04.02.2017 20:38 -
Re: Zamykání auta
|
3035959
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|

|
Souhlas s "autodiagem" - mně pomohlo Wdčko - měl jsem to samý..kolovrátek.
Souhlas s "autodiagem" - mně pomohlo Wdčko - měl jsem to samý..kolovrátek.
|
|
05.02.2017 14:03 -
|
3036092
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|

|
Děkujeme tak jetě budeme prostříkávat vdčkem aspoň se oteplilo tak to půjde líp.
Děkujeme tak jetě budeme prostříkávat vdčkem aspoň se oteplilo tak to půjde líp.
|
|
05.02.2017 16:18 -
|
3036123
|
|
jruze
|
|

|
No já bych pouil spí nějaký povolovák
No já bych pouil spí nějaký povolovák
|
|
05.02.2017 21:21 -
|
3036219
|
|
jumep
|
|

|
WD casom zaschne a bude to este horsie
idealne je vybrat zamok a vonku ho potom precistit a premazat niecim kvalitnejsim ako WD
WD casom zaschne a bude to este horsie
idealne je vybrat zamok a vonku ho potom precistit a premazat niecim kvalitnejsim ako WD
|
|
05.02.2017 21:35 -
|
3036224
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|

|
WD je k ho.nu...jestli se ti to nechce vyndavat prostrikej to spis necim co rozpusti oxidaci a promaz mazadlem FAB je primo na zamky a nezaschne
ale jak se pise nade mnou nejlepsi vyndat ,rozebrat,vycistit,promazat
WD je k ho.nu...jestli se ti to nechce vyndavat prostrikej to spis necim co rozpusti oxidaci a promaz mazadlem FAB je primo na zamky a nezaschne
ale jak se pise nade mnou nejlepsi vyndat ,rozebrat,vycistit,promazat
|
|
05.02.2017 22:48 -
|
3036243
|
|
jirakv
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Mám podobný problém. Kdy jsem se podíval na zámek tak vypadá jako by ho někdo zkouel. Při pouití pevného klíče a dotlačení do správné polohy funguje normálně. Klíč s dálkou jsem nechtěl tak moc tlačit. A bude teplo zkusím rozebrat.
Mám podobný problém. Kdy jsem se podíval na zámek tak vypadá jako by ho někdo zkouel. Při pouití pevného klíče a dotlačení do správné polohy funguje normálně. Klíč s dálkou jsem nechtěl tak moc tlačit. A bude teplo zkusím rozebrat.
|
|
05.07.2025 19:33 -
|
3393462
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 237 |
|
|
Jak jste dokázali zámek vyndat ze zadních dveří ven? Nedokáu odpojit ani jeho konektor (odtlačit jeho západku a vytáhnout), ani tahlo - je pod plastový krytem který netuím jak nedestruktivně sundat. Vzpomene si jetě někdo?
Zadní dveře mi takto odemknou celé auto. Děkuji
P. S. : Jde pak zámek nějak rozpohybovat (nezamkne se) nebo se musí sehnat "nový". Nebo je jetě stále ke koupi funglovka?
Jak jste dokázali zámek vyndat ze zadních dveří ven? Nedokáu odpojit ani jeho konektor (odtlačit jeho západku a vytáhnout), ani tahlo - je pod plastový krytem který netuím jak nedestruktivně sundat. Vzpomene si jetě někdo?
Zadní dveře mi takto odemknou celé auto. Děkuji
P. S. : Jde pak zámek nějak rozpohybovat (nezamkne se) nebo se musí sehnat "nový". Nebo je jetě stále ke koupi funglovka?
|
|
06.07.2025 00:45 -
|
3393484
|
|
Hanz 397
|
|

|
Je to tak geniálně poskládané, e musí vykuchat v podstatě celé dveře, aby ses k němu dostal. A pokud nemá superzamykání, tak myslím, e by koupit, určitě teda v replice, el... Hoď VIN...
Je to tak geniálně poskládané, e musí vykuchat v podstatě celé dveře, aby ses k němu dostal. A pokud nemá superzamykání, tak myslím, e by koupit, určitě teda v replice, el... Hoď VIN...
|
|
| |