| |  |
|
05.01.2012 16:51 -
Silnější žárovky do couvacích světel
|
2437043
|
|
|
alx
|
|

|
presunuti tematu ...
presunuti tematu ...
|
|
|
|
|
|
05.01.2012 07:47 -
Re: Časté praskání žárovek H7
|
2437013
|
|
|
Brzda
|
|

|
Nenašel jsem vhodné vlákno, tak se zeptám tady, ať nezakládám zbytečně nové.
Je možné dát do couvacích světel silnější žárovky? Nebude to pro auto nějaký problém? 
(Často se pohybuju různě po lesních a polních cestách (geocaching)a obvzlášť teď v zimě mám při couvání trochu problém vidět kam jedu....)
Nenašel jsem vhodné vlákno, tak se zeptám tady, ať nezakládám zbytečně nové.
Je možné dát do couvacích světel silnější žárovky? Nebude to pro auto nějaký problém? :nevim
(Často se pohybuju různě po lesních a polních cestách (geocaching)a obvzlášť teď v zimě mám při couvání trochu problém vidět kam jedu....)
|
|
|
|
05.01.2012 10:06 -
|
2437019
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
Brzda napsal(a): Nenašel jsem vhodné vlákno, tak se zeptám tady, ať nezakládám zbytečně nové.
Je možné dát do couvacích světel silnější žárovky? Nebude to pro auto nějaký problém? 
neviem ci ti na toto silnejsie spiatocky pomozu, ale onehda ked sme obdobny problem riesili tak sme si zo zasuvky natiahli lampu a na prisavke upevnili dozadu a rucne zapinali / vypinali
neviem ako u faceliftu, pri c5 1 spinac spiatocky priamo spina svetla (ked som zoskratoval ziarovku, lebo ta patica tam je dost blba, tak som vyrazil v BSM poistku a navodil antipollution fault ), cize bude trpet tento spinac kusok viac, rovnako neviem co povedia plasty atd. resp. ake ziarovky tam chces davat ... asi by som fakt to radsej riesil rucne zopnutelnym docasnym svetlom dozadu
neviem ci ti na toto silnejsie spiatocky pomozu, ale onehda ked sme obdobny problem riesili tak sme si zo zasuvky natiahli lampu a na prisavke upevnili dozadu a rucne zapinali / vypinali
neviem ako u faceliftu, pri c5 1 spinac spiatocky priamo spina svetla (ked som zoskratoval ziarovku, lebo ta patica tam je dost blba, tak som vyrazil v BSM poistku a navodil antipollution fault :) ), cize bude trpet tento spinac kusok viac, rovnako neviem co povedia plasty atd. resp. ake ziarovky tam chces davat ... asi by som fakt to radsej riesil rucne zopnutelnym docasnym svetlom dozadu
|
|
|
|
05.01.2012 15:01 -
|
2437032
|
|
|
Brzda
|
|

|
no, to jsem si myslel, už nějaké sháním... dík
no, to jsem si myslel, už nějaké sháním... dík
|
|
|
|
05.01.2012 17:00 -
Re: Silnější žárovky do couvacích světel
|
2437047
|
|
|
alx
|
|

|
Brzda napsal(a): Nenašel jsem vhodné vlákno, tak se zeptám tady, ať nezakládám zbytečně nové.
presunuto, priste prosim zaloz radsi nove tema, nez motat hrusky a jablka!
K veci.
Co zkusit nejake LED nahrady? dnes se toho da koupit docela dost, mozna by neco z toho mohlo sviti lepe...
napr toto: .link.
Nebo schovat za zadni sklo pridavne couvaci svetlo(a), do narazniku bych to nerval, bude to vypadat asi divne ....
treba neco odsud: .link.
presunuto, priste prosim zaloz radsi nove tema, nez motat hrusky a jablka!
K veci.
Co zkusit nejake LED nahrady? dnes se toho da koupit docela dost, mozna by neco z toho mohlo sviti lepe...
napr toto: http://www.stualarm.cz/produkt/95117-led-zarovka-12v-s-patici-ba-15s-bila-4led/
Nebo schovat za zadni sklo pridavne couvaci svetlo(a), do narazniku bych to nerval, bude to vypadat asi divne ....
treba neco odsud: http://www.stualarm.cz/kategorie/autoprislusenstvi/hid/led-svetla/pracovni-svetlai-led/
|
|
|
|
05.01.2012 21:05 -
|
2437116
|
|
|
flyteSVK
|
|

