| |  |  |  | 

| 

| 
			| 05.11.2020 22:10 -
		Re: Přední tlumiče | 3289497 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| PATaMAT napsal(a): Teď mi to teprve docvaklo. Obvyklá cena byla lehce přes 6000,-  za kus. tak e (6+3) x 2 = 18000,- a moná i více   
no TVL to vlastně dělal Jarda charitu a dělal zadarmo, moná i doplácel trochu ze svého. Tak se omlouvám sorry jako  
 Cena dříve v Citroenu byla něco přes 8000.- kus , v době co jsem je kupoval na tu X7 BA byla něco kolem 11000, kus (plná cena)= 22000-20% = 18000,- o měsíc později je opět vrátily na původní cenu kolem 8000,- kus = po mé slevě 16000-20% = 13000,- = 3000,- nií cena
  (e tě to baví)  Cena dříve v Citroenu byla něco přes 8000.- kus , v době co jsem je kupoval na tu X7 BA byla něco kolem 11000, kus (plná cena)= 22000-20% = 18000,- o měsíc později je opět vrátily na původní cenu kolem 8000,- kus = po mé slevě 16000-20% = 13000,- = 3000,- nií cena ;-)(e tě to baví):-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 06.11.2020 10:37 -
		Re: Přední tlumiče | 3289516 |  |  
					| vos.pe |  |  

|     
 | Jsem nemile překvapen, e jsem rozpoutal hon na pana Rů. Moje zpráva byla pro informaci o realné ceně pro lidi které tato problém postihne,neb informace typu "já jsem viděl,já umím sehnat" nepovauji za přínosné. Pan Růička mi pomohl rychle a ochotně, na vyí cenu pístnic mě upozornil.Nicméně k "řemeslu" a ceně výhrady mám. Auto jsem půl roku měl v opravně skrze AP,automat na druhý pokus opravili,hydrauliku zničili.(autosluby čr Ostrava).Bez kouska studu mi auto vrátili v nepojízdném stavu!
 Prostě,C5 u radi ne.Elektronické problémy narůstají a zjevně to nikdo opravit nedokáe.Za rozumnou cenu určitě.
 P. Vosáhlo.
Jsem nemile překvapen, e jsem rozpoutal hon na pana Rů. Moje zpráva byla pro informaci o realné ceně pro lidi které tato problém postihne,neb informace typu "já jsem viděl,já umím sehnat" nepovauji za přínosné. 
Pan Růička mi pomohl rychle a ochotně, na vyí cenu pístnic mě upozornil.Nicméně k "řemeslu" a ceně výhrady mám. Auto jsem půl roku měl v opravně skrze AP,automat na druhý pokus opravili,hydrauliku zničili.(autosluby čr Ostrava).Bez kouska studu mi auto vrátili v nepojízdném stavu!
Prostě,C5 u radi ne.Elektronické problémy narůstají a zjevně to nikdo opravit nedokáe.Za rozumnou cenu určitě.
P. Vosáhlo.

|  
				|  |  

|  | 
 |  |