| 		

| 
			| 09.04.2012 07:35 -
		Pískání motoru při podřazení | 2467646 |  |  
					| Sindy | 
			| Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |  |  

|     
 | Zdravím vechny, měl jsem vdy benzínová auta, a teď mám C5 diesel.
 Při podřazení a poklesu otáček slyím pískání jakoby turbo motoru, je to normální ??
 Hned po podřazení ne a jak klesnou otáčky.

Díky

Jetě doplním, e kdy vyřadím, tak to hned přestane.
 Moná je to normální, netuím, jen je to zvuk který moje stará Xantie nedělala.
Zdravím vechny,
měl jsem vdy benzínová auta, a teď mám C5 diesel.
Při podřazení a poklesu otáček slyím pískání jakoby turbo motoru, je to normální ??
Hned po podřazení ne a jak klesnou otáčky.
Díky
Jetě doplním, e kdy vyřadím, tak to hned přestane.
Moná je to normální, netuím, jen je to zvuk který moje stará Xantie nedělala.

|  
				|  |  

| 
			| 09.04.2012 11:36 -
		Re: Pískání motoru při podřazení | 2467862 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| podla toho co pises sa to nejako identifikovat neda, ake piskanie, z ktorej casti?
podla toho co pises sa to nejako identifikovat neda, ake piskanie, z ktorej casti? 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.04.2012 11:50 -
		Re: Pískání motoru při podřazení | 2467867 |  |  
					| Sindy | 
			| Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |  |  

|     
 | Je to takové to klasické tlakové pískání motoru při podřazení, jen mi přijde divné e se objevuje a při niích otáčkách, kdy u je kvalt jakoby podtočený.Pravděpodobně o nic nejde, jen je to něco na co nejsem zvyklý.
Je to takové to klasické tlakové pískání motoru při podřazení, jen mi přijde divné e se objevuje a při niích otáčkách, kdy u je kvalt jakoby podtočený.Pravděpodobně o nic nejde, jen je to něco na co nejsem zvyklý. 
 |  
				|  |  

| 
			| 01.09.2020 11:00 -
		Re: Pískání motoru při podřazení | 3282312 |  |  
					| meznpe | 
			| Město: BRNO, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |  |  

|     
 | Ahoj, vyřeil si nějak? Nebo je to vlastnost?  Pořídil jsem ojetou C5 a mám stejnou zkuenost. Dělá to hlavně při přeřazení na 6ku při otáčkách kolem 1500. Při podřazení na 5, nebo při vyích otáčkách (hučení-pískání) zmizí.
Ahoj, vyřeil si nějak? Nebo je to vlastnost? :nevim Pořídil jsem ojetou C5 a mám stejnou zkuenost. Dělá to hlavně při přeřazení na 6ku při otáčkách kolem 1500. Při podřazení na 5, nebo při vyích otáčkách (hučení-pískání) zmizí. 
 |  
				|  |  

|  |