| 		

| 
			| 09.01.2012 11:04 -
		Porucha P0410 + antipollution fault | 2438265 |  |  
					| j.cermi | 
			| Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |  |  

|     
 | Ahoj dost často mi na LEXII ukazuje tuto poruchu P0410 a píe něco jako sání vzduchu na výfuku. Tak jsem chybu jětě hledal na netu a tam se často objevuje jako chyba sekundárního sacího(vzduchového) vstřikovacího systému. Kontroloval jsem tedy vzduchové čerpadlo a měl sundaný EGR ale jsou v pořádku a ani hadice se nezdají nikde prasklé. Co by mohlo být příčinou? Mue být ucpáno něco v motoru? Nevím co s tím. Projevuje se mi to tím, e auto kdy jedu občas cukne vyskočí tato chyba ale jedu dál. Stává se to nejčastěji při otáčkách kolem 3500-4000 a rychlosti od 130km výe. Děkuji za pomoc. jináč mám  C5 2.0 100kW 2001 benzin/LPG
Ahoj dost často mi na LEXII ukazuje tuto poruchu P0410 a píe něco jako sání vzduchu na výfuku. Tak jsem chybu jětě hledal na netu a tam se často objevuje jako chyba sekundárního sacího(vzduchového) vstřikovacího systému. Kontroloval jsem tedy vzduchové čerpadlo a měl sundaný EGR ale jsou v pořádku a ani hadice se nezdají nikde prasklé. Co by mohlo být příčinou? Mue být ucpáno něco v motoru? Nevím co s tím. Projevuje se mi to tím, e auto kdy jedu občas cukne vyskočí tato chyba ale jedu dál. Stává se to nejčastěji při otáčkách kolem 3500-4000 a rychlosti od 130km výe. Děkuji za pomoc. jináč mám  C5 2.0 100kW 2001 benzin/LPG 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.01.2012 12:07 -
		Re: Porucha P0410 + antipollution fault | 2438270 |  |  
					| Rafmartin | 
			| Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |  |  

|  

| Ja som mal rovnake prejavy, akurat ze to cukalo pri cca 120 kmh. s jumepom sme vymenili zapalovaciu lisu (cievka na 3. valci bola v haji - chyba misfire) a zacal som pouzivat origo aditivum a odvtedy nic, a to som tomu daval plny kotlik na 5ke od cca 80 do 170 a ziadne cuknutie. Ale ci to plati pre tvoj pripad neviem
Ja som mal rovnake prejavy, akurat ze to cukalo pri cca 120 kmh. s jumepom sme vymenili zapalovaciu lisu (cievka na 3. valci bola v haji - chyba misfire) a zacal som pouzivat origo aditivum a odvtedy nic, a to som tomu daval plny kotlik na 5ke od cca 80 do 170 a ziadne cuknutie. Ale ci to plati pre tvoj pripad neviem 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.01.2012 12:30 -
		Re: Porucha P0410 + antipollution fault | 2438274 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| P0410   	Vstřikování vzduchu do výfuku postup testu a skusok je priamo v lexii, ked ju dotycny vie pouzit aj na nieco ine ako citanie zavad, mal by ti pomoct, ak nie, najdi si ineho servisaka

edit: hladal by som nejaku netesnost v systeme
P0410   	Vstřikování vzduchu do výfuku   
postup testu a skusok je priamo v lexii, ked ju dotycny vie pouzit aj na nieco ine ako citanie zavad, mal by ti pomoct, ak nie, najdi si ineho servisaka
edit: hladal by som nejaku netesnost v systeme

|  
				|  |  

| 
			| 09.02.2018 14:13 -
		Re: Porucha P0410 + antipollution fault | 3130243 |  |  
					| milos745 | 
			| Město: Očadnica, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 5 |  |  

|     
 | Ahoj kto mi poradi ja mám  2,0 hdi 80 kw auto mi stratí výkon a u aj vypisuje hlásku  antipollution fault
Ahoj kto mi poradi ja mám  2,0 hdi 80 kw auto mi stratí výkon a u aj vypisuje hlásku  antipollution fault 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.02.2018 14:16 -
		Re: Porucha P0410 + antipollution fault | 3130245 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| zajed na diagnostiku,to je dobra rada,ver mi  zajed na diagnostiku,to je dobra rada,ver mi :palec 
 |  
				|  |  

|  |