|
17.01.2012 15:59 -
Porucha posilovače (servo) řízení - C5 II
|
2442214
|
|
|
alx
|
|

|
presunuti diskuze
presunuti diskuze
|
|
|
|
|
|
07.12.2011 12:19 -
Re: Porucha posilovače (servo) řízení - C5 II
|
2431125
|
|
|
Jozef
|
|
Město: Šamorín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Predvčerom po naštartovaní auta nešiel posilovač riadenia. Po vypnutí motoru a znovu naštartovaní už bolo všetko OK. Odvtedy sa už chyba neopakovala. Nemúže to byť predzvesť neakej skrytej závady? Nemala by som dať prehliadnuť servo. Alebo blbla len elektronika?
Predvčerom po naštartovaní auta nešiel posilovač riadenia. Po vypnutí motoru a znovu naštartovaní už bolo všetko OK. Odvtedy sa už chyba neopakovala. Nemúže to byť predzvesť neakej skrytej závady? Nemala by som dať prehliadnuť servo. Alebo blbla len elektronika?
|
|
|
|
07.12.2011 12:25 -
|
2431127
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
aku tam mas baterku?
aku tam mas baterku?
|
|
|
|
07.12.2011 12:28 -
|
2431128
|
|
|
Jozef
|
|
Město: Šamorín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Pred dvomy rokmi mi tam dali novú keď som kupoval auto v bazári, ale sa mi zdá, že pomaly odchádza. Mohlo to spôsobyť túto poruchu?
Pred dvomy rokmi mi tam dali novú keď som kupoval auto v bazári, ale sa mi zdá, že pomaly odchádza. Mohlo to spôsobyť túto poruchu?
|
|
|
|
07.12.2011 12:31 -
|
2431129
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
ano, je tam elektricke servo, ktore pri poklese napatia pod urcitu hranicu sa vypne
pokles nastava pri zhaveni a startovani
po nastartovani trocha obzivlo baterku a teda pri dalsom nastartovani uz to bezalo ok
ano, je tam elektricke servo, ktore pri poklese napatia pod urcitu hranicu sa vypne
pokles nastava pri zhaveni a startovani
po nastartovani trocha obzivlo baterku a teda pri dalsom nastartovani uz to bezalo ok
|
|
|
|
17.01.2012 01:02 -
|
2442073
|
|
|
drobec
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 212 |
|

|
Jozef: tak ako pise jumep, presne toto mi robila baterka pred odchodom do vecnych lovist
Jozef: tak ako pise jumep, presne toto mi robila baterka pred odchodom do vecnych lovist
|
|
|
|
17.01.2012 15:54 -
|
2442211
|
|
|
Roozena
|
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III 2.0 HDi 16V 143k FAP (103kW) | Počet příspěvků: 201 |
|

|
mailinko OT nicméně - posilovač nenaběhne i v případě, že se z nějakého důvodu staruje vozidlo za jízdy. jinak se těm výpadků v případě slabé baterky ani nedivím. motor posilovače si je schopen vzít kolem 60A a pokud je baterka K.O., tak altik jen sám o sobě není schopen kompenzovat úbytek napětí, který tímto vznikne...
mailinko OT nicméně - posilovač nenaběhne i v případě, že se z nějakého důvodu staruje vozidlo za jízdy. jinak se těm výpadků v případě slabé baterky ani nedivím. motor posilovače si je schopen vzít kolem 60A a pokud je baterka K.O., tak altik jen sám o sobě není schopen kompenzovat úbytek napětí, který tímto vznikne...
|
|
|
| |