Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Elektrika, elektronika, multimedia / Funkce parkovacícho asistentu
17.03.2010 21:04 - Funkce parkovacícho asistentu 1806956
Tony
Město: Tlučná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 3
99 Poslat soukromou zprávu
Vlastním C5II, který má v zadním nárazníku parkovací senzory. Na palubní desce ale není tlačítko na jejich aktivaci (pokud musí být), při zařazení zpátečky se neozve pípnutí, které by mělo signalizovat jejich činnost a když na displeji navolím "parking assistance", tak na tento nápis se s joystikem nedostanu (nedám ho do rámečku). Je za těchto okolností možné nějak parkovací asistent aktivovat, nebo je možné že auto ho nemá a je zde jen zadní nárazník s neaktivními senzory?
Chcete zde Vaši reklamu?
Není problém, systém CCCA nyní nabízí akci 'reklama až do odvoláni zdarma'.
www.ccca.cz

17.03.2010 21:09 - Re: Funkce parkovacícho asistentu 1806958
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACKPočet příspěvků: 6882

VIP Poslat soukromou zprávu
rucne to neaktivujes, deaktivacia PA na palubke neni

v c5 2 sa robilo 8 a 4 senzory, ak mas len tie 4 moze byt ze ten na displayi nebude zobrazovat nic
inak ti pipaju alebo nie?

17.03.2010 21:14 - Re: Funkce parkovacícho asistentu 1806959
Jeffrey
Město: Praha 9 Černý Most I, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 275

Uživatel Poslat soukromou zprávu
Tony napsal(a):
Vlastním C5II, který má v zadním nárazníku parkovací senzory. Na palubní desce ale není tlačítko na jejich aktivaci (pokud musí být), při zařazení zpátečky se neozve pípnutí, které by mělo signalizovat jejich činnost a když na displeji navolím "parking assistance", tak na tento nápis se s joystikem nedostanu (nedám ho do rámečku). Je za těchto okolností možné nějak parkovací asistent aktivovat, nebo je možné že auto ho nemá a je zde jen zadní nárazník s neaktivními senzory?

určitě nemáš dole na panelu tlačítko P((( ? Jinak si uprav profil vozu. Dle r.v. 2001 a navi VDO máš C5 I a halogeny s ostřikem, to se také moc nevidí

17.03.2010 21:16 - Re: Funkce parkovacícho asistentu 1806960
Mahony
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 256

Začátečník Poslat soukromou zprávu
Tony napsal(a):

A jsi si jistej že ten parkovací asistent vůbec máš,já mám v nárazníku takový kulatý záslepky protože tam žádný senzory nemám.Nemáš to taky tak?

17.03.2010 21:17 - Re: Funkce parkovacícho asistentu 1806961
najk
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 745

Moderátor Poslat soukromou zprávu
taky jsem si myslel, že mám PA - nemám, pouze špunty v zadním nárazníku

17.03.2010 21:27 - Re: Funkce parkovacícho asistentu 1806963
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACKPočet příspěvků: 6882

VIP Poslat soukromou zprávu
prosim ta a ake mas auto?
podla toho popisu co mas v profile mas neexistujuce auto
posli mi vin nech to pozreme a troska objasnime

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator, eGaraz