| 		

| 
			| 22.05.2018 22:54 -
		Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi | 3159081 |  |  
					| Stanley888 | 
			| Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |  |  

|     
 | Zdravim chlapci mam dotaz dnes mi vylitlo tesneni u olej filtru a vystrikal cele 4 litry oleje auto jsem hned chcipl opravil dolil olej a motor normalne facha ale po nastartovani nema vykon a neslysim turbo a koukal jsem a jsou tam utrhle 2 male hadicky muze to mit vliv nebo co by to mohlo byt ? Diky vsem  Zdravim chlapci mam dotaz dnes mi vylitlo tesneni u olej filtru a vystrikal cele 4 litry oleje auto jsem hned chcipl opravil dolil olej a motor normalne facha ale po nastartovani nema vykon a neslysim turbo a koukal jsem a jsou tam utrhle 2 male hadicky muze to mit vliv nebo co by to mohlo byt ? Diky vsem :-(((( 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 07:22 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159088 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| zajed do Peugeot Kly,mas to za barakem
zajed do Peugeot Kly,mas to za barakem 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 07:56 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159096 |  |  
					| Stanley888 | 
			| Město: Melnik, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |  |  

|     
 |  Oki zkusim to ted otazka jestli me hned vezmou  :nevimOki zkusim to ted otazka jestli me hned vezmou :nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 09:13 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159099 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| niekedy vas ludia nechapem, cim si myslis ze nieco urychlis ked to budes pisat 10 ludom a na 10 miest? ako som ti napisal do SZ, ak su to ulomene tie hadicky nad filtrom, tak je to tymi - je to ovladaci podtlak turba a bezne sa to tam zlomi alebo tie hadicky prasknu

ps. toto je presne priklad ze aj obycajnu vymenu oleja ludia dokazu totalne dokafrat, ono to len tak nevyleti, u RHR nie je ojedinele ze ludia zasrobuju filter krizom cez zavit, ten plast to pomerne lahko dovoli a toto je nasledok
niekedy vas ludia nechapem, cim si myslis ze nieco urychlis ked to budes pisat 10 ludom a na 10 miest?
ako som ti napisal do SZ, ak su to ulomene tie hadicky nad filtrom, tak je to tymi - je to ovladaci podtlak turba a bezne sa to tam zlomi alebo tie hadicky prasknu
ps. toto je presne priklad ze aj obycajnu vymenu oleja ludia dokazu totalne dokafrat, ono to len tak nevyleti, u RHR nie je ojedinele ze ludia zasrobuju filter krizom cez zavit, ten plast to pomerne lahko dovoli a toto je nasledok

|  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 09:49 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159105 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| A toto je příklad získávání info po SZ a potom psát odpověď veřejně - v tomto případě je to jinak asi - on u má tu roztrojku eleznou a si OK - má ale vypadlé hadičky od klapek (+ něco jiného) nepomohlo provizorní zaslepení od obou klapek= zamezení úniku podtlaku a to u od PC asi nepůjde a platí co psal Martin = návtěva v servise.  
 A ty čte SZ ? e ví e psal vícero lidem ?
A toto je příklad získávání info po SZ a potom psát odpověď veřejně - v tomto případě je to jinak asi - on u má tu roztrojku eleznou a si OK - má ale vypadlé hadičky od klapek (+ něco jiného) nepomohlo provizorní zaslepení od obou klapek= zamezení úniku podtlaku a to u od PC asi nepůjde a platí co psal Martin = návtěva v servise.;-)
A ty čte SZ ? e ví e psal vícero lidem ?

|  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 09:58 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159107 |  |  
					| Stanley888 | 

|     
 | Tak na to zasroubovani uz jsem ponaucen ale ja to nedelal pouze uz opravil nastesti jsem to hned chcipnul a turbo ok bylo to hadickama a ucpane privody k turbu mi bylo receno diky vsem  
 Jinak peugeot kly palec nahoru rychlost a ochota super
  Tak na to zasroubovani uz jsem ponaucen ale ja to nedelal pouze uz opravil nastesti jsem to hned chcipnul a turbo ok bylo to hadickama a ucpane privody k turbu mi bylo receno diky vsem  :)
Jinak peugeot kly palec nahoru rychlost a ochota super  :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.05.2018 10:46 -
		Re: Ztráta výkonu / C5 II 2.0 HDi | 3159118 |  |  
					| Stanley888 | | Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 23.05.18 10:48 Důvod: rada zni, najdi si prislusnou diskuzi!
 |  |  | 
 |  

|  |