| |  |
|
13.02.2008 14:36 -
Zatékání do auta u spolujezdce
|
166511
|
|
|
beefeater1
|
|
Město: Pisek, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím Vás, když zajedu do myčky, tak mi začne vytékat voda u spolujezdce pod příhrádkou. V citroenu mi řekli, že to může dělat to, že se voda při mití podvozku natáhne do větráku a pak to někde vyteče, což si myslím, že je blbost, protože i při dešti mi to začne kapat. Někdy to vytéká i u spolujezdce jak fouká větrák, ale stále více to začíná téci pod tou přihrádkou. Chci se zeptat, dělá Vám to také? než pojedu zase do citroenu a platit za nesmyslné opravy........, které nikam nevedou......děkuji moc, mám Citroen C5 break 2.0 Hdi 2001
Zdravím Vás, když zajedu do myčky, tak mi začne vytékat voda u spolujezdce pod příhrádkou. V citroenu mi řekli, že to může dělat to, že se voda při mití podvozku natáhne do větráku a pak to někde vyteče, což si myslím, že je blbost, protože i při dešti mi to začne kapat. Někdy to vytéká i u spolujezdce jak fouká větrák, ale stále více to začíná téci pod tou přihrádkou. Chci se zeptat, dělá Vám to také? než pojedu zase do citroenu a platit za nesmyslné opravy........, které nikam nevedou......děkuji moc, mám Citroen C5 break 2.0 Hdi 2001
|
|
|
|
|
|
13.02.2008 19:47 -
Re: Zatékání do auta u spolujezdce
|
166512
|
|
|
igok
|
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 270 |
|
|
Vzhladom na rocnik tvojho auta predpokladam ze nie si jeho prvy majitel. Takze moj predpoklad je, ze predchadzajuci majitel menil celne sklo v hodne lacnom servise. Ja som mal ten isty problem v mojom predchadzajucom aute (fiat Croma). V sklo-servise jednoducho odflakly pripravu (odmastnenie skla). Sklo nebolo prilepene po celom obvode a na mycke alebo pri vacsom dazdi tiekla do auta voda. Neprilepene miesto bolo mozne vidiet pri potlaceni skla z vnutra smerom von.
Vzhladom na rocnik tvojho auta predpokladam ze nie si jeho prvy majitel. Takze moj predpoklad je, ze predchadzajuci majitel menil celne sklo v hodne lacnom servise. Ja som mal ten isty problem v mojom predchadzajucom aute (fiat Croma). V sklo-servise jednoducho odflakly pripravu (odmastnenie skla). Sklo nebolo prilepene po celom obvode a na mycke alebo pri vacsom dazdi tiekla do auta voda. Neprilepene miesto bolo mozne vidiet pri potlaceni skla z vnutra smerom von.
|
|
|
|
16.03.2009 10:53 -
|
659327
|
|
|
Beatldžus
|
|
Město: Ostrov , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 76 |
|

|
Zdravím,mám ten samý problém ,že mi zatéká do auta ze strany spolujezdce.Objevý se to po delším dešti.Je možné ,aby to nateklo skrz dveře,myslím tím kolem obložení.Není to nějak hrozné ta voda zůstává v tom žlábku těsnící gumy dole na prahu ,ale i tak mě to štve.
Zdravím,mám ten samý problém ,že mi zatéká do auta ze strany spolujezdce.Objevý se to po delším dešti.Je možné ,aby to nateklo skrz dveře,myslím tím kolem obložení.Není to nějak hrozné ta voda zůstává v tom žlábku těsnící gumy dole na prahu ,ale i tak mě to štve.:-((((
|
|
|
|
16.03.2009 12:04 -
|
659330
|
|
|
artsvec
|
|

