| |  |
|
16.06.2010 23:52 -
Oprava laku? Karosařina?
|
2348373
|
|
|
Stirius
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 79 |
|

|
Čuste!
Tak jsem byl minulý víkend na svatbě a v noci byla bouřka jako kráva. A hádejte co, spadla mi větev jak moje stehno na auto, promáčkla ten lomený plech na levým předním kolem. Tak 15 cm průměr. A přes kufr přejela větev, takže to mám ......... i tam. Je to hlavně lak, barva ještě drží. Ale...:
1. Je potřeba (a čím?) to přelakovat, aby se to nezačalo loupat někdy v budoucnu?
2. Viděl jsem v televizi takové slušné vakuové pumpy, kdy se dala karoserie jen tlakem vzduchu vyfouknout zpět, funguje to někde okolo nás? Jinak je potřeba vyhodit celé kolo a plast okolo, protože se k té díře nedá dostat...
No prostě radost bouřka a vůbec, nějak to auto začíná slušně žrát prachy . Což není překvápko, ale už by to mohlo skončit někdy. Aspoň na půl roku, rok...
Čuste!
Tak jsem byl minulý víkend na svatbě a v noci byla bouřka jako kráva. A hádejte co, spadla mi větev jak moje stehno na auto, promáčkla ten lomený plech na levým předním kolem. Tak 15 cm průměr. A přes kufr přejela větev, takže to mám ......... i tam. Je to hlavně lak, barva ještě drží. Ale...:
1. Je potřeba (a čím?) to přelakovat, aby se to nezačalo loupat někdy v budoucnu?
2. Viděl jsem v televizi takové slušné vakuové pumpy, kdy se dala karoserie jen tlakem vzduchu vyfouknout zpět, funguje to někde okolo nás? Jinak je potřeba vyhodit celé kolo a plast okolo, protože se k té díře nedá dostat...
No prostě radost bouřka a vůbec, nějak to auto začíná slušně žrát prachy :-). Což není překvápko, ale už by to mohlo skončit někdy. Aspoň na půl roku, rok...
|
|
|
|
|
|
17.06.2010 12:43 -
Re: Oprava laku? Karosařina?
|
2348385
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
tie podtlakove one su strasna blbost (musis si uvedomit ze ten plech je natiahnuty)
co sa tyka laku - dobry lakira to zmakne, tam nemas co spekulovat
tie podtlakove one su strasna blbost (musis si uvedomit ze ten plech je natiahnuty)
co sa tyka laku - dobry lakira to zmakne, tam nemas co spekulovat
|
|
|
|
17.06.2010 13:21 -
|
2348391
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
1. Je potřeba (a čím?) to přelakovat
Asi lakem... kód barvy máš na dveřích-štítek , 3 písmena
2. slušné vakuové pumpy
Ty leda ze sexshopu. Tohle se dá použít na malé ďolíčky, jakmile je plocha velká, lak stejně popraská, není tak pružný. Takže i když se to narovná, je dobré to nechat celé nalakovat. Pokud se jedná o dva díly, lakýra si bere v průměru 2000Kč za běžný karosářský díl ... to není taková vražda.
lock...
1. Je potřeba (a čím?) to přelakovat
Asi lakem... :D kód barvy máš na dveřích-štítek , 3 písmena
2. slušné vakuové pumpy
Ty leda ze sexshopu. Tohle se dá použít na malé ďolíčky, jakmile je plocha velká, lak stejně popraská, není tak pružný. Takže i když se to narovná, je dobré to nechat celé nalakovat. Pokud se jedná o dva díly, lakýra si bere v průměru 2000Kč za běžný karosářský díl ... to není taková vražda.
lock...:palec
|
|
|
|
02.09.2011 09:42 -
|
2411273
|
|
|
Dutch
|
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 401 |
|

|
Jelikoz mam na kastli od vetve ze sipku taky rejhu, koupil jsme si u Citroenu bar. sadu laku a bezbarveho laku, ale nejak se mi nedari to zamaskovat. Mam skrablej jenom ten bezbarvej lak, ale kdyz to zkousim zatrit, tak to proste nejde udelat do roviny s puvodnim lakem. Mate na to nejakej figl ?
Jelikoz mam na kastli od vetve ze sipku taky rejhu, koupil jsme si u Citroenu bar. sadu laku a bezbarveho laku, ale nejak se mi nedari to zamaskovat. Mam skrablej jenom ten bezbarvej lak, ale kdyz to zkousim zatrit, tak to proste nejde udelat do roviny s puvodnim lakem. Mate na to nejakej figl ?
|
|
|
|
02.09.2011 10:00 -
|
2411278
|
|
|
jumep