|
Co tak taketo nieco? Prichytis magnetom o kasnu, zapnes v zapalovaci a hura 
.link. alebo .link.
Co tak taketo nieco? Prichytis magnetom o kasnu, zapnes v zapalovaci a hura :)
http://www.ebay.com/itm/DC-12V-Car-Magnetic-Yellow-Work-Light-Lamp-w-Cigarette-Lighter-Plug-/250962789642?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6e8c450a alebo http://www.ebay.com/itm/Car-Emergency-DC-12V-Cigarette-Lighter-Plug-Magnetic-Work-Light-Lamp-/270877953544?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3f11958e08
|
|
|
|
05.01.2012 21:13 -
|
2437118
|
|
|
pista
|
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 128 |
|

|
caute.Ja dost často cuvam do garáže po tme s hlavnej cesty do úzkej uličky s ostrou zákrutou a potom ešte vjazd pod dom do garáže,strmák!Riešim to jednoducho zapnem zadné hmlovky a je to ako cez den,len v červenom!
caute.Ja dost často cuvam do garáže po tme s hlavnej cesty do úzkej uličky s ostrou zákrutou a potom ešte vjazd pod dom do garáže,strmák!Riešim to jednoducho zapnem zadné hmlovky a je to ako cez den,len v červenom!:-d
|
|
|
|
06.01.2012 14:22 -
|
2437254
|
|
|
troll
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 185 |
|
|
a nepřemýšlel jsi o couvací kameře?
a nepřemýšlel jsi o couvací kameře?
|
|
|
|
09.01.2012 20:29 -
|
2438469
|
|
|
alx
|
|

|
Tak jsem dnes koupil a otestoval tyto zarovky .link.
Musim rict ze me nijak nenadchly, sviti ne-li mene nez originalni. U tech je vyhoda, ze dokazi "prodat" vice svetla diky odrazu od paraboly, to u LED nahrad vetsinou chybi.
Jeste jim dam sanci, az budu moci testovat nekde v klidu, ve tme, u zdi. Dam pak vedet.
Tak jsem dnes koupil a otestoval tyto zarovky http://www.stualarm.cz/produkt/95117-led-zarovka-12v-s-patici-ba-15s-bila-4led/
Musim rict ze me nijak nenadchly, sviti ne-li mene nez originalni. U tech je vyhoda, ze dokazi "prodat" vice svetla diky odrazu od paraboly, to u LED nahrad vetsinou chybi.
Jeste jim dam sanci, az budu moci testovat nekde v klidu, ve tme, u zdi. Dam pak vedet.
|
|
|
|
09.01.2012 22:31 -
|
2438663
|
|
|
TheOne
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 357 |
|
|
no já uvažoval , že bych na vraku koupil komplet světla, a doma si to komplet předělal do LED se silnyma 1-5W LED diod, ale zatím nejsou finance.
no já uvažoval , že bych na vraku koupil komplet světla, a doma si to komplet předělal do LED se silnyma 1-5W LED diod, ale zatím nejsou finance.
|
|
|
|
09.01.2012 22:39 -
|
2438688
|
|
|
alx
|
|

|
jumep napsal(a): s tymto mozes mat problem zvany homologacia / zasahovanie do konstrukcie vozidla (ak som spravne pochopil tvoj zamer)
no uprime, kdo to bude kontrolovat/resit ?
Joo, kdyby to byly obrysovky, blinkry, nebo jina svetla, ktera bezne sviti a je to videt, ale couvacky clovek pouziva jen pri malych rychlostech a velmi kratce, takze tohoto bych se asi take nebal
no uprime, kdo to bude kontrolovat/resit ?
Joo, kdyby to byly obrysovky, blinkry, nebo jina svetla, ktera bezne sviti a je to videt, ale couvacky clovek pouziva jen pri malych rychlostech a velmi kratce, takze tohoto bych se asi take nebal
|
|
|
| |
|
|