|
Ahoj, kámoš kdysi po bouračce řešil to samé, taky mu teklo u spolujezdce.. Když se otevře haupna, tak u spodní části okna je černá plastová lišta tu myslím sundaval a pod ní něco podlepoval nějakým spešl lepidlem proti vodě. Tím byl problém vyřešen. To je vše co si pamatuji.
Ahoj, kámoš kdysi po bouračce řešil to samé, taky mu teklo u spolujezdce.. Když se otevře haupna, tak u spodní části okna je černá plastová lišta tu myslím sundaval a pod ní něco podlepoval nějakým spešl lepidlem proti vodě. Tím byl problém vyřešen. To je vše co si pamatuji.
|
|
|
|
16.03.2009 15:55 -
|
659336
|
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
bo taky může bejt ucpanej odtok děšťový vody kanálkem pod auto, většinou listí a ták ( pod oknem v motorovým prostoru v rohu to bejvá ), kámoše to takhle vyplavilo v myčce, že mu skoro nestačily gumofky...
bo taky může bejt ucpanej odtok děšťový vody kanálkem pod auto, většinou listí a ták ( pod oknem v motorovým prostoru v rohu to bejvá ), kámoše to takhle vyplavilo v myčce, že mu skoro nestačily gumofky...
|
|
|
|
16.03.2009 19:57 -
|
659341
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Buchta: no nevim, jestli auta bez sibru maji nejaky odtok hadickama...
Bytldzus: jdi proste po stopach vody. Suchym ubrouskem zjistis, kde je to vlhke a stopuj. Muze to byt fakt pitomost, jako odchliple tesneni
Buchta: no nevim, jestli auta bez sibru maji nejaky odtok hadickama...
Bytldzus: jdi proste po stopach vody. Suchym ubrouskem zjistis, kde je to vlhke a stopuj. Muze to byt fakt pitomost, jako odchliple tesneni
|
|
|
|
16.03.2009 20:08 -
|
659343
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
jedine odtoky co som nasiel na darcovskom aute su vpredu pod plastom predneho okna a vyustuju hadicami dole pod plastovym podblatnikom .... ked nieco zateka tak najskor okolo gumy kade idu kable alebo tesniaca guma je zle nasadena a vtedy to vie pretiect, inak ma nic nenapada... mozem to troska viac nastudovat ak nezabudnem
jedine odtoky co som nasiel na darcovskom aute su vpredu pod plastom predneho okna a vyustuju hadicami dole pod plastovym podblatnikom .... ked nieco zateka tak najskor okolo gumy kade idu kable alebo tesniaca guma je zle nasadena a vtedy to vie pretiect, inak ma nic nenapada... mozem to troska viac nastudovat ak nezabudnem :)
|
|
|
|
24.03.2009 16:49 -
|
659638
|
|
|
Beatldžus
|
|
|

|
Zdravím.Tak jsem našel místo,kudy mi do C5 teče.Skrz dveře a voda vytejka u repra.Nemáte někdo foto odstrojených dveří ať mám alespoň představu co mě čeká nebo jak to pod obložením vypadá.Ještě nikdy jsem to nesundaval.Díky
Zdravím.Tak jsem našel místo,kudy mi do C5 teče.Skrz dveře a voda vytejka u repra.Nemáte někdo foto odstrojených dveří ať mám alespoň představu co mě čeká nebo jak to pod obložením vypadá.Ještě nikdy jsem to nesundaval.Díky
|
|
|
|
24.03.2009 17:00 -
|
659639
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
tady jsou tri navody
.link.
.link.
.link.
je to tam velmi pekne udelane, za to muzeme dekovat Corso03, ze udelal tak pekne navody!
tady jsou tri navody
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-84141291.html
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-84065292.html
http://www.citroen-club.eu/page/kod-39/sub-33950/ci-93580484.html
je to tam velmi pekne udelane, za to muzeme dekovat Corso03, ze udelal tak pekne navody!
|
|
|
|
24.03.2009 17:42 -
|
659640
|
|
|
stano1
|
|
|
.link.
Tu je pár obrázkov,možno ti to pomôže
http://www.c5club.cz/index.php?gal=155354342&kod=32&ids=stano1#pc
Tu je pár obrázkov,možno ti to pomôže :-)
|
|
|
|
24.03.2009 17:54 -
|
659641
|
|
|
Beatldžus
|
|
|

