| |  |
|
10.09.2011 20:40 -
Mizí brzdová kapalina
|
2412734
|
|
|
mikimi
|
|
Město: LUBNÁ, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj všem ,mám problém s mizením brzdové kapaliny
Ráno vyjedu a stop servis chybí brzdovka ,tak jsem ji dolil -po najetí cca 200km v nádržce opět chyběla ke spodní rysce
Samozřejmě jsem lezl pod autem hledal a nenašel jsem ani kapku ani na podlaze v garáži-nemůže se třeba někde hromadit , třeba v posilovači kdyby byl špatnej brzdovej válec-asi je to hovadina ,ale tápu uvítám každou radu. Přitom to ale brzdí normálně.
Ahoj všem ,mám problém s mizením brzdové kapaliny
Ráno vyjedu a stop servis chybí brzdovka ,tak jsem ji dolil -po najetí cca 200km v nádržce opět chyběla ke spodní rysce
Samozřejmě jsem lezl pod autem hledal a nenašel jsem ani kapku ani na podlaze v garáži-nemůže se třeba někde hromadit , třeba v posilovači kdyby byl špatnej brzdovej válec-asi je to hovadina ,ale tápu uvítám každou radu. Přitom to ale brzdí normálně.:nevim
|
|
|
|
|
|
10.09.2011 22:31 -
Re: Mizí brzdová kapalina
|
2412751
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Tak auto mizí i s brzdovkou na minimu.. Zajeď do servisu, nech si auto zvednout a oni najdou únik. Takhle na dálku se na prd radí a brzdy bych řešila okamžitě servisem a né psaním na fórum.
P.S. téct to může kdekoli.. od válce až po brzdové trubky...
Tak auto mizí i s brzdovkou na minimu.. Zajeď do servisu, nech si auto zvednout a oni najdou únik. Takhle na dálku se na prd radí a brzdy bych řešila okamžitě servisem a né psaním na fórum.
P.S. téct to může kdekoli.. od válce až po brzdové trubky...
|
|
|
|
10.09.2011 22:41 -
|
2412756
|
|
|
Tony_Z
|
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 132 |
|

|
Koukni se, jestli ti neutíká při sešlápnutí spojky. Hydraulika spojky si bere k provozu brzdovku, ale jen obsah nádržky k minimu, aby se v případě úniku dalo zastavit. Taže by ti to nemělo klesnout níž než na "danger". - může ti to utíkat povoleným odvzdušňovákem spojky.
Koukni se, jestli ti neutíká při sešlápnutí spojky. Hydraulika spojky si bere k provozu brzdovku, ale jen obsah nádržky k minimu, aby se v případě úniku dalo zastavit. Taže by ti to nemělo klesnout níž než na "danger". - může ti to utíkat povoleným odvzdušňovákem spojky.
|
|
|
|
10.09.2011 23:00 -
|
2412760
|
|
|
mikimi
|
|
|
|
Na tu spojku jsem již koukal a nic, bylo by to vidět i na šusplechu, kdyby ten odvzdušnovák
zítra to tam, ale ještě důkladně prolezu,přikláněním se taky spíš k té spojce
Mně právě zaráží ,že nikde žádná kapka
Na tu spojku jsem již koukal a nic, bylo by to vidět i na šusplechu, kdyby ten odvzdušnovák
zítra to tam, ale ještě důkladně prolezu,přikláněním se taky spíš k té spojce
Mně právě zaráží ,že nikde žádná kapka
|
|
|
|
11.09.2011 01:06 -
|
2412765
|
|
|
jruze
|
|

|
Když není nikde pod autem louže tak ji najdeš v posilovači a to rovnou sháněj novej-ta membrána není stavěná na styk s brz.kapalinou.- jestli teče tam, tak nebude dlouho trvat a posilovač bude KO.
Když není nikde pod autem louže tak ji najdeš v posilovači a to rovnou sháněj novej-ta membrána není stavěná na styk s brz.kapalinou.- jestli teče tam, tak nebude dlouho trvat a posilovač bude KO.
|
|
|
|
11.09.2011 13:53 -
|
2412789
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
mne to tieklo na prednom strmeni / valci
nebolo nikde nic vidiet, az kym som to neotvoril, potom bolo vidiet na platnicke brzdovku a bolo to tam mokre
mne to tieklo na prednom strmeni / valci
nebolo nikde nic vidiet, az kym som to neotvoril, potom bolo vidiet na platnicke brzdovku a bolo to tam mokre
|
|
|
|
11.09.2011 19:35 -
|
2412812
|
|
|
mikimi
|
|
|
|
Jak píše jumep.tak asi odtud vítr fouká .Asi před 14dny se mně nevracela ruční brzda ,tak jsem to měl rozebrané.Myslel jsem že lanovody ty byly v pořádku ale přesto jsem je promazal,ale váznul brzdič trochu jsem ho rozhejbal a promáz - stejně se ruční špatně vrací,takže pude ven a uvidím.
Je nějaké těsnění mezi brzdovým válcem a posilovačem? Když by to zkusil povolit jesi to neteče tam do posilovače.
Jak píše jumep.tak asi odtud vítr fouká .Asi před 14dny se mně nevracela ruční brzda ,tak jsem to měl rozebrané.Myslel jsem že lanovody ty byly v pořádku ale přesto jsem je promazal,ale váznul brzdič trochu jsem ho rozhejbal a promáz - stejně se ruční špatně vrací,takže pude ven a uvidím.
Je nějaké těsnění mezi brzdovým válcem a posilovačem? Když by to zkusil povolit jesi to neteče tam do posilovače.
|
|
|
|
11.09.2011 22:00 -
|
2412858
|
|
|
jruze
|
|

|
Bývá tam o kroužek-při montáži můžeš lehounce podmáznout silikonem(nemusíš )
Bývá tam o kroužek-při montáži můžeš lehounce podmáznout silikonem(nemusíš )
|
|
|
|
11.09.2011 22:01 -
|
2412860
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
ked som ho nenamazal, tak som to nemohol zlozit, po namazani to islo samo, cize silno odporucam mazat
ked som ho nenamazal, tak som to nemohol zlozit, po namazani to islo samo, cize silno odporucam mazat :)
|
|
|
|
12.09.2011 15:51 -
|
2412969
|
|
|
mikimi
|
|
|
|
Tak bohužel se potvrdil špatný brzdový válec-teče to do posilovače.
Odpojil jsem hadici k podtlaku do posilovače , strčil tam hadičku a vysál jsem spousty brzdovky
Nový jsem našel na netu za 5000kč, kdyby jste někdo věděl o jiné ceně uvítal bych to
jruze tady psal že tím zřejmě odejde membrána v posilovači a je tam nějaká? já jsem tam koukal tou dírou a není tam žádná vidět jen zadní kovová stěna toho posilovače.
Tak bohužel se potvrdil špatný brzdový válec-teče to do posilovače.
Odpojil jsem hadici k podtlaku do posilovače , strčil tam hadičku a vysál jsem spousty brzdovky
Nový jsem našel na netu za 5000kč, kdyby jste někdo věděl o jiné ceně uvítal bych to
jruze tady psal že tím zřejmě odejde membrána v posilovači a je tam nějaká? já jsem tam koukal tou dírou a není tam žádná vidět jen zadní kovová stěna toho posilovače.
|
|
|
| |
|
|