|
28.11.2011 21:55 -
Automatická převodovka AL4 - nouzový režim
|
2428977
|
|
|
bobe
|
|
|
Hezky vecer lidi
Vim ze se tady o automatech uz napsalo hodne ale prakticky bez reseni.
Ma otazka proto zni: mam automat AL4 kde pri otackach nad 2000/min pada prevodovka do nouzoveho
rezimu. Pry casta zavada techto automatu. Diag pokazde ukaze nizky tlak oleje v prevodovce.
Prevodovka je po vymene menice, cerpadla, lamel a elektroventilu, olej ok. Stalo se to uz nekomu z vas ?
Pripominam ze pokud prevodovka radi tak naprosto bez chyb a cukani.
Diky za napady
Hezky vecer lidi
Ma otazka proto zni: mam automat AL4 kde pri otackach nad 2000/min pada prevodovka do nouzoveho
rezimu. Pry casta zavada techto automatu. Diag pokazde ukaze nizky tlak oleje v prevodovce.
Prevodovka je po vymene menice, cerpadla, lamel a elektroventilu, olej ok. Stalo se to uz nekomu z vas ?
Diky za napady :-)
|
|
|
|
|
|
29.11.2011 00:07 -
Re: Automatická převodovka AL4 - nouzový režim
|
2429033
|
|
|
jruze
|
|

|
bobe napsal(a): Hezky vecer lidi
Diky za napady 
A co čidlo tlaku? AL4 nevím jak to tam je,ale když umí napsat nízký tlak tak tam musí být
A co čidlo tlaku? AL4 nevím jak to tam je,ale když umí napsat nízký tlak tak tam musí být:nevim
|
|
|
|
01.12.2011 11:09 -
|
2429788
|
|
|
bobe
|
|
|
Taky jsem na to myslel ale zatím zkouším jiné varianty.
V káždém případě dám vědět jak to skočilo až to teda skončí
Taky jsem na to myslel ale zatím zkouším jiné varianty.
V káždém případě dám vědět jak to skočilo až to teda skončí :-)
|
|
|
|
18.12.2011 22:41 -
|
2433586
|
|
|
bobe
|
|
|
Tak mám další novinky ohledně převodovky. Zkoušeli jsme různé věci jako měření čidla tlaku,
výměnu oleje na dvakrát ale nic nepomohlo ani nenasměrovalo k zjištění závady.
Nakonec jsem koupil v pátek jednu kompletně rozebranou převodovku a jen pro jistotu jsme s Tiefem rozebrali
hydroblok který byl ještě na ní přišroubovaný a kompletně jsme ho vyčistili. Po montáži na mou převodovku světe div se, převodovka řadí jako nová. Žádné padání do nouzového režimu, řazení plynulé a bez cukání.
Jediné co jsme použili z původního hydrobloku jsou dva regulační selenoidy.
Tak jsem teď zvědav zdali je to stav dočasný nebo trvalejší Ale je to úžasný pocit 
Tiefe díky za pomoc
Tak mám další novinky ohledně převodovky. Zkoušeli jsme různé věci jako měření čidla tlaku,
výměnu oleje na dvakrát ale nic nepomohlo ani nenasměrovalo k zjištění závady.
Nakonec jsem koupil v pátek jednu kompletně rozebranou převodovku a jen pro jistotu jsme s Tiefem rozebrali
hydroblok který byl ještě na ní přišroubovaný a kompletně jsme ho vyčistili. Po montáži na mou převodovku světe div se, převodovka řadí jako nová. Žádné padání do nouzového režimu, řazení plynulé a bez cukání.
Jediné co jsme použili z původního hydrobloku jsou dva regulační selenoidy.
Tak jsem teď zvědav zdali je to stav dočasný nebo trvalejší :-) Ale je to úžasný pocit :-)
Tiefe díky za pomoc :-)
|
|
|
| |