|
Děkuju moc,až se to počasí trochu zlepší tak se do toho pustím.
Děkuju moc,až se to počasí trochu zlepší tak se do toho pustím.:palec
|
|
|
|
12.04.2009 23:03 -
|
660029
|
|
|
Barnie
|
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdarvim ! Ja mam tiez tento istý problém.Keď som bol na mičke ,vyšiel som von a zistil som ze na koberceku pod vodicom bol potocik.Moc som toho nevidel ,ale tá voda išla niekde od plynového pedálu.Prosím nevie mi niekdo pomoct?
Zdarvim !:-d Ja mam tiez tento istý problém.Keď som bol na mičke ,vyšiel som von a zistil som ze na koberceku pod vodicom bol potocik.Moc som toho nevidel ,ale tá voda išla niekde od plynového pedálu.Prosím nevie mi niekdo pomoct? :-))
|
|
|
|
12.04.2009 23:08 -
|
660030
|
|
|
jumep
|
|
|

|
plynovy pedal a spolujazdec????
plynovy pedal a spolujazdec????
|
|
|
|
13.09.2009 19:15 -
|
1105616
|
|
|
jumep
|
|
|

|
tak nasiel som zaujimavu vec pri tomto pripade, voda nejde zvonku ale z klimatizacie
pripadne moze ist aj z vonku (vid dokumenty)
tak nasiel som zaujimavu vec pri tomto pripade, voda nejde zvonku ale z klimatizacie
pripadne moze ist aj z vonku (vid dokumenty)
Přílohy: voda_v_kabine.pdf | Stáhnout( 147657b ) - Staženo:33x. voda_v_kabine_2.pdf | Stáhnout( 481652b ) - Staženo:32x. |
|
|
|
19.11.2010 18:35 -
|
2363438
|
|
|
Pawell
|
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ahoj. Mam podobný problém. Po delších deštěch se mi silně orosilo čelní sklo, což se mi ještě nestalo. Pak jsem sáhl pod kaslík a pod plasty středového panelu a bylo tam vlhko. Nejvíc pod tím kaslíkem.... Klimatizace mi nefunguje. Budu muset nějak prolést
Ahoj. Mam podobný problém. Po delších deštěch se mi silně orosilo čelní sklo, což se mi ještě nestalo. Pak jsem sáhl pod kaslík a pod plasty středového panelu a bylo tam vlhko. Nejvíc pod tím kaslíkem.... :nevim Klimatizace mi nefunguje. Budu muset nějak prolést :-(
|
|
|
|
19.11.2010 19:41 -
|
2363459
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
uz jsem to tu nekde psal,pravdepodobne ti tece pres sani vetilatoru v mezistene motoroveho prostoru
bud mas ucpane odtokove diry nebo ti netesni plast pod oknem a stekajici voda natece primo do sani
uz jsem to tu nekde psal,pravdepodobne ti tece pres sani vetilatoru v mezistene motoroveho prostoru
bud mas ucpane odtokove diry nebo ti netesni plast pod oknem a stekajici voda natece primo do sani
|
|
|
|
19.11.2010 20:52 -
|
2363470
|
|
|
Matt
|
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|

|
.link. ..... je to asi niečo podobné
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2362617-re-voda-vzadu-pod-nohami/ ..... je to asi niečo podobné ;)
|
|
|
|
19.11.2010 21:50 -
|
2363484
|
|
|
Pawell
|
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Trochu se bojím toho netěsnícího plastu pod oknem. Ta černá lišta dole na skle nevypadá moc přilehle a myslím že je sklo měněný a bůch ví jak si dali záležet. Dá se to případně opravit svépomocí?? Jinak moc dík za rady
Trochu se bojím toho netěsnícího plastu pod oknem. Ta černá lišta dole na skle nevypadá moc přilehle a myslím že je sklo měněný a bůch ví jak si dali záležet. Dá se to případně opravit svépomocí?? Jinak moc dík za rady :palec
|
|
|
|
19.11.2010 22:33 -
|
2363491
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
bohuzel na sklo se musi dolu nalepit lista (cca 300kc ) do ktere se zacvakne ten plast....pokud ji tam nedas pri lepeni okna,mas smulu (tak jsem to mel na aute i ja)
bohuzel na sklo se musi dolu nalepit lista (cca 300kc ) do ktere se zacvakne ten plast....pokud ji tam nedas pri lepeni okna,mas smulu (tak jsem to mel na aute i ja)
|
|
|
| |
|
|