| 		

| 
			| 13.10.2011 18:36 -
		přívod k turbu | 2418743 |  |  
					| DaveLbc | 
			| Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 429 |  |  

|  

| Ahoj kluci, Kdy jsem si nechal měnit haviče tak mi montér sundal přívodní trubku vzduchu k turbu.
 To by bylo v poho,ale pokud by neprasklo to oranové těsnění co je v té trubce nasazené.

Tak jsem si  objednal nové a sám namontoval. Ale po deseti dnech koukám a ta trubka je zase   svlečená a to těsnění rozpůlené po obvodě.

Ted by zajímalo jestli se něco neděje s turbem. Jestli tam nemůe vznikat přetlak. Nemáte někdo zkuenost.
 A nebo co by to mohlo způsobit. Díky moc za postřehy
Ahoj kluci,
                Kdy jsem si nechal měnit haviče tak mi montér sundal přívodní trubku vzduchu k turbu. 
                To by bylo v poho,ale pokud by neprasklo to oranové těsnění co je v té trubce nasazené.
                Tak jsem si  objednal nové a sám namontoval. Ale po deseti dnech koukám a ta trubka je zase   svlečená a to těsnění rozpůlené po obvodě. 
 Ted by zajímalo jestli se něco neděje s turbem. Jestli tam nemůe vznikat přetlak. Nemáte někdo zkuenost.
 A nebo co by to mohlo způsobit. Díky moc za postřehy

|  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 18:43 -
		Re: přívod k turbu | 2418744 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| tam moze byt len podtlak a je to dost bezne ze to praska, vymen aj tu trubku
tam moze byt len podtlak a je to dost bezne ze to praska, vymen aj tu trubku 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 19:10 -
		Re: přívod k turbu | 2418765 |  |  
					| DaveLbc | 

|  

| Myslí tu přívodní černou? Ta je v pohodě nebo vypadá.A nemůe to byt přetlakový ventil.
Myslí tu přívodní černou? Ta je v pohodě nebo vypadá.A nemůe to byt přetlakový ventil. 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 19:13 -
		Re: přívod k turbu | 2418766 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| myslis to co je oznacene na obrazku ako A a guma 14 ?
myslis to co je oznacene na obrazku ako A a guma 14 ? 
 Přílohy:
 1700m50a.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 64846b ) - Staeno:112x.

|  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 19:20 -
		Re: přívod k turbu | 2418778 |  |  
					| DaveLbc | 

|  

| Přesně tak to je ona.A svlíkne se a rozpůlí
Přesně tak to je ona.A svlíkne se a rozpůlí 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 19:21 -
		Re: přívod k turbu | 2418779 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| ako som povedal, vymen ju a nepritahuj to ako prasa .... je to silikonka, jemne dotiahnut
ako som povedal, vymen ju a nepritahuj to ako prasa ....
je to silikonka, jemne dotiahnut

|  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 19:47 -
		Re: přívod k turbu | 2418788 |  |  
					| J.Reno | 
			| Město: Mratín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |  |  

|     
 | určitě jí dotáhni opravdu jen zlehka,já dával to těsnění taky nový a a po třetí to drí.
určitě jí dotáhni opravdu jen zlehka,já dával to těsnění taky nový a a po třetí to drí. 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.10.2011 20:04 -
		Re: přívod k turbu | 2418792 |  |  
					| DaveLbc | 

|  

| No jo to jsem celej já. Co není utaený tak není dobrý  Díky kluci. Vyměním a jemně dotiahnem  No jo to jsem celej já. Co není utaený tak není dobrý:-))  Díky kluci. Vyměním a jemně dotiahnem :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 14.10.2011 14:26 -
		Re: přívod k turbu | 2418877 |  |  
					| DaveLbc | 

|  

| Tak kluci jel jsem u nás do citroena KP auto. A hned jsem dostal spucunk(vlastně to sáme co říkal jumep) e jsem to přetáhl a proto to prasklo.

Tak to mám prej pozorovat a kdyby to bylo znovu. Tak mi vymění celou trubku.

Take sranda za 350,-
  Doufám,e jsem jenom tak silnej(nbo blbej)  Tak kluci jel jsem u nás do citroena KP auto. 
A hned jsem dostal spucunk(vlastně to sáme co říkal jumep) e jsem to přetáhl a proto to prasklo. 
Tak to mám prej pozorovat a kdyby to bylo znovu. Tak mi vymění celou trubku.
 Take sranda za 350,- :-))  Doufám,e jsem jenom tak silnej(nbo blbej):-)))) 
 |  
				|  |  

|  |