|
16.05.2010 12:18 -
Prasklá hadička
|
2344862
|
|
|
dr.ada
|
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Ahoj všichni, dnes dopledne jsem zjistil závadu na mé ponorce, myslím že hodně podstatnou. Našel jsem prasklou hadičku viz foto, ztratilo se mi podstatná část LDS to je samozřejmé. Chtěl jsem se zeptat zda s tím někdo nemá zkušenost popřípadě co obnáší výměna této součásti. Petr
Ahoj všichni, dnes dopledne jsem zjistil závadu na mé ponorce, myslím že hodně podstatnou. Našel jsem prasklou hadičku viz foto, ztratilo se mi podstatná část LDS to je samozřejmé. Chtěl jsem se zeptat zda s tím někdo nemá zkušenost popřípadě co obnáší výměna této součásti. Petr
Přílohy: Hadička.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 113971b ) - Staženo:110x. |
|
|
|
|
|
16.05.2010 13:32 -
Re: Prasklá hadička
|
2344890
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
predpokladam ze to mas vpredu a je to prepad, vcelku easy vec, je to nieco podobne ako vzadu manzety
je to c.6 na obrazku, do piestnice uchytene paskou
obj cislo je 95 050 399 (myslim rovnake pre vsetky auta)
a predava sa v sade na obe strany
Cena je okolo 15E
Ked to budes menit tak si daj pozor na bordel, najprv to poriadne poumyvaj okolo a z potom men
predpokladam ze to mas vpredu a je to prepad, vcelku easy vec, je to nieco podobne ako vzadu manzety
je to c.6 na obrazku, do piestnice uchytene paskou
obj cislo je 95 050 399 (myslim rovnake pre vsetky auta)
a predava sa v sade na obe strany
Cena je okolo 15E
Ked to budes menit tak si daj pozor na bordel, najprv to poriadne poumyvaj okolo a z potom men
Přílohy: 4345a16a.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 55301b ) - Staženo:60x. |
|
|
|
16.05.2010 14:21 -
Re: Prasklá hadička
|
2344915
|
|
|
jruze
|
|

|
Dá se jen skrátit(odříznout to prasklé a opět nasadit) alespoň prozatím a mají je v citroenu jednotlivě- cenu si už nepamatuji- mněnil jsem ji asi před rokem.
Dá se jen skrátit(odříznout to prasklé a opět nasadit) alespoň prozatím a mají je v citroenu jednotlivě- cenu si už nepamatuji- mněnil jsem ji asi před rokem.
|
|
|
| |