|
08.12.2009 20:57 -
Stěrače se nevrací do základní polohy
|
1429008
|
|
|
lubin
|
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Ahoj,po vypnutí stěračů mi nezůstanou v dolní pozici,ale pokaždé ještě cca.5cm povyjedou.Nevíte co by to mohlo být?
Děkuju...
Ahoj,po vypnutí stěračů mi nezůstanou v dolní pozici,ale pokaždé ještě cca.5cm povyjedou.Nevíte co by to mohlo být?
Děkuju...
|
|
|
|
|
|
10.12.2009 05:27 -
Re: Stěrače se nevrací do základní polohy
|
1429094
|
|
|
tomc
|
|
|
přesazené na kuželu??
přesazené na kuželu??
|
|
|
|
10.12.2009 10:36 -
|
1429101
|
|
|
vseved
|
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 84 |
|
|
lubin napsal(a): Ahoj,po vypnutí stěračů mi nezůstanou v dolní pozici,ale pokaždé ještě cca.5cm povyjedou.Nevíte co by to mohlo být?
Děkuju...
Mě to dělali taky. Pak mi soused poradil abych zkusil montážní polohu. Poté to přestalo.
Mě to dělali taky. Pak mi soused poradil abych zkusil montážní polohu. Poté to přestalo.
|
|
|
|
04.06.2010 14:38 -
|
2347407
|
|
|
Rena
|
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Začaly se mi zasekávat stěrače. Někdy se to neprojeví vůbec a chodí bez problémů a pak zničehonic se sekají po pár setřeních, musím je pořád znova zapínat. Dělá to ve všech polohách. Máte někdo podobnou zkušenost?
Začaly se mi zasekávat stěrače. Někdy se to neprojeví vůbec a chodí bez problémů a pak zničehonic se sekají po pár setřeních, musím je pořád znova zapínat. Dělá to ve všech polohách. Máte někdo podobnou zkušenost?
|
|
|
|
10.06.2010 08:35 -
|
2347744
|
|
|
Rena
|
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Zkusíme, nevím zda se povede. Páčku jsme měli rozebranou zatím tak akorát u AXka, C5 je přece jen cosi jiného, ale pokusíme se.
Zkusíme, nevím zda se povede. Páčku jsme měli rozebranou zatím tak akorát u AXka, C5 je přece jen cosi jiného, ale pokusíme se.
|
|
|
| |