| |  |
|
18.12.2009 22:10 -
Nemrznúca zmes do ostrekovačov
|
1429524
|
|
|
Poffa
|
|
Město: Spišská Belá, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 244 |
|
|
Malý zážitok s nemrzkou do -30C. Včera som to kúpil a dnes prvý krát použil pri -12C a na okne také kvety že som musel zastaviť a škrabať,kúpené na OMV.Do zadu mi to už nestrieka ani na svetlá kua!No ked si niekto povie že som mal predtym letnú tak nie už tri mesiace ale mal som -20C takže tak kua.
Malý zážitok s nemrzkou do -30C. Včera som to kúpil a dnes prvý krát použil pri -12C a na okne také kvety že som musel zastaviť a škrabať,kúpené na OMV.Do zadu mi to už nestrieka ani na svetlá kua!No ked si niekto povie že som mal predtym letnú tak nie už tri mesiace ale mal som -20C takže tak kua.
|
|
|
|
|
|
18.12.2009 22:17 -
Re: Nemrznúca zmes do ostrekovačov
|
1429525
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
to chod reklamovat 
jo a hlavne aby ti neprdlo cerpadlo na svetla, hodne draha sranda ...
to chod reklamovat :)
jo a hlavne aby ti neprdlo cerpadlo na svetla, hodne draha sranda ...
|
|
|
|
18.12.2009 22:23 -
|
1429526
|
|
|
MichalJ
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Dnes jsem byl na otočku v německu, cesta příšerná , cestou tam nemrzka do ostřiků u OMV ČR - dtto čili mrzla jak nic, v německu u Agip - vše OK , v česku zpět u Agip a to samé jako OMV , nefunguje, stejné obaly, stejný výrobce, jen stejná loga, mám pocit, že z nás někdo dělá pitomce. Nemrzky do -25st, teplota na cestě -11 až -18st.
Dnes jsem byl na otočku v německu, cesta příšerná , cestou tam nemrzka do ostřiků u OMV ČR - dtto čili mrzla jak nic, v německu u Agip - vše OK , v česku zpět u Agip a to samé jako OMV , nefunguje, stejné obaly, stejný výrobce, jen stejná loga, mám pocit, že z nás někdo dělá pitomce. Nemrzky do -25st, teplota na cestě -11 až -18st.
|
|
|
|
18.12.2009 22:42 -
|
1429528
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
No v brně zatím -8, ale nemrzky stojej za hovno úplně stejně od Tatier k Dunaju až po Krušné hory, bohužel Mám pocit, že nemrzky se vyrábí ze čtyř složek: líh(obsah několik promile)vypaří se v momentě kdy otevřeme kanystr, voda ta nám v mrazu pěkně maluje na okna, modré barvivo a rádoby parfém.
No v brně zatím -8, ale nemrzky stojej za hovno úplně stejně od Tatier k Dunaju až po Krušné hory, bohužel:-(((( Mám pocit, že nemrzky se vyrábí ze čtyř složek: líh(obsah několik promile)vypaří se v momentě kdy otevřeme kanystr, voda ta nám v mrazu pěkně maluje na okna, modré barvivo a rádoby parfém.:-d
|
|
|
|
19.12.2009 10:11 -
|
1429534
|
|
|
spooky
|
|
Město: Beroun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Ja koupil na Slovensku u Slovnaftu nemrznouci do -30 (skoricovou - moc hezky voni) a funguje dobre do doby kdy naposledy prejedou sterace sklo... pak mam taky tak na 15 vterin "kvety"na skle (za jizdy) tak nevim jestli v 80km/h se dokaze udelat -30 kdyz je -10
Ja koupil na Slovensku u Slovnaftu nemrznouci do -30 (skoricovou - moc hezky voni) a funguje dobre do doby kdy naposledy prejedou sterace sklo... pak mam taky tak na 15 vterin "kvety"na skle (za jizdy) tak nevim jestli v 80km/h se dokaze udelat -30 kdyz je -10 :nevim
|
|
|
|
19.12.2009 10:59 -
|
1429535
|
|
|
MichalJ
|
|
|
|
No tak to moc dobře nefunguje, když po skončení stírání nemrzka zmrzne
No tak to moc dobře nefunguje, když po skončení stírání nemrzka zmrzne :-d
|
|
|
|
19.12.2009 13:15 -
|
1429541
|
|
|
stano1
|
|
|
Ja som zvykol kupovať nemrzku na Slovenku na Shell... (tuším zn. sheron) tento rok neviem kúpil so tu v Tal. do -30, -čistý bordel nezamrzla ale nechavala čmuhy na skle tak som to vypump. a nalial ešte starú zasobu zo Slovenska trochu som ju zriedil( -30 2l a 1l vody) pri teplote -11 zatial nezamrzla tak uvidíme. Je to nemrzka s efektom rain off, len mám taky dojem ze to mätie daždový senzor,ak mate s tým skusenost tak popíšte...
Ja som zvykol kupovať nemrzku na Slovenku na Shell... (tuším zn. sheron) tento rok neviem kúpil so tu v Tal. do -30, -čistý bordel nezamrzla ale nechavala čmuhy na skle tak som to vypump. a nalial ešte starú zasobu zo Slovenska trochu som ju zriedil( -30 2l a 1l vody) pri teplote -11 zatial nezamrzla tak uvidíme. Je to nemrzka s efektom rain off, len mám taky dojem ze to mätie daždový senzor,ak mate s tým skusenost tak popíšte...
|
|
|
|
19.12.2009 15:24 -
|
1429544
|
|
|
SaraXM
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 124 |
|

