednej dat nemozu
cize bud mas zlu samotnu saharu, poistku alebo relatko

|  
				|  |  

| 
			| 01.10.2012 20:00 -
		Re: Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III | 2509401 |  |  
					| tlaskal | 
			| Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |  |  

|     
 | Děkuji za rychlou odpověď. a jak to vechno mám v Hradci Králové zjistit?

Děkuji
Děkuji za rychlou odpověď.
a jak to vechno mám v Hradci Králové zjistit?
Děkuji

|  
				|  |  

| 
			| 01.10.2012 20:04 -
		Re: Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III | 2509404 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| tak ze si skontrolujes poistky a kabelaz / relatka
tak ze si skontrolujes poistky a kabelaz / relatka 
 |  
				|  |  

| 
			| 01.10.2012 20:05 -
		Re: Funkce dvou sahar na chladiči / C5 III | 2509405 |  |  
					| tlaskal | 

|     
 | Díky, přeci jenom jsem kancelářský typ a ruce na lachtana.  Díky, přeci jenom jsem kancelářský typ a ruce na lachtana.  :-d 
 |  
				|  |  

|  |