| 		

| 
			| 03.07.2017 00:10 -
		Re: Motor kouří černě. | 3079662 |  |  
					| Maxxx | 
			| Město: Praha 12, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 22 |  |  

|     
 | Mám také problém s kouřivostí.  Kdy trochu více lápnu na plyn tak docela dost černě kouří. Tahle by to podle mě kouřit nemělo. Také mě to občas při razantnejsim selápnutí plynu hlásí něco jako e riskuji ucpání fapu. Myslím si e i kdyby byl fap nefunkční tak by to stejně takhle hulit nemělo. Nevěděl by jste někdo kde mám začít hledat příčiny? Fap bych začal řeit a po vyřeení problému s nadměrnou kouřivostí. Nebo je snad normální e ty motory u od výroby víc hulej,  ale vechno to má zachytit funkční fap?
Mám také problém s kouřivostí. :-( Kdy trochu více lápnu na plyn tak docela dost černě kouří. Tahle by to podle mě kouřit nemělo. Také mě to občas při razantnejsim selápnutí plynu hlásí něco jako e riskuji ucpání fapu. Myslím si e i kdyby byl fap nefunkční tak by to stejně takhle hulit nemělo. Nevěděl by jste někdo kde mám začít hledat příčiny? Fap bych začal řeit a po vyřeení problému s nadměrnou kouřivostí. Nebo je snad normální e ty motory u od výroby víc hulej,  ale vechno to má zachytit funkční fap? 
 |  
				|  |  

| 
			| 03.07.2017 07:26 -
		Re: Motor kouří černě. | 3079668 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| zajed do servisu na diagnostiku (diagbox)
zajed do servisu na diagnostiku (diagbox) 
 |  
				|  |  

| 
			| 03.07.2017 11:32 -
		Re: Motor kouří černě. | 3079694 |  |  
					| Maxxx | 

|     
 | Nemám to ani dva měsíce, a u jsem do toho dost vrazil, take u mě nic jiného nezbývá ne to řeit postupně. Nejdříve zajedu na tu diagnostiku
Nemám to ani dva měsíce, a u jsem do toho dost vrazil, take u mě nic jiného nezbývá ne to řeit postupně. Nejdříve zajedu na tu diagnostiku 
 |  
				|  |  

| 
			| 03.07.2017 23:36 -
		Re: Motor kouří černě. | 3079825 |  |  
					| Maxxx | 

|     
 | Mě lo o to e kdy koupím fap nebo ho vyčistím, tak dokud nepřijdu na to proč to hulí tak se fap bude zase zbytečně zanáet. Já jenom doufám e není vykuchanej. A to nechám napíchnout tak budu chytřejí.
Mě lo o to e kdy koupím fap nebo ho vyčistím, tak dokud nepřijdu na to proč to hulí tak se fap bude zase zbytečně zanáet. Já jenom doufám e není vykuchanej. A to nechám napíchnout tak budu chytřejí. 
 |  
				|  |  

| 
			| 04.07.2017 10:27 -
		Re: Motor kouří černě. | 3079894 |  |  
					| Maxxx | 

|     
 | Diky  Diky:-)))) 
 |  
				|  |  

| 
			| 07.02.2019 12:35 -
		Re: Motor kouří černě. | 3206466 |  |  
					| Dali | 
			| Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |  |  

|     
 | Ja osobne som mal problém tie s dymivosou pri akcelerácií hlavne na 5-6. Bolo to vidie hlavne v noci na diažnici ked lo za mnou auto.... dos som aj sa trápne cítil  ..... a potom som skúsil tankova inde ako na slovnafte a verte či nie, dos to asi pomohlo  Posledné mesiace u len Shell/OMV. Auto aj dos lepie akceleruje a to aj bez prémiovej nafty. Primárne sa ale snaím len OMV klasickú naftu. Podža miuiloročných testov má ma 0% biozloky
Ja osobne som mal problém tie s dymivosou pri akcelerácií hlavne na 5-6. Bolo to vidie hlavne v noci na diažnici ked lo za mnou auto.... dos som aj sa trápne cítil :-((((  ..... a potom som skúsil tankova inde ako na slovnafte a verte či nie, dos to asi pomohlo :-d Posledné mesiace u len Shell/OMV. Auto aj dos lepie akceleruje a to aj bez prémiovej nafty. Primárne sa ale snaím len OMV klasickú naftu. Podža miuiloročných testov má ma 0% biozloky 
 |  
				|  |  

| 
			| 07.02.2019 20:58 -
		Re: Motor kouří černě. | 3206541 |  |  
					| Jarduk | 
			| Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 173 |  |  

|  

| Ano, mam taky zkuenost, e kdy jsem měl v háji FAP, tak nejvíc zahulila nafta od Globusu/Slovnaftu. Zejména ta aditivovaná. To za mnou najednou začaly mizet světla, a jsem se taky styděl. Nejméně pak hulila Verva nebo Eurooil bez řepky a aditiv.
Ano, mam taky zkuenost, e kdy jsem měl v háji FAP, tak nejvíc zahulila nafta od Globusu/Slovnaftu. Zejména ta aditivovaná. To za mnou najednou začaly mizet světla, a jsem se taky styděl. 
Nejméně pak hulila Verva nebo Eurooil bez řepky a aditiv.

|  
				|  |  

|  |