|
23.06.2009 09:19 -
zbláznění elektroniky
|
661719
|
|
|
Lukik19
|
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Dobrý den, mám menší problém, pří jízdě se svou C5 se mi za jízdy z ničeho nic zbláznilo auto, náhle se rozblikala výstražná světla a rozsvítily se všechny ikony na přístrojové desce. Všechno najednou přestalo běžet. Ale na displeji palubního počítače se žádná hláška neobjevila. Po chvíli vše zhaslo a vrátilo se do normálu, akorát stále svítil SERVICE. Poraďte prosím....
Dobrý den, mám menší problém, pří jízdě se svou C5 se mi za jízdy z ničeho nic zbláznilo auto, náhle se rozblikala výstražná světla a rozsvítily se všechny ikony na přístrojové desce. Všechno najednou přestalo běžet. Ale na displeji palubního počítače se žádná hláška neobjevila. Po chvíli vše zhaslo a vrátilo se do normálu, akorát stále svítil SERVICE. Poraďte prosím....
|
|
|
|
|
|
23.06.2009 13:47 -
Re: zbláznění elektroniky
|
661723
|
|
|
tief
|
|

|
Skus servis nech precitaju dovod toho SERVICE. Ale nie si prvy a asi ani posledny ktoreho C5 navstivil duch
Skus servis nech precitaju dovod toho SERVICE. Ale nie si prvy a asi ani posledny ktoreho C5 navstivil duch ;)
|
|
|
|
23.06.2009 15:30 -
|
661724
|
|
|
Mistrtwist
|
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být špatná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii všechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být špatná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii všechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
|
|
|
|
23.06.2009 16:41 -
|
661726
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
len podotykam ze ukostreni je tam troska viac, vpravo je tiez pri dverach nejake a na stredovom tunely tiez a jedno je nedostupne bez demontaze klimi mam taky dojem to len aby rec nestala - inak niekto tu pisal ze mu to spravil predraty kabel v zvazku = uprimnu sustrast
len podotykam ze ukostreni je tam troska viac, vpravo je tiez pri dverach nejake a na stredovom tunely tiez a jedno je nedostupne bez demontaze klimi mam taky dojem :) to len aby rec nestala - inak niekto tu pisal ze mu to spravil predraty kabel v zvazku = uprimnu sustrast
|
|
|
|
21.04.2010 19:34 -
|
2343199
|
|
|
krpy
|
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Mistrtwist napsal(a): Taky se mi to jednou stalo. Přičínou by mohla být špatná zem přístrojovky. Já oddělal gumu okolo dveří řídiče a dostal se na bok pod přístrojovku, kde jsou ukostření. při vypojené baterii všechny spoje očistil a znovu dotáhl. Některé byly lehce povolené. Od té doby nic.
V poslední době se mi to stává velmi často -
Zkoušel jsem oddělal gumu okolo dveří řídiče nikde jsem se nedostal a žádné ukostření jsem nenašel. /HDI 2.2 Aut. ex. 2002/
Může někdo poradit?
V poslední době se mi to stává velmi často -
Zkoušel jsem oddělal gumu okolo dveří řídiče nikde jsem se nedostal a žádné ukostření jsem nenašel. /HDI 2.2 Aut. ex. 2002/
Může někdo poradit?
|
|
|
|
21.04.2010 20:01 -
|
2343213
|
|
|
jumep
|
|
|

|
musis dat dole ten plast co je pod packou na kapotu a okolo dveri, potom to najdes, dalsie ukostrenia su pod klimou a aj na druhej strane pri dverach
tu to zhruba vidno
.link.
musis dat dole ten plast co je pod packou na kapotu a okolo dveri, potom to najdes, dalsie ukostrenia su pod klimou a aj na druhej strane pri dverach
tu to zhruba vidno
http://c5.jumep.com/elektrika/P1070624.JPG
|
|
|
|
21.04.2010 20:08 -
|
2343214
|
|
|
krpy
|
|
|
|
Jumepe tak díky, zítra na to kouknu a dám vědět
Jumepe tak díky, zítra na to kouknu a dám vědět
|
|
|
|
22.04.2010 18:21 -
|
2343274
|
|
|
krpy
|
|
|
|
Ukostření palubky je OK,
Ukostření palubky je OK,
|
|
|
|
22.04.2010 19:05 -
|
2343276
|
|
|
jumep
|
|
|

|
opakuje sa ti to stale?
opakuje sa ti to stale?
|
|
|
|
22.04.2010 19:48 -
|
2343277
|
|
|
krpy
|
|
|
|
Cca jednou za týden. Zkusil jsem ještě restartovat počítač a uvidíme. Zatím díky
Cca jednou za týden. Zkusil jsem ještě restartovat počítač a uvidíme. Zatím díky
|
|
|
|
22.04.2010 19:51 -
|
2343278
|
|
|
jumep
|
|
|

|
fu, aby nebol problem v BSI, skus odpojit baterku a vsetky kable odpojit a pripojit na BSI co su a takisto na displayi, teda nevidim zeby si mal VDO.
fu, aby nebol problem v BSI, skus odpojit baterku a vsetky kable odpojit a pripojit na BSI co su a takisto na displayi, teda nevidim zeby si mal VDO.
|
|
|
|
22.04.2010 19:59 -
|
2343279
|
|
|
krpy
|
|
|
|
Poslal jsem Ti SZ
Poslal jsem Ti SZ
|
|
|
|
12.05.2010 22:28 -
|
2344682
|
|
|
pateson
|
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
tož jak se to vyřešilo?
tož jak se to vyřešilo?
|
|
|
|
13.05.2010 17:48 -
|
2344731
|
|
|
krpy
|
|
|
|
Po restartování počítače, dále jsem udělal co poradil jumep a je klid.
Po restartování počítače, dále jsem udělal co poradil jumep a je klid.
|
|
|
| |