| |  |
|
14.03.2010 13:40 -
Neblikaji smerovky
|
1806587
|
|
|
Radwy
|
|
|
Ahojki dnes jsem si cistil mazlika a zniceho nic kdyz jsem chtel zamknout auto tak se nerozsvitili smerovky a nejdou ani pri odemykani na pojistky jsem se dival a jsou vsechny dobre nevite jestli to neni jen nejaka banalita ? nikde jsem to tady nenasel diky
Ahojki dnes jsem si cistil mazlika a zniceho nic kdyz jsem chtel zamknout auto tak se nerozsvitili smerovky a nejdou ani pri odemykani na pojistky jsem se dival a jsou vsechny dobre nevite jestli to neni jen nejaka banalita ? nikde jsem to tady nenasel diky
|
|
|
|
|
|
14.03.2010 15:29 -
Re: Neblikaji smerovky
|
1806590
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
Zkoušel jsi nastartovat? Třeba to souvisí s Economy mode
Zkoušel jsi nastartovat? Třeba to souvisí s Economy mode:nevim
|
|
|
|
14.03.2010 18:02 -
|
1806603
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
novy standard na economy mode je 30 min
jo a vtedy pri odomykani / zamykani neblikaju smerovky
novy standard na economy mode je 30 min
jo a vtedy pri odomykani / zamykani neblikaju smerovky
|
|
|
|
14.03.2010 20:31 -
|
1806616
|
|
|
Radwy
|
|
|
No kamaradi tak jste meli pravdu na to ze mam firemni auto taky citroena tak me to nenapadlo ale je to pekne debilni ani radio se neda poslouchat kdyz chces neco delat diky
No kamaradi tak jste meli pravdu na to ze mam firemni auto taky citroena tak me to nenapadlo ale je to pekne debilni ani radio se neda poslouchat kdyz chces neco delat diky
|
|
|
|
14.03.2010 20:42 -
|
1806617
|
|
|
tief
|
|

|
Ono to ma svoje opodstatnenie, mohlo by sa stat ze by si pocuval radio a uz nenastartoval Moderne auta maju hodne vysoky odber aj v kludovom stave ... C5 proste chrani baterku za cenu hudby ( okrem ineho )
Ono to ma svoje opodstatnenie, mohlo by sa stat ze by si pocuval radio a uz nenastartoval :) Moderne auta maju hodne vysoky odber aj v kludovom stave ... C5 proste chrani baterku za cenu hudby :) ( okrem ineho )
|
|
|
|
14.03.2010 20:46 -
|
1806621
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
No debilní to zrovna není. Zapomeneš zhasnout světla, třeba, a vono je to zhasne za tebe a ty potom nastartuješ, protože nemáš totálně vyždímanou baterku. Stačí si co půl hodiny otočit klíčem a rádio můžeš poslouchat dál. Hlavně, že ti to bliká
No debilní to zrovna není. Zapomeneš zhasnout světla, třeba, a vono je to zhasne za tebe a ty potom nastartuješ, protože nemáš totálně vyždímanou baterku. Stačí si co půl hodiny otočit klíčem a rádio můžeš poslouchat dál. Hlavně, že ti to bliká:palec
|
|
|
|
14.03.2010 23:19 -
|
1806649
|
|
|
alx
|
|

