| 		

| 
			| 16.05.2016 23:49 -
		Snímač tlaku lita/rail | 2952014 |  |  
					| Dan70 |  |  

|     
 | Zdravím vechny a mám prosbu zda někdo nemáte el.schema nebo nevite jaké snímače nebo jiné prvky jsou na obvodu se snimačem tlaku lity. Snimač je v pořádku ale po montái vykazuje obvod ve zkratu .
 Děkuji a přeji poklidný večer.
Zdravím vechny a mám prosbu zda někdo nemáte el.schema nebo nevite jaké snímače nebo jiné prvky jsou na obvodu se snimačem tlaku lity. 
Snimač je v pořádku ale po montái vykazuje obvod ve zkratu .
Děkuji a přeji poklidný večer.

|  
				|  |  

| 
			| 17.05.2016 00:12 -
		Re: Snímač tlaku lita/rail | 2952021 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| ak to dobre vidim tak snimac tlaku je samostatne 3 kable priamo na riadiacku motora
ak to dobre vidim tak snimac tlaku je samostatne 3 kable priamo na riadiacku motora 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.05.2016 08:47 -
		Re: Snímač tlaku lita/rail | 2952034 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| Není to o tom kam vedou kablíky,ale o tom e můe být problém v ECU a potom tato uvedená hláka je nepřesně uvedená - myslím e tato hláka a její přesné znění je = obvod přeruen nabo zkrat na + = je přeruený kablík,roztaený pin atd..  Není to o tom kam vedou kablíky,ale o tom e můe být problém v ECU a potom tato uvedená hláka je nepřesně uvedená - myslím e tato hláka a její přesné znění je = obvod přeruen nabo zkrat na + = je přeruený kablík,roztaený pin atd.. ;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.05.2016 11:26 -
		Re: Snímač tlaku lita/rail | 2952116 |  |  
					| Dan70 |  |  

|     
 | Pánové děkuji moc za konzultaci ... toho sem se obával, nezbývá mi ne jít po svazku a najít kde je přeruený kablik. Docela mne překvapilo jak je ta izolace na kabelech vytvrdlá a to pak rádo praská.
 Jak jsem byl večer uonadny tak jsem chybovou hlaku zkratil -  přesné znění je:" - Obvod snímace tlaku paliva - zkrat obvodu na kostru"
 Jetě jednou díky
  Pánové děkuji moc za konzultaci ... toho sem se obával, nezbývá mi ne jít po svazku a najít kde je přeruený kablik.
Docela mne překvapilo jak je ta izolace na kabelech vytvrdlá a to pak rádo praská.
Jak jsem byl večer uonadny tak jsem chybovou hlaku zkratil -  přesné znění je:" - Obvod snímace tlaku paliva - zkrat obvodu na kostru"
Jetě jednou díky:-) 
 |  
				|  |  

|  |