| 		

| 
			| 30.08.2016 00:02 -
		Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače | 2989141 |  |  
					| HELLMUT | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |  |  

|  

| 63. Výjimečně s tebou souhlasím soudruhu  Taky mám v miláčkovi jetě zimní ze zimy.A nikam nezmizela.  Já fakt nechapu co někteří s tou kspalinou dělají.  To jako kdy jsem před lety jel z Berlína kamarádky autem a ona mi říká " v kufru je kapalina " já se ptám a v nadobce není?  " no je ale aby jsi měl dost"
 Take jsem asi na 350 km měl vysyříkat 8 L
  Na druhou stranu musim uznat e na černý mi nejde ostřikovač světel, take to asi hodně uetří.

Teď v pátek jsem byl překvapen v Kauflandu.
 Koupil jsem tam nějaký letní koncentrát 1 L za 25 korun Protoe v dodávce jsem měl sucho.
 Ředí se to 1:10.  Take za 25., - toho je 10 L
 Vzhledem k tomu e doposud jsem byl rád kdy jsem koupil 5 L za 70.-  Tak mi to přijde hodně gut...
  63. Výjimečně s tebou souhlasím soudruhu :-o
Taky mám v miláčkovi jetě zimní ze zimy.A nikam nezmizela.  Já fakt nechapu co někteří s tou kspalinou dělají.  To jako kdy jsem před lety jel z Berlína kamarádky autem a ona mi říká " v kufru je kapalina " já se ptám a v nadobce není?  " no je ale aby jsi měl dost" 
Take jsem asi na 350 km měl vysyříkat 8 L :-o
Na druhou stranu musim uznat e na černý mi nejde ostřikovač světel, take to asi hodně uetří. 
Teď v pátek jsem byl překvapen v Kauflandu. 
Koupil jsem tam nějaký letní koncentrát 1 L za 25 korun Protoe v dodávce jsem měl sucho. 
Ředí se to 1:10.  Take za 25., - toho je 10 L
Vzhledem k tomu e doposud jsem byl rád kdy jsem koupil 5 L za 70.-  Tak mi to přijde hodně gut...;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 31.08.2016 08:24 -
		Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače | 2989774 |  |  
					| 63zdenda | 
			| Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |  |  

|  

| Soudruhu, nezapomeň na to, kdy to bude ředit, tak těch 10l bys měl dát destilky, ta stojí 12-15kč za litr  Pak ta cena bude trochu jiná.
  Soudruhu, nezapomeň na to, kdy to bude ředit, tak těch 10l bys měl dát destilky, ta stojí 12-15kč za litr :-p
Pak ta cena bude trochu jiná. :-d 
 |  
				|  |  

|  |