| |  |  |  | 

| 		

| 
			| 29.03.2010 22:53 -
		Vypina motor | 2340508 |  |  
					| absleo | 
			| Město: Preov , Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |  |  

|     
 | zdravím vás, mam problem s C5 r.v.2005 2,0HDi, 136 PS, ak je motor zimný pekne natartuje ale po chvíli vypne a tak sa to opakuje a kým sa zohreje., potom lape ako hodinky. V servise nevedia najs problem. Nepíe iadnu zavadu. Dík za radu
zdravím vás, mam problem s C5 r.v.2005 2,0HDi, 136 PS, ak je motor zimný pekne natartuje ale po chvíli vypne a tak sa to opakuje a kým sa zohreje., potom lape ako hodinky. V servise nevedia najs problem. Nepíe iadnu zavadu. Dík za radu 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.03.2010 22:59 -
		Re: Vypina motor | 2340509 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| Aka diagnostika, kto to riesi ? Myslim ze v online hodnotach bude vidiet pricinu preco to zhasne.
Aka diagnostika, kto to riesi ?
Myslim ze v online hodnotach bude vidiet pricinu preco to zhasne.

|  
				|  |  

| 
			| 31.03.2010 00:32 -
		Re: Vypina motor | 2340604 |  |  
					| Jeffrey |  |  

|  

| absleo napsal(a): zdravím vás, mam problem s C5 r.v.2005 2,0HDi, 136 PS, ak je motor zimný pekne natartuje ale po chvíli vypne a tak sa to opakuje a kým sa zohreje., potom lape ako hodinky. V servise nevedia najs problem. Nepíe iadnu zavadu. Dík za radu Změň servis, páč tam pravděpodobně neumějí pracovat s diagnostikou nebo mají univerzální kabel, přes který vyčte pouze zlomek závad. Jeď k někomu, kdo má Lexia 3 se správným kabelem
  . Jinak, příčin můe být mnoho a takhle se nedá říct. Správná diagnostika určitě něco ukáe  . Hodně těstí a napi jak to dopadlo  .
Změň servis, páč tam pravděpodobně neumějí pracovat s diagnostikou nebo mají univerzální kabel, přes který vyčte pouze zlomek závad. Jeď k někomu, kdo má Lexia 3 se správným kabelem:-(. Jinak, příčin můe být mnoho a takhle se nedá říct. Správná diagnostika určitě něco ukáe:palec. Hodně těstí a napi jak to dopadlo:-). 
 |  
				|  |  

| 
			| 02.04.2010 19:24 -
		Re: Vypina motor | 2340821 |  |  
					| drobec | 
			| Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |  |  

|  

| tak kedze vraj v presovskom citroene ani nevedia nastavit denne svietenie tak toto uz musi byt pre nich uplna spanielska dedina a v bardejove to vraj neni moc lepsie. Ale ak nejaky dobry servis najdes tak ho potom daj do ccca.cz
tak kedze vraj v presovskom citroene ani nevedia nastavit denne svietenie tak toto uz musi byt pre nich uplna spanielska dedina a v bardejove to vraj neni moc lepsie. Ale ak nejaky dobry servis najdes tak ho potom daj do ccca.cz 
 |  
				|  |  

| 
			| 02.04.2010 19:41 -
		Re: Vypina motor | 2340822 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| mozno by stalo zato sa previezt sem .link.
mozno by stalo zato sa previezt sem 
http://www.ccca.cz/seznam/UNICAR_sro

|  
				|  |  

| 
			| 03.04.2010 18:08 -
		Re: Vypina motor | 2340865 |  |  
					| absleo | 

|     
 | Mam to v servise, chalani hladaju problem. Napojili čitačku a pri zdochnuti motora im zaroveň vypne čitačku, vyzera to ako keby bol niekde studený spoj alebo niečo s elektrikou. Vetky merane hodnoty su dobre. Zatial vetko. Dam potom vedie ak sa niečo zmeni.
Mam to v servise, chalani hladaju problem. Napojili čitačku a pri zdochnuti motora im zaroveň vypne čitačku, vyzera to ako keby bol niekde studený spoj alebo niečo s elektrikou. Vetky merane hodnoty su dobre. Zatial vetko. Dam potom vedie ak sa niečo zmeni. 
 |  
				|  |  