|
take jsem koupil smes do -20 a zmrzlo mi to uz v nadobce takze na sklo se ani nedostane ( snad nic nepraskne ale mam pocit ze je snad lepsi si delat svoji smes protoze jak to tu ctu at koupim co chci stoji to pekne za ........
take jsem koupil smes do -20 a zmrzlo mi to uz v nadobce takze na sklo se ani nedostane :-(( snad nic nepraskne ale mam pocit ze je snad lepsi si delat svoji smes protoze jak to tu ctu at koupim co chci stoji to pekne za ........
|
|
|
|
19.12.2009 17:56 -
|
1429551
|
|
|
MichalJ
|
|
|
|
Výrobci asi netušili, že fakt přijde zima
Výrobci asi netušili, že fakt přijde zima :-))))
|
|
|
|
19.12.2009 18:54 -
|
1429553
|
|
|
alx
|
|

|
Mam ted v nadrzce modrou od Sheronu do -20 a vydrzela nocni mraz okolo -16. Dopoledne, stale kolem -14, jsem vyjizdel a normalne jsem ostrikoval.
Takze doporucuji Sheron
Mam ted v nadrzce modrou od Sheronu do -20 a vydrzela nocni mraz okolo -16. Dopoledne, stale kolem -14, jsem vyjizdel a normalne jsem ostrikoval.
Takze doporucuji Sheron :palec
|
|
|
|
19.12.2009 20:08 -
|
1429557
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 746 |
|

|
No tak nevím, taky už týden používám Sheron (-20°C) - neředěný a včera večer z práce (-14°C) se mi zalepil (modrá kašička) zadní ostřikovač, přední stříkal jen tak aby se neřeklo, a na kufru nad spz modré rosolovité kuličky. Po půl hodině v garáži vše funguje bez problémů. Nevím jestli má tato směs fungovat plně do -20°C, nebo zmrzne u -20°C? Už aby bylo jaro.
No tak nevím, taky už týden používám Sheron (-20°C) - neředěný a včera večer z práce (-14°C) se mi zalepil (modrá kašička) zadní ostřikovač, přední stříkal jen tak aby se neřeklo, a na kufru nad spz modré rosolovité kuličky. Po půl hodině v garáži vše funguje bez problémů. Nevím jestli má tato směs fungovat plně do -20°C, nebo zmrzne u -20°C? :nevim Už aby bylo jaro.
|
|
|
|
19.12.2009 22:28 -
|
1429567
|
|
|
Mechoš
|
|
|
jj maš pravdu nejlepši je mit směs na -40 a nic neřešiš tak to dělam každy rokvodu na -40 a střika pořad
jj maš pravdu nejlepši je mit směs na -40 a nic neřešiš tak to dělam každy rokvodu na -40 a střika pořad
:palec
|
|
|
|
20.12.2009 21:50 -
|
1429616
|
|
|
pista
|
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 128 |
|

