|
21.06.2010 22:37 -
Zablokovana hydraulika - predek nejde dolu
|
2348855
|
|
|
melechov
|
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
ahoj, mám problém, že se mi zasekla hydraulika na předku a odmítá se hnout z max. výšky. zadek chodí normálně ve všech polohách, díky za radu
ahoj, mám problém, že se mi zasekla hydraulika na předku a odmítá se hnout z max. výšky. zadek chodí normálně ve všech polohách, díky za radu
|
|
|
|
|
|
21.06.2010 23:22 -
Re: Zablokovana hydraulika - predek nejde dolu
|
2348861
|
|
|
Barlow
|
|
|
Predni korektor vysky?
Predni korektor vysky?
|
|
|
|
22.06.2010 20:17 -
|
2348898
|
|
|
melechov
|
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
tak jsem přední korektor prostříkal silik. olejem"byl trochu orezlí" potom jsem s ním rukou pohnul, a ono to pomohlo, po nastartování se auto vyrovnalo do cestovní polohy a po vyzkoušení reaguje na všechny polohy. takže díky za radu už jsem chtěl jet do servisu
tak jsem přední korektor prostříkal silik. olejem"byl trochu orezlí":-)) potom jsem s ním rukou pohnul, a ono to pomohlo, po nastartování se auto vyrovnalo do cestovní polohy a po vyzkoušení reaguje na všechny polohy. takže díky za radu už jsem chtěl jet do servisu:-p
|
|
|
|
22.06.2010 20:33 -
|
2348899
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
takze ho vymen, sa ti to moze stat este raz, nestoji extra vela
takze ho vymen, sa ti to moze stat este raz, nestoji extra vela
|
|
|
|
23.06.2010 05:20 -
|
2349017
|
|
|
tomc
|
|
|
já preventivně vymněnil oba a dorovnávání je uplně o něčem jiném pokud má autí neco zasebou tak doporučuji
já preventivně vymněnil oba a dorovnávání je uplně o něčem jiném :palec pokud má autí neco zasebou tak doporučuji :palec
|
|
|
|
23.06.2010 12:10 -
|
2349058
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
vejškáč stojí 800 korun, ví se, že odchází. Myslím, že to není tak šílená investice
vejškáč stojí 800 korun, ví se, že odchází. Myslím, že to není tak šílená investice
|
|
|
| |