| |  |
|
23.01.2010 13:21 -
Drnčení plastů
|
1802822
|
|
|
myneur
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Nějak mi teď v zimě začaly drnčit plasty, zřejmě ve dveřích. Máte někdo zkušenosti s tim, co má sklon drnčení, a jak se tomu dá udělat přítrž?
Předtim mi drnčil jenom vejškovej reprák, tak jsem ho vyndal a zřejmě lépe zandal, a srovnalo se to..
Nějak mi teď v zimě začaly drnčit plasty, zřejmě ve dveřích. Máte někdo zkušenosti s tim, co má sklon drnčení, a jak se tomu dá udělat přítrž?
Předtim mi drnčil jenom vejškovej reprák, tak jsem ho vyndal a zřejmě lépe zandal, a srovnalo se to..
|
|
|
|
|
|
23.01.2010 20:06 -
Re: Drnčení plastů
|
1802846
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
Si myslím, že na to asi žádnej lék není. Nějaká zima, nějaké léto, smršťování, roztahování plastů no a vzniknou vůle. Snad jedině zkusit dotáhnout šroubky, tam kde nějaký jsou. Toho pesimistu neposlouchej, protože jestli si nekoupí Maybach nebo RR, tak si stejně nepomůže.
Si myslím, že na to asi žádnej lék není. Nějaká zima, nějaké léto, smršťování, roztahování plastů no a vzniknou vůle. Snad jedině zkusit dotáhnout šroubky, tam kde nějaký jsou. Toho pesimistu neposlouchej, protože jestli si nekoupí Maybach nebo RR, tak si stejně nepomůže.:-)
|
|
|
|
23.01.2010 20:33 -
|
1802850
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
zrejme vo dverach sa moze rovnat tomu istemu co mne, kabel od nabijacky v priehradke dveri
zrejme vo dverach sa moze rovnat tomu istemu co mne, kabel od nabijacky v priehradke dveri :)
|
|
|
|
23.01.2010 20:35 -
|
1802852
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Když jsem rozebírala dveře kvůli lakování zrcátka, pěkně jsem si plasty dotáhla.
Když jezdíš tankodromama, uvolní se všechno všude, bez ohledu na značku vozu.
Když jsem rozebírala dveře kvůli lakování zrcátka, pěkně jsem si plasty dotáhla.
Když jezdíš tankodromama, uvolní se všechno všude, bez ohledu na značku vozu.
|
|
|
|
09.01.2011 14:52 -
Drnčení plastů - řešení
|
2368969
|
|
|
myneur
|
|
|
|
Jak se demontují bílé plasty kolem sloupků? Kde za co zarvat a jak moc? Zdají se být velkým zdrojem drnčení a přitom by mohly být jednoduše fixnutelné.
Jak se demontuje celé čalounění dveří, pokud by bylo potřeba fixnout i to?
Prosím pište jen pokud víte jak na to. Záměrně nepokračuju v .link. protože tam pouze proběhl souboj popíračů drnčení se zklamaným odpůrcem C5.
Děkuji
Jak se demontují bílé plasty kolem sloupků? Kde za co zarvat a jak moc? Zdají se být velkým zdrojem drnčení a přitom by mohly být jednoduše fixnutelné.
Jak se demontuje celé čalounění dveří, pokud by bylo potřeba fixnout i to?
Prosím pište jen pokud víte jak na to. Záměrně nepokračuju v http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1802822-drnceni-plastu/, protože tam pouze proběhl souboj popíračů drnčení se zklamaným odpůrcem C5.
Děkuji
|
|
|
|
09.01.2011 15:08 -
Re: Drnčení plastů - řešení
|
2368972
|
|
|
jumep
|
|
|

|
upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
|
|
|
|
09.01.2011 15:34 -
|
2368978
|
|
|
myneur
|
|
|
|
jumep napsal(a): upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
Jo, jo, přesně ty. Stejně tak druhou řadu u zadních sedaček případně i třetí vzadu u dveří do kufru. Dost se s nima dá rumplovat i rukou, nedrží moc pevně.
Jo, jo, přesně ty. Stejně tak druhou řadu u zadních sedaček případně i třetí vzadu u dveří do kufru. Dost se s nima dá rumplovat i rukou, nedrží moc pevně.
|
|
|
|
09.01.2011 16:07 -
|
2368984
|
|
|
jumep
|
|
|

|
spodny sedy plast len uvolni gumu okolo dveri a potiahni
a potom na spodku toho bieleho su cupliky kde uz uvidis co s nimi
vzadu len trhaj od vrchu a potom badaj ako sa to ma spravne zlozit
spodny sedy plast len uvolni gumu okolo dveri a potiahni
a potom na spodku toho bieleho su cupliky kde uz uvidis co s nimi
vzadu len trhaj od vrchu a potom badaj ako sa to ma spravne zlozit :)
|
|
|
|
09.04.2011 18:11 -
|
2383175
|
|
|
myneur
|
|
|
|
Nalezl jsem největšího drnčitele. Jsou to lyžiny na posun výšky uchycení bezpečnostních pásů nahoru a dolu. Je tam obrovská vůle, a drnčení způsobují mírné pohyby pásu sem a tam. Stačí trochu zaverglovat černým plastem držící vršek pásu schovaným pod tím bílým, co kryje polohování toho pásu. To je přesně to, co tam nejvíc drnčí...
Nalezl jsem největšího drnčitele. Jsou to lyžiny na posun výšky uchycení bezpečnostních pásů nahoru a dolu. Je tam obrovská vůle, a drnčení způsobují mírné pohyby pásu sem a tam. Stačí trochu zaverglovat černým plastem držící vršek pásu schovaným pod tím bílým, co kryje polohování toho pásu. To je přesně to, co tam nejvíc drnčí...
|
|
|
| |
|
|