26.06.2009 22:59 -
Světla a stěrače se po uzamčení auta uvedou do činnosti
|
661944
|
|
sand
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj vichni, chtěl bych poprosit o radu. Mám C5 asi rok a doposud bez problémů. Dnes jsem po uzamčení auta zjistil, e se asi po 3-5 min rozsvítí tlumená světla a začnou stírat stěrače. Po odemknutí to přestane a nedělá to celo dobu pokud je auto odemknuté. A zamknu auto jakkoliv centrálem nebo ručně je to stejné. Vdy po asi 3-5 minutách se znovu tlumená světla a stěrače uvedou do provozu. Zatím odpojuji baterku. Nemáte někdo zkuenost s podobným problémem?
Ahoj vichni, chtěl bych poprosit o radu. Mám C5 asi rok a doposud bez problémů. Dnes jsem po uzamčení auta zjistil, e se asi po 3-5 min rozsvítí tlumená světla a začnou stírat stěrače. Po odemknutí to přestane a nedělá to celo dobu pokud je auto odemknuté. A zamknu auto jakkoliv centrálem nebo ručně je to stejné. Vdy po asi 3-5 minutách se znovu tlumená světla a stěrače uvedou do provozu. Zatím odpojuji baterku. Nemáte někdo zkuenost s podobným problémem?
|
|
26.06.2009 23:02 -
Re: Světla a stěrače se po uzamčení auta uvedou do činnosti
|
661945
|
|
jumep
|
|
|
to chce navstivit autodiaga, to bude nieco a jej uspavanim
to chce navstivit autodiaga, to bude nieco a jej uspavanim
|
|
26.06.2009 23:04 -
|
661946
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
no a po odpojeni baterky a znovu pripojeni to dela taky?tak to potom tu diag
no a po odpojeni baterky a znovu pripojeni to dela taky?tak to potom tu diag
|
|
26.06.2009 23:12 -
|
661947
|
|
sand
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Jo, jo zkouel jsem to několikrát odpojit nebo nastartovat ale pořád je to stejné
Jo, jo zkouel jsem to několikrát odpojit nebo nastartovat ale pořád je to stejné
|
|
27.06.2009 07:18 -
|
661948
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja bych se na uvod zeptal co je to za auto C5 III
bojim se ze tve BSI se odebira do silikonovych lovist, resp BSM
ja bych se na uvod zeptal co je to za auto C5 III :nevim
bojim se ze tve BSI se odebira do silikonovych lovist, resp BSM
|
|
| |