| 		

| 
			| 11.11.2012 15:11 -
		Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520636 |  |  
					| marta44 | 
			| Město: Řenče, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |  |  

|     
 | Zdravim. Dneska se mi stalo, e při jízde se mi vypnul z ničeho nic motor.....jel sem z kopce bez plynu a kdyz jsem chtel znovu přidat u to nelo...ádnou chybu mi to na displeji neukázalo..nepomohlo ani odpojení baterie....díky za rady
Zdravim. Dneska se mi stalo, e při jízde se mi vypnul z ničeho nic motor.....jel sem z kopce bez plynu a kdyz jsem chtel znovu přidat u to nelo...ádnou chybu mi to na displeji neukázalo..nepomohlo ani odpojení baterie....díky za rady 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2012 17:32 -
		Re: Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520719 |  |  
					| Maxifik | 
			| Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |  |  

|  

| Benzin? Palivové čerpadlo? Moností hafo  Benzin? Palivové čerpadlo? Moností hafo :-( 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2012 17:59 -
		Re: Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520732 |  |  
					| Henry |  |  

|     
 | Kamarádovi se za úplně stejných podmínek "potkal motor". Jak má staré rozvody??
Kamarádovi se za úplně stejných podmínek "potkal motor". Jak má staré rozvody?? 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2012 18:46 -
		Re: Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520758 |  |  
					| TOM007 | 
			| Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi | Počet příspěvků: 20 |  |  

|     
 | Potkaný motor je mechanická závada, o tom ti PP nic neřekne. Ale neviděl bych to na začátku tak černě. Zkus napřed základní věci. Dolít benzín (závada  palivoměru), zkontrolovat pojistky, atd....
Potkaný motor je mechanická závada, o tom ti PP nic neřekne. Ale neviděl bych to na začátku tak černě. Zkus napřed základní věci. Dolít benzín (závada  palivoměru), zkontrolovat pojistky, atd.... 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2012 22:46 -
		Re: Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520855 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| stretnute rozvody nehodia nic, az v diagnostike MOZNO zbadas chybu synchronizacie 
 ako bolo povedane, moznosti je hafo ...
stretnute rozvody nehodia nic, az v diagnostike MOZNO zbadas chybu synchronizacie
ako bolo povedane, moznosti je hafo ...

|  
				|  |  

| 
			| 11.11.2012 22:48 -
		Re: Motor při jízdě zdechnul / C5 I 1.8 16v | 2520856 |  |  
					| marta44 | 
			| Město: Řenče, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |  |  

|     
 | Tak hoi....je po problemu....dolil sem benzin a vse je ok.....nejak se zasekla raficka palivomeru a ukazovala ctvrt nadrze....a po doliti cca 5l benzinu spadla na reservu..takze asi tak..jinak diky za postrehy a reakce....
Tak hoi....je po problemu....dolil sem benzin a vse je ok.....nejak se zasekla raficka palivomeru a ukazovala ctvrt nadrze....a po doliti cca 5l benzinu spadla na reservu..takze asi tak..jinak diky za postrehy a reakce.... 
 |  
				|  |  

|  |