|
Radwy napsal(a): No kamaradi tak jste meli pravdu na to ze mam firemni auto taky citroena tak me to nenapadlo ale je to pekne debilni ani radio se neda poslouchat kdyz chces neco delat diky
ja krikaji kolegove, debilni to pravdu neni, ac se ti to tak muze zdat 
Mam osobni zkusenost s jinym autem, take jsem cely den pucoval auto, pri tom jsem mel otevrene dvere, zadni kufr a mel myslim jeste pustene radio, no k veceru jsem samozrejme uz nenastartoval takze baterka putovala k sousedovi na nabijecku, abych rano mohl jet z moravy zpatky domu do cech
ja krikaji kolegove, debilni to pravdu neni, ac se ti to tak muze zdat :)
Mam osobni zkusenost s jinym autem, take jsem cely den pucoval auto, pri tom jsem mel otevrene dvere, zadni kufr a mel myslim jeste pustene radio, no k veceru jsem samozrejme uz nenastartoval :) takze baterka putovala k sousedovi na nabijecku, abych rano mohl jet z moravy zpatky domu do cech :-D
|
|
|
|
29.01.2011 11:00 -
|
2371538
|
|
|
dwarf
|
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 III 2.0 HDi 138k FAP (100kW) | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Mam iny problem, skuste poradit novemu majitelovi C5 / hrdemu /.
Po namontovani alarmu mi vypisuje: "Direction indicator (s) faulty" a smerovky fakt zacnu blikat rychlejsie, po chvilke sa to napravi na normal.
Iny problem nesledujem.
Co s tym?
Mam iny problem, skuste poradit novemu majitelovi C5 / hrdemu :-) /.
Po namontovani alarmu mi vypisuje: "Direction indicator (s) faulty" a smerovky fakt zacnu blikat rychlejsie, po chvilke sa to napravi na normal.
Iny problem nesledujem.
Co s tym?
|
|
|
|
29.01.2011 11:25 -
|
2371540
|
|
|
jumep
|
|
|

|
co to je za alarm, moze byt ze mu vadi v systeme (resp. ak je napojeny zvlast na ziarovky tak im meni odber a tento je sledovany aby upozornovalo ked odide ziarovka)
co to je za alarm, moze byt ze mu vadi v systeme (resp. ak je napojeny zvlast na ziarovky tak im meni odber a tento je sledovany aby upozornovalo ked odide ziarovka)
|
|
|
|
29.01.2011 11:33 -
|
2371541
|
|
|
dwarf
|
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 III 2.0 HDi 138k FAP (100kW) | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Je to Molpir M-372-12V. Ta hlaska je len na zaciatku, chvilu svieti aj "SERVICE" potom to zhasne a je pokoj. Pokial nevypnem motor a znovu nenastartujem. Potom sa to opakuje. Osobne mi to nevadi, len by som chcel vediet ci to do buducna nesparavi nieco horsie. Nerad by som bol, keby mi to niekde zastrajkovalo, napr. v cudzine
Je to Molpir M-372-12V. Ta hlaska je len na zaciatku, chvilu svieti aj "SERVICE" potom to zhasne a je pokoj. Pokial nevypnem motor a znovu nenastartujem. Potom sa to opakuje. Osobne mi to nevadi, len by som chcel vediet ci to do buducna nesparavi nieco horsie. Nerad by som bol, keby mi to niekde zastrajkovalo, napr. v cudzine:-)
|
|
|
|
29.01.2011 11:48 -
|
2371544
|
|
|
jumep
|
|
|

|
na to by som sa nespoliehal, tam moze blbnut aj viac veci (ako snimace dveri a podobne)
takyto analogovy ony by som radsej do auta ani nedaval
ty potrebujes CAN alarm kde si to berie veci zo zbernice a komunikuje zo zbernicou odkial si aj zobere udaje o dverach, vie odmknut kufor a podobne
nic v zlom, tohoto by som sa radsej zbavil (inak origo alarm sa v citroene da zohnat okolo 400E a nebudes mat dalsie zbytocne dialkove - na vrakaci to bude este hodne lacnejsie)
na to by som sa nespoliehal, tam moze blbnut aj viac veci (ako snimace dveri a podobne)
takyto analogovy ony by som radsej do auta ani nedaval
ty potrebujes CAN alarm kde si to berie veci zo zbernice a komunikuje zo zbernicou odkial si aj zobere udaje o dverach, vie odmknut kufor a podobne
nic v zlom, tohoto by som sa radsej zbavil (inak origo alarm sa v citroene da zohnat okolo 400E a nebudes mat dalsie zbytocne dialkove - na vrakaci to bude este hodne lacnejsie)
|
|
|
|
29.01.2011 11:54 -
|
2371545
|
|
|
dwarf
|
|
|
|
Vdaka za radu asi to tak urobim. Musel som riesit rychlo, kvoli hav. poistke.
Vdaka za radu asi to tak urobim. Musel som riesit rychlo, kvoli hav. poistke.
|
|
|
| |
|
|