|
22.02.2012 23:03 -
Re: Patice žárovek H6W obrysových světel
|
2453158
|
|
|
zico
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 276 |
|

|
najk1: dik, ze si mi potvrdil aby som nekupil no name. zvolim teda osram.
najk2: to ze tretie brzdove svieti este par minut po zhasnuti je OK? Lebo doteraz som si myslel, ze som posahany
najk1: dik, ze si mi potvrdil aby som nekupil no name. zvolim teda osram.
najk2: to ze tretie brzdove svieti este par minut po zhasnuti je OK? Lebo doteraz som si myslel, ze som posahany :nevim
|
|
|
|
|
|
22.02.2012 23:05 -
|
2453159
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
to tretie brzdove sa tu aj riesilo, je to normalne, v systeme je zhruba 0.8V kym sa to neuspi a to staci na rozsvietenie 3tieho brzdoveho, existuje na to informacia o pridani odporu ktora to zhasne ak to vadi
inak po nastartovani a nezapnuti svetiel je vraj na nich bez zataze (predne parkovacky) okolo 10V ...
to tretie brzdove sa tu aj riesilo, je to normalne, v systeme je zhruba 0.8V kym sa to neuspi a to staci na rozsvietenie 3tieho brzdoveho, existuje na to informacia o pridani odporu ktora to zhasne ak to vadi
inak po nastartovani a nezapnuti svetiel je vraj na nich bez zataze (predne parkovacky) okolo 10V ...
|
|
|
|
23.02.2012 23:11 -
|
2453424
|
|
|
jogcar
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
zico, tretie brzdove svieti nielen po zhasnuti ale aj cely cas pocas jazdy. Chcel som tam dat odpor, ale nakoniec som si nato zvykol.
zico, tretie brzdove svieti nielen po zhasnuti ale aj cely cas pocas jazdy. Chcel som tam dat odpor, ale nakoniec som si nato zvykol.
|
|
|
|
24.02.2012 08:46 -
|
2453468
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 517 |
|

|
Tady mají dost patic na žárovky: .link.
Tady mají dost patic na žárovky: http://www.vysilackymilin.cz/obchod/katalog/auto-truck-doplnky/
|
|
|
| |