| |  |
|
26.11.2009 14:22 -
Třetí brzdové světlo.
|
1428603
|
|
|
running
|
|
|
Čau vespolek, máte někdo ponětí,jestli jde vyměnit třetí brzdové světlo ve spoileru,nebo se musí vyměnit celý spoiler z brzdovkou. Nejde mi to, protože mi tam odrezly kontakty,našel jsem dobrovolného dárce orgánů ,tak než se v tom budu vrtat,tak bych chtěl vědět, jaký jsou možnosti. Dík.
Čau vespolek, máte někdo ponětí,jestli jde vyměnit třetí brzdové světlo ve spoileru,nebo se musí vyměnit celý spoiler z brzdovkou. Nejde mi to, protože mi tam odrezly kontakty,našel jsem dobrovolného dárce orgánů:-d,tak než se v tom budu vrtat,tak bych chtěl vědět, jaký jsou možnosti. Dík.
|
|
|
www.mojenoze.czkvaltní nože a paralyzéry ,pro členy C5 clubu 20% sleva do odvolámí,jinak stejné podmínky při objednání nad 1000kč,dobírka zdarma www.mojenoze.cz |
|
26.11.2009 14:52 -
Re: Třetí brzdové světlo.
|
1428610
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
pokud myslis u Break tak by tam meli byt nejake srouby...minimalne vytahnout to plexi a pod nim badej dal...nevyndaval jsem to takze jen takhle
pokud myslis u Break tak by tam meli byt nejake srouby...minimalne vytahnout to plexi a pod nim badej dal...nevyndaval jsem to takze jen takhle
|
|
|
|
26.11.2009 14:57 -
|
1428611
|
|
|
running
|
|
|
autodiag napsal(a): pokud myslis u Break tak by tam meli byt nejake srouby...minimalne vytahnout to plexi a pod nim badej dal...nevyndaval jsem to takze jen takhle
Jo je to break.Nojo, to je méně obvyklá závada.........ale díky. Asi si to rozeberu u toho maníka sám, nerad bych zbytečně kupoval i ten spoiler ahlavně něco zbytečně odlomil.......
Jo je to break.Nojo, to je méně obvyklá závada.........ale díky. Asi si to rozeberu u toho maníka sám, nerad bych zbytečně kupoval i ten spoiler ahlavně něco zbytečně odlomil.......
|
|
|
|
26.11.2009 16:07 -
|
1428612
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 517 |
|

|
Někde jsem na to našel návod, až večer dojdu z práce, tak Ti to pošlu
Někde jsem na to našel návod, až večer dojdu z práce, tak Ti to pošlu
|
|
|
|
26.11.2009 17:37 -
|
1428615
|
|
|
Mamlas
|
|

|
jj uz se to tu resilo a byl tam i postup.
jj uz se to tu resilo a byl tam i postup.
|
|
|
|
26.11.2009 18:01 -
|
1428616
|
|
|
Maxifik
|
|
|

|
Návod byl na fóru www.citroeny.cz, ale mám jen starý odkaz a ten nefunguje. Asi budeš muset hledat, já si to nestáhnul a jaksi neudělal návod. Omlouvám se.
Návod byl na fóru www.citroeny.cz, ale mám jen starý odkaz a ten nefunguje. Asi budeš muset hledat, já si to nestáhnul a jaksi neudělal návod. Omlouvám se.
|
|
|
|
26.11.2009 18:16 -
|
1428617
|
|
|
Maxifik
|
|
|

|
Zkus tohle:
.link.
Zkus tohle:
http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=7356&highlight=t%F8et%ED+brzdov%E9+sv%ECtlo
|
|
|
|
27.11.2009 13:11 -
|
1428628
|
|
|
running
|
|
|
Maxifik napsal(a):
No to je studna informací k brzdovce. Díky moc.
P.S.Zřejmě se o to už někdo pokoušel protože světlo je zevniř orošené,takže netěsní. Je tam dělanej by-pas,takže to jen rozeberem a uvidíme.
Zkus tohle: http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=7356&highlight=t%F8et%ED+brzdov%E9+sv%ECtlo
No to je studna informací k brzdovce. Díky moc.:palec
P.S.Zřejmě se o to už někdo pokoušel protože světlo je zevniř orošené,takže netěsní. Je tam dělanej by-pas,takže to jen rozeberem a uvidíme.
|
|
|
|
17.05.2010 10:01 -
|
2345141
|
|
|
ergol
|
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|

|
Ahojte! .... Tak mam aj ja na stole rozobrate tretie brzdove svetlo... prehnite odpory... ale aj jedna suciastka, ktoru neviem definovat... na jednom konci svetla (plošáku) je naletovane napajanie... a na druhom su paralelne zrejme zenerova dioda na 15Voltov a este nieco... neviete nahodou niekto, co to je?... a pribliznu hodnotu?....
Ahojte!:-) .... Tak mam aj ja na stole rozobrate tretie brzdove svetlo... prehnite odpory... ale aj jedna suciastka, ktoru neviem definovat... na jednom konci svetla (plošáku) je naletovane napajanie... a na druhom su paralelne zrejme zenerova dioda na 15Voltov a este nieco... neviete nahodou niekto, co to je?... a pribliznu hodnotu?....
Přílohy: DSC00663.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 204197b ) - Staženo:38x. |
|
|
| |
|
|