| 		

| 
			| 26.05.2008 18:25 -
		Oprava promáčlin | 168786 |  |  
					| zulu23 | 
			| Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |  |  

|  

| U se to dostkrát probíralo na citroeny.cz, ale jen jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte někdo osobní zkuenost s tímhle servisem. .link.
 ...hlavně mi jde o alespoň přiblinou finanční náročnost
  U se to dostkrát probíralo na citroeny.cz, ale jen jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte někdo osobní zkuenost s tímhle servisem.
http://www.karosar.cz/
...hlavně mi jde o alespoň přiblinou finanční náročnost :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 26.05.2008 21:19 -
		Re: Oprava promáčlin | 168787 |  |  
					| igok | 
			| Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |  |  

|  

| konkretne s tymto sevisom skusenost nemam. Ale oprava tejto Octavky .link. tou istou technologoiou, trvala 20 min a vysla na 600 sk. Fotku po oprave bohuzial nemam ale musel som sa moc snazit aby som nasiel miesto kde bol blatnik premacknuty.
konkretne s tymto sevisom skusenost nemam. Ale oprava tejto Octavky http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/19197068_82.jpg tou istou technologoiou, trvala 20 min a vysla na 600 sk. Fotku po oprave bohuzial nemam ale musel som sa moc snazit aby som nasiel miesto kde bol blatnik premacknuty. 
 |  
				|  |  

| 
			| 28.05.2008 18:55 -
		Re: Oprava promáčlin | 168788 |  |  
					| zulu23 | 
			| Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |  |  

|  

| Díky za odpověď. U mě se jedná o blatník (divoká cesta do porodnice)  Do srazu u nic nevyřeím a tam se třeba jetě někdo s nějakým moudrem přidá  Budou-li ty ceny alespoň troku podobný, tak bych se snad nad 1000,- vyplhat nemusel.
Díky za odpověď. U mě se jedná o blatník (divoká cesta do porodnice) :) Do srazu u nic nevyřeím a tam se třeba jetě někdo s nějakým moudrem přidá :) Budou-li ty ceny alespoň troku podobný, tak bych se snad nad 1000,- vyplhat nemusel. 
 |  
				|  |  

|  |