| 		

| 
			| 26.12.2008 14:51 -
		rozsah otáček | 166694 |  |  
					| ivomolitor | 
			| Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 5 |  |  

|     
 | ahojte. mám dotaz na rozsah pouitelných otáček u motoru 2,2 hdi u c5 I. jde krásně odspodu, ale ve 3600ot/min je konec. co se mi zdá divné, kdy max. speed píou kolem 205km/h, ale tyhle otáčky nejsou ani 190km/h. ne e bych to neustále vyuíval, jen jsem si toho teď nedávno viml a řekl bych, e je to moc brzo. napadá mě jen patná regulace lopateck turba nebo nevím.
ahojte. mám dotaz na rozsah pouitelných otáček u motoru 2,2 hdi u c5 I. jde krásně odspodu, ale ve 3600ot/min je konec. co se mi zdá divné, kdy max. speed píou kolem 205km/h, ale tyhle otáčky nejsou ani 190km/h. ne e bych to neustále vyuíval, jen jsem si toho teď nedávno viml a řekl bych, e je to moc brzo. napadá mě jen patná regulace lopateck turba nebo nevím. 
 |  
				|  |  

| 
			| 26.12.2008 20:28 -
		Re: rozsah otáček | 166695 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| nastav si plynove lanko  5000 je konec na obmedzivaci
 lanko nastavis tak ze das von filter vzduchu a potom sa k nemu dostanes, treba si nahmatat kde ma konec  drahy a presunut zavlacku, budes prekvapeny ako ti ozije auto, pri to filtry samozrejme pozor na vahu vzduchu a ine veci co su tam
nastav si plynove lanko :)
5000 je konec na obmedzivaci
lanko nastavis tak ze das von filter vzduchu a potom sa k nemu dostanes, treba si nahmatat kde ma konec  drahy a presunut zavlacku, budes prekvapeny ako ti ozije auto, pri to filtry samozrejme pozor na vahu vzduchu a ine veci co su tam

|  
				|  |  

|  |