Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Elektrika, elektronika, multimedia / Vyhrivani zadniho skla
30.03.2010 09:18 - Vyhrivani zadniho skla 2340515
maniac
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X BreakPočet příspěvků: 15
Uživatel Poslat soukromou zprávu
Zdravim, dnes rano jsem zjistil, ze po oprave a vymene vzper mi neustale vyhriva zadni sklo. Kontrolka na palubce nic neindikuje. Pokud ji zmacknu tak sviti, ze vyhriva, pokud ji zmacknu po druhe normalne zhasne a okno vyhriva dal. Prosim o radu, kam kouknout a co pripadne zkontrolovat nez vyrazim do servisu. Diky
AKCE AkUMULÁTOR OPEL 60AH za 1890,-
Nová baterie od GM, Kapacita 60Ah, Starovací proud 550A EN
Bezúdržbová baterie na klasické olověné bázi,Rozměry v mm: délka x šířka x výška: 235 x 165 x 173
www.c5club.cz/profiles/darja.html

31.03.2010 01:24 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2340609
Jeffrey
Město: Praha 9 Černý Most I, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 275

Ahoj, jak jsi zjistil, že vyhřívá? Měřil jsi to? Jinak, v první řadě zkus odpojit baterku, pokud by to bylo nějaké oblblé, tak by mohlo stačit. Pokud nepomůže, tak zkus odstrojit zadní dveře, tzn. plast kolem okna a zkouknout kabely. Pozor!! Na Breaku je vedené otevírání zadního skla také lepenou cestou po skle jako je vyhřívání, tam je stálé napětí, což je v pořádku. Potom zbývá diagnostika
Hodně štěstí a dej vědět, kde byl problém.

31.03.2010 11:45 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2340622
jiskrabk
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 27
99 Poslat soukromou zprávu
No já mám opačný problém... mě nejedou 3 nebo 4 pruhy vyhřívání. Některé nalepené vodiče jsou viditelně přerušené, u jiných to není vidět, ale asi budou taky.
Zkoušel jsem to přestříknout grafitovým sprejem, ale nepomohlo.
Jde to opravit (nějaká vodivá kovová fixa/tužka nebo lepidlo nebo tak něco...)? Nebo jedině výměna skla?

Díky,Jirka.

31.03.2010 12:12 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2340624
Jeffrey
Město: Praha 9 Černý Most I, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 275

Na prerusene linky vyhrivani je dobry vodivy lak na tistene spoje, maji ho v kazdem obchode s elektrosoucastkami. Samozrejme, ze nekdy uz s tim toho moc resit nelze, zalezi na rozsahu poskozeni Lak se prodava v male lahvicce se steteckem na vicku. (podobne jako maji zenske na nehty).

31.03.2010 20:40 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2340663
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v BreakPočet příspěvků: 517

Tento lak také občas mají ve firmách zabývajících se výměnami autooken. Mně tak opravovali vyhřívání zadního okna u minulého auta mnohokrát. Muselo se to nechat do rána zaschnout a pak de dalo pustit vyhřívání. Vrstvička pak byla i mechanicky odolná.

07.04.2010 10:26 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2341170
maniac
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X BreakPočet příspěvků: 15
To ze to stle vyhriva jsem poznal rano, kdyz se rozehreje i kdyz neni zaple. Po delsi trase je uplne horke. Resil jsem to zatim vyndanim pojistky. Dneska na to kouknu a zkusim hned opravit to otevirani zadniho skla, ktere taky nefunguje.
Taky to mozna vysvetluje proc se mi uz 2x behem dvou let samo vysypalo zadni sklo

07.04.2010 10:44 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2341175
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACKPočet příspěvků: 6882

VIP Poslat soukromou zprávu
By som videl na zalepene relatko - hreju ti aj zrkadla inak?

Aha X - takze pravdepodobne nehreju lebo su len obycajne (ale ak chces aby hriali su tam kabliky, staci vymenit skla)

Podla schemy je to relatko v BSI - to by sa mohlo dat vymenit - odpojit baterku, vybrat bsi a nejaky opravar elektroniky by ho mohol preletovat

(je to cierny 16pin konektor - pin c.9 ide v bsi priamo na relatko)

08.04.2010 09:44 - Re: Vyhrivani zadniho skla 2341275
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1752

jumep napsal(a):
By som videl na zalepene relatko - hreju ti aj zrkadla inak? Aha X - takze pravdepodobne nehreju lebo su len obycajne (ale ak chces aby hriali su tam kabliky, staci vymenit skla) Podla schemy je to relatko v BSI - to by sa mohlo dat vymenit - odpojit baterku, vybrat bsi a nejaky opravar elektroniky by ho mohol preletovat (je to cierny 16pin konektor - pin c.9 ide v bsi priamo na relatko)

Nemohl by to dělat vypínač? Nevím jak je řešen,ale mohl by být trvale sepnutý i když kontrolka reaguje na sepnutí-některé vypínače mají spínání kontrolky zvlášť.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator, eGaraz