|
caute.Vonku mame -17!Tak kto nemá vodu aspon do -25,tak šup do garaže ako ja!Mám do -20 a do rána ešte daleko.
caute.Vonku mame -17!Tak kto nemá vodu aspon do -25,tak šup do garaže ako ja!Mám do -20 a do rána ešte daleko.:-((((
|
|
|
|
21.12.2009 12:36 -
|
1429633
|
|
|
Herulinka
|
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 177 |
|

|
stano1 napsal(a): Ja som zvykol kupovať nemrzku na Slovenku na Shell... (tuším zn. sheron) tento rok neviem kúpil so tu v Tal. do -30, -čistý bordel nezamrzla ale nechavala čmuhy na skle tak som to vypump. a nalial ešte starú zasobu zo Slovenska trochu som ju zriedil( -30 2l a 1l vody) pri teplote -11 zatial nezamrzla tak uvidíme. Je to nemrzka s efektom rain off, len mám taky dojem ze to mätie daždový senzor,ak mate s tým skusenost tak popíšte...
Ahoj, já používala v létě sprej rain off, co se rozetře na okno, a dokud fungoval, bylo vše ok, dešťový senzor taky nijak nebláznil. Spíš bych řekla, že když to přestalo fungovat, tak jak je to okno jakoby zamaštěné, tak o to víc pak stírá...
Ahoj, já používala v létě sprej rain off, co se rozetře na okno, a dokud fungoval, bylo vše ok, dešťový senzor taky nijak nebláznil. Spíš bych řekla, že když to přestalo fungovat, tak jak je to okno jakoby zamaštěné, tak o to víc pak stírá...
|
|
|
|
21.12.2009 16:21 -
|
1429643
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 263 |
|
|
O víkendu jsem koupil nějaký sajrajt Sheron na -20 a bylo -14 a stříkalo to dobře a nenamrzalo. Ale 5 litrů za 235, to už pak stojí víc než nafta.
Nejspolehlivější je vyndat přední sklo - viditelnost bez omezení , žádná spotřeba odmrazovačů...
O víkendu jsem koupil nějaký sajrajt Sheron na -20 a bylo -14 a stříkalo to dobře a nenamrzalo. Ale 5 litrů za 235, to už pak stojí víc než nafta.
Nejspolehlivější je vyndat přední sklo - viditelnost bez omezení :-), žádná spotřeba odmrazovačů...
|
|
|
|
21.12.2009 23:14 -
|
1429653
|
|
|
MichalJ
|
|
|
|
Poměr cena a obsah vypadá na to,že jsi koupil koncentrát . Tzn , že z těch 5l by jsi udělal 20l kapaliny do -20 a pak by ti mrzla jako mě . . Kladivo jako nemrzka je dobrý nápad
Poměr cena a obsah vypadá na to,že jsi koupil koncentrát . Tzn , že z těch 5l by jsi udělal 20l kapaliny do -20 a pak by ti mrzla jako mě . ;-) . Kladivo jako nemrzka je dobrý nápad :palec
|
|
|
|
21.12.2009 23:25 -
|
1429657
|
|
|
Tomi2002
|
|

|
Ja mám tiež sheron, zriedený asi tak na -20 a zatiaľ OK. Ale nocujem v garáži (teda auto , ráno nie je na sedačkách taká kosa.
Ja mám tiež sheron, zriedený asi tak na -20 a zatiaľ OK. Ale nocujem v garáži (teda auto :-)), ráno nie je na sedačkách taká kosa.
|
|
|
|
21.12.2009 23:26 -
|
1429658
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
ja mam neriedene TESCO a nestazujem si ani po vcerajsej noci
ja mam neriedene TESCO a nestazujem si :) ani po vcerajsej noci :)
|
|
|
|
21.12.2009 23:32 -
|
1429659
|
|
|
Tomi2002