Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Diagnostika, software, navigace / vymazání hlášek počítače

10.05.2010 19:48 - vymazání hlášek počítače 2344488
cit
Město: ždar nad sazavou, Auto: C5 I 2.0HPi ExclusivePočet příspěvků: 40
Začátečník Poslat soukromou zprávu

Neznáte někdo nějaký fígl jak vymazat hlášky počítače?Tuhle se mi to při startování kuckalo a naskočila hláška antipolution fault+servis a kontrolka motoru.Prostě klasika zhasnul jsem motor znovu nastartoval a vše je v pohodě,všechno funguje motor jde normálně,spotřeba taky.Ale hláška se stále drží jak klíště.
Sraz C5
Kdo bude mít zájem dovést náhradní díly na sraz,tak je tu možnost díly dovést. Zdeněk Tobolík (Bobo)
www.automaxhulin.cz

10.05.2010 20:30 - Re: vymazání hlášek počítače 2344489
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1369
Uživatel Poslat soukromou zprávu

cit napsal(a):
Neznáte někdo nějaký fígl jak vymazat hlášky počítače?Tuhle se mi to při startování kuckalo a naskočila hláška antipolution fault+servis a kontrolka motoru.Prostě klasika zhasnul jsem motor znovu nastartoval a vše je v pohodě,všechno funguje motor jde normálně,spotřeba taky.Ale hláška se stále drží jak klíště.
Mněla by zmizet tak po 3.-5. startech,ale pokud se ta závada pořád opakuje tak by asi zůstala - bylo by lepší to projít diagnostikou zjistit co to vyvolalo a smazat .Nebo odpoj baterku - potom by asi také mohla zmizet - já je mažu dig.

10.05.2010 21:40 - Re: vymazání hlášek počítače 2344519
jumep
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACKPočet příspěvků: 6186
VIP Poslat soukromou zprávu

pozor, v motore niektore hlasky zostavaju ako docasne az do rucneho zmazania diagnostikou

odpojenie baterky na to nema ziaden vplyv

a diagnostikou treba pozret pricinu toho, aby sa to nemuselo zopaknut

10.05.2010 21:49 - Re: vymazání hlášek počítače 2344522
autodiag
Město: -, Auto: Počet příspěvků: 2115
99 Poslat soukromou zprávu

cit napsal(a):

na 90% budes mit ulozenou chybu o poruse EGR a regulace paliva (nizky / vysoky tlak paliva) ...v tomto pripade jsi v tom asi za 25 000,bohuzel

19.05.2010 09:41 - Re: vymazání hlášek počítače 2345438
cit
Město: ždar nad sazavou, Auto: C5 I 2.0HPi ExclusivePočet příspěvků: 40
Začátečník Poslat soukromou zprávu

Najel jsem cca 800 km s hláškou a dnes jsem byl v citroenu na diagnostice,tak to smázli a je to ok.Z toho plyne jen jedno,prostě si můj citrouš chce se mnou povídat.Nechci to zlehčovat,ale myslím,že než-li začít zmatkovat(vyměňovat vše možné),tak je lepší pozorovat spotřebu,kolísání otáček,popřípadě mrknout na čidla(zahýbat s konektory) a hlavně nepanikařit!

19.05.2010 10:39 - Re: vymazání hlášek počítače 2345449
autodiag
Město: -, Auto: Počet příspěvků: 2115
99 Poslat soukromou zprávu

ano to mas pravdu jenze HPi je timhle specificke.....sice je to ted relativne v klidu ale zavada tam proste je,s tim nic nenadelas
navic cidla tam moc nejsou ani na EGR ani na Cerpadle...zavada se neobevi jen tak a smazanim se neopravi
na druhou stranu bud rad ze to jezdi a o tojde

10.06.2010 12:09 - Re: vymazání hlášek počítače 2347768
cit
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 10.06.10 12:12
Důvod: to budeš hlásit každý týden proběh kilometrů??? - večer se smáznu :-D

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club, optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Mozilla Firefox, Kontakt/Administrator