|
20.07.2008 08:26 -
autoradio s menicem
|
168289
|
|
|
SaraXM
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 124 |
|

|
ahoj chtel jsem se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s radiem a menicem na cd protoze kdyz vlozim cd do radia tak to nejde spustit jde prepinani jen mezi menicem a radiem ale cd v radiu nejde a to by melo prekousnout i mp3 ale nemam tuseni jak se do toho dostat musis se to nejak nastavit nebo to nejde vubec ???
ahoj chtel jsem se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s radiem a menicem na cd protoze kdyz vlozim cd do radia tak to nejde spustit jde prepinani jen mezi menicem a radiem ale cd v radiu nejde a to by melo prekousnout i mp3 ale nemam tuseni jak se do toho dostat musis se to nejak nastavit nebo to nejde vubec ???
|
|
|
|
|
|
20.07.2008 22:32 -
Re: autoradio s menicem
|
168290
|
|
|
Žalud
|
|
Město: Litomyšl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 95 |
|

|
Nemám sice měnič, ale taky mi to v rádiu nehrálo. Zkus to vyčistit. Použil jsem čistící CD a funguje to... Třeba se ti to taky podaří.
Nemám sice měnič, ale taky mi to v rádiu nehrálo. Zkus to vyčistit. Použil jsem čistící CD a funguje to... Třeba se ti to taky podaří.
|
|
|
|
23.07.2008 21:47 -
|
168291
|
|
|
citrous
|
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Mám podobnej problém. CD mi v rádiu funguje pouze, když vyndám z měniče zasobník s CD. Pak mi začne přehrávat po vložení CD v rádiu. Jinak mp3 mi nefungujou taky ani v rádiu ani v měnici. Vůbec to CD s mp3 nenačte.
Mám podobnej problém. CD mi v rádiu funguje pouze, když vyndám z měniče zasobník s CD. Pak mi začne přehrávat po vložení CD v rádiu. Jinak mp3 mi nefungujou taky ani v rádiu ani v měnici. Vůbec to CD s mp3 nenačte.
|
|
|
|
24.07.2008 19:39 -
|
168292
|
|
|
SaraXM
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 124 |
|

|
no ja jsem zjistil ze menic mp3 neumi ale radio by to umet melo jaknze to vubec nereaguje but v nem je navigace s tou to beha a nebo radio ale cd to nenacte ani bez menice (
no ja jsem zjistil ze menic mp3 neumi ale radio by to umet melo jaknze to vubec nereaguje but v nem je navigace s tou to beha a nebo radio ale cd to nenacte ani bez menice :-((
|
|
|
| |