| 
			| 05.04.2010 07:26 -
		Re: Vypina motor | 2341026 |  |  
					| tomc |  |  

|     
 | pojisky v motorovém prostoru,teda hlavní blok  pojisky v motorovém prostoru,teda hlavní blok :-( 
 |  
				|  |  

| 
			| 05.04.2010 12:40 -
		Re: Vypina motor | 2341045 |  |  
					| absleo | 

|     
 | poistky sa dali vetky nové, ale cvaka tam rele a to robí ten problem. Musia zisti kde je problem. Vimli si aj e pri zapnutí kĺuča sa nie vdy rozsvietia kontrolky na pristrojovke.
poistky sa dali vetky nové, ale cvaka tam rele a to robí ten problem. Musia zisti kde je problem. Vimli si aj e pri zapnutí kĺuča sa nie vdy rozsvietia kontrolky na pristrojovke. 
 |  
				|  |  

| 
			| 05.04.2010 12:42 -
		Re: Vypina motor | 2341046 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | No, skusil by som pouzit poriadnu diagnostiku ...
No, skusil by som pouzit poriadnu diagnostiku ... 
 |  
				|  |  

| 
			| 12.04.2010 08:06 -
		Re: Vypina motor | 2341551 |  |  
					| absleo | 

|     
 | Asi bude vadne BSI. Viem kupit aj pouzivane?, treba kodovat? Dajte niejake rady. Dik
Asi bude vadne BSI. Viem kupit aj pouzivane?, treba kodovat? Dajte niejake rady. Dik 
 |  
				|  |  

| 
			| 12.04.2010 09:32 -
		Re: Vypina motor | 2341554 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| no tak tomu by som moc neveril a fakt zmenil servis 
 k bsi:
 bsi sa da len jednorazovo sparovat s ecu motora, takze treba novu (takisto aj ECU s BSI), preto je tak malo ukradnutych C5

kazdopadne ZMEN SERVIS
no tak tomu by som moc neveril a fakt zmenil servis
k bsi:
bsi sa da len jednorazovo sparovat s ecu motora, takze treba novu (takisto aj ECU s BSI), preto je tak malo ukradnutych C5
kazdopadne ZMEN SERVIS

|  
				|  |  

| 
			| 12.04.2010 12:10 -
		Re: Vypina motor | 2341578 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| jumep napsal(a): no tak tomu by som moc neveril a fakt zmenil servis k bsi: bsi sa da len jednorazovo sparovat s ecu motora, takze treba novu (takisto aj ECU s BSI), preto je tak malo ukradnutych C5 kazdopadne ZMEN SERVIS 
 Mám tam jinou(ve svém)jde to,ale dře to(mám člověka který ji umí dát do ,,nového stavu" a i z ní dostat kód) na vrakáči 1000,- a 3000,- úprava okolo 3000,- nové BSI okolo 16000,- ,tak e se dá za čtvrtinu ,ale samozřejmně je to pořád staré BSI.No a něco za práci take za třetinu.(já ho tam mám u dlouho určitě přes rok)
 no tak tomu by som moc neveril a fakt zmenil servis k bsi: bsi sa da len jednorazovo sparovat s ecu motora, takze treba novu (takisto aj ECU s BSI), preto je tak malo ukradnutych C5 kazdopadne ZMEN SERVIS 
Mám tam jinou(ve svém)jde to,ale dře to(mám člověka který ji umí dát do ,,nového stavu" a i z ní dostat kód) na vrakáči 1000,- a 3000,- úprava okolo 3000,- nové BSI okolo 16000,- ,tak e se dá za čtvrtinu ,ale samozřejmně je to pořád staré BSI.No a něco za práci take za třetinu.(já ho tam mám u dlouho určitě přes rok)

