|
29.09.2010 14:49 -
Převodovka hučení
|
2357071
|
|
|
Barlow
|
|
|
Asi od srpna mi pri rychlosti 70-90 km/h na 3. a 4. prevos stupen huci prevodovka (nebo neco jinyho pri vyrazeni to skoro utichne, respektive je to tam malinko slyset.
Olej byl menem v kvetnu je tam TOTAL 75W-80W Total BV Transmission. Auto radi normalne. Obavam se ze to bude v prevodovce a to nejaky lozisko (na predloze?).
Muj dotaz zni, jak zkontrolovat kolik je tam oleje (jestli na potvoru neodesel nekudy pryc bez toho abych to musel vypoustet. A druhy dotaz je to opravdu prevodovka nebo to muze byt neco jinyho?
Diky za odpovedi.
Asi od srpna mi pri rychlosti 70-90 km/h na 3. a 4. prevos stupen huci prevodovka (nebo neco jinyho :) pri vyrazeni to skoro utichne, respektive je to tam malinko slyset.
Olej byl menem v kvetnu je tam TOTAL 75W-80W Total BV Transmission. Auto radi normalne. Obavam se ze to bude v prevodovce a to nejaky lozisko (na predloze?).
Muj dotaz zni, jak zkontrolovat kolik je tam oleje (jestli na potvoru neodesel nekudy pryc :) bez toho abych to musel vypoustet. A druhy dotaz je to opravdu prevodovka nebo to muze byt neco jinyho?
Diky za odpovedi.
|
|
|
|
|
|
29.09.2010 18:43 -
Re: Převodovka hučení
|
2357083
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Vzadu na prevodovce je plnici a zaroven kontrolni otvor, aspon jestli jsem to spravne pochopil z popisu.
Vzadu na prevodovce je plnici a zaroven kontrolni otvor, aspon jestli jsem to spravne pochopil z popisu.
|
|
|
|
29.09.2010 19:55 -
|
2357092
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6892 |
|

|
napln ma byt 1.8l, po naliati 2l tam nikdy nic netieklo von ... tak neviem
napln ma byt 1.8l, po naliati 2l tam nikdy nic netieklo von ... tak neviem
|
|
|
|
30.09.2010 16:43 -
|
2357208
|
|
|
Barlow
|
|
|
No plnici a kontrolnim otvorem jsme to naplnili v kvetnu 
Ale potreboval bych znat odpovedi na ony 2 otazky pokud nekdo vi.
No plnici a kontrolnim otvorem jsme to naplnili v kvetnu :)
Ale potreboval bych znat odpovedi na ony 2 otazky :) pokud nekdo vi. :)
|
|
|
|
30.09.2010 16:48 -
|
2357209
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
odpoved je dle meho jasna...skrin ven a rozpulit..pak najdes odpovedi ktere potrebujes...bohuzel
odpoved je dle meho jasna...skrin ven a rozpulit..pak najdes odpovedi ktere potrebujes...bohuzel
|
|
|
| |