|  
				|  |  

| 
			| 12.04.2010 12:19 -
		Re: Vypina motor | 2341579 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| mas slaby prehlad o cenach  C5 1, 6580H7 - 400E
 C5 2, 6580KH - 284E

to ze sa da preflashovat vieme, ale v jeho pripade to ty "servisaci" nebudu vedet spravit a stale hovorim ze tej jeho bsi nic nebude
mas slaby prehlad o cenach :)
C5 1, 6580H7 - 400E
C5 2, 6580KH - 284E
to ze sa da preflashovat vieme, ale v jeho pripade to ty "servisaci" nebudu vedet spravit a stale hovorim ze tej jeho bsi nic nebude

|  
				|  |  

| 
			| 12.04.2010 17:45 -
		Re: Vypina motor | 2341590 |  |  
					| absleo | 

|     
 | mono to bude riadiace jednotka, otvorili ju vidno fleky po vode.
mono to bude riadiace jednotka, otvorili ju vidno fleky po vode. 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.01.2014 16:50 -
		Re: Vypina motor | 2658722 |  |  
					| Bleák | 
			| Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 21 |  |  

|     
 | Zdravím, dnes mě c5 zradila.Při rozjezdu na křiovatce náhle chcípl motor. Zkusil jsem ji 5 po sobě nastartovat bez uspěchu.Zakouřil jsem si zkusil ji natočit znovu a la.Potom jsem s ní jel z práce domu a po 3km to samé.Zajímavé je e při prudí akceleraci se motor hned vypnul.Jetě jedna věc kdy chcípla a hned jsem zapnul klíček nelo čerpadlo v nádri a kdy jsem ho vytáhnul ze spínačky a pár vteřin počkal znovu zapnul zapalování ačerpadlo u jelo. Prosím o radu
Zdravím, dnes mě c5 zradila.Při rozjezdu na křiovatce náhle chcípl motor. Zkusil jsem ji 5 po sobě nastartovat bez uspěchu.Zakouřil jsem si zkusil ji natočit znovu a la.Potom jsem s ní jel z práce domu a po 3km to samé.Zajímavé je e při prudí akceleraci se motor hned vypnul.Jetě jedna věc kdy chcípla a hned jsem zapnul klíček nelo čerpadlo v nádri a kdy jsem ho vytáhnul ze spínačky a pár vteřin počkal znovu zapnul zapalování ačerpadlo u jelo. Prosím o radu 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.01.2014 19:10 -
		Re: Vypina motor | 2658765 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| vysoky alebo nizky tlak paliva 
 diagnostika a potom regulator, vstrekovace, system
vysoky alebo nizky tlak paliva
diagnostika a potom regulator, vstrekovace, system

|  
				|  |  

| 
			| 17.01.2014 19:59 -
		Re: Vypina motor | 2658787 |  |  
					| Bleák | 
			| Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 21 |  |  

|     
 | Ahoj,motor se chová jako kdy dochází nafta (motor zacuká a vypne) potom kdy ho startuju tak nechytne plynule ale jako kdyby dola nafta a bylo to zavduněné.
Ahoj,motor se chová jako kdy dochází nafta (motor zacuká a vypne) potom kdy ho startuju tak nechytne plynule ale jako kdyby dola nafta a bylo to zavduněné. 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.01.2014 21:37 -
		Re: Vypina motor | 2658838 |  |  
					| vseved | 
			| Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |  |  

|  

| Podobná závada u eny na 2.2. Důvodem bylo podávací čerpadlo - kontakt. Ale pozor, nebyl to kontakt na čerpadle, ale na BSM. Bohuel nejsem na chalupě, tak Ti nemohu říct který pin to byl.
Podobná závada u eny na 2.2. Důvodem bylo podávací čerpadlo - kontakt. Ale pozor, nebyl to kontakt na čerpadle, ale na BSM. Bohuel nejsem na chalupě, tak Ti nemohu říct který pin to byl. 
 |  
				|  |  

|  | 
 |  |