| |  |  |  | 

| 		

| 
			| 10.08.2015 10:34 -
		Re: Přehřátí motoru | 2849546 |  |  
					| muppet | 
			| Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |  |  

|  

| Tak v servise na diagnostice zjistili, e je ten ventilátor patný, vyměnili za nový. Starý jsem si vzal abych se na to mrknul (kolega elektomechanik), při rozebrání a proměření uhlíky a vinutí OK, kabely taky OK, při zapojení na přímo se rozjel, po nasazení kabeláe u ale ne a kdy jsme vytáhli to relé a propojili tak jel, je tedy zrada v tom relé (půjde sehnat?) , já myslel e tam je jen na to dochlazení po stopnutí motoru , jak jsem tady někde vyčetl. Je to tak?  Tak v servise na diagnostice zjistili, e je ten ventilátor patný, vyměnili za nový. Starý jsem si vzal abych se na to mrknul (kolega elektomechanik), při rozebrání a proměření uhlíky a vinutí OK, kabely taky OK, při zapojení na přímo se rozjel, po nasazení kabeláe u ale ne a kdy jsme vytáhli to relé a propojili tak jel, je tedy zrada v tom relé (půjde sehnat?) , já myslel e tam je jen na to dochlazení po stopnutí motoru , jak jsem tady někde vyčetl. Je to tak?:nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 10.08.2015 12:02 -
		Re: Přehřátí motoru | 2849583 |  |  
					| Luki_C5 | 
			| Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |  |  

|  

| Relatka na saharu mam. klidne se ozvy.
Relatka na saharu mam. klidne se ozvy. 
 |  
				|  |  

| 
			| 10.08.2015 19:38 -
		Re: Přehřátí motoru | 2849790 |  |  
					| Klima8 | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 24 |  |  

|  

| omlouvám se nevím kde jsem četl jedničkovej 2.2hdi pardon u trojky nejsou odpory v chladičovce tam se to řídí jinak, ale nevím jak  omlouvám se nevím kde jsem četl jedničkovej 2.2hdi pardon u trojky nejsou odpory v chladičovce tam se to řídí jinak, ale nevím jak :nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.08.2015 08:29 -
		Re: Přehřátí motoru | 2849949 |  |  
					| muppet | 
			| Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |  |  

|  

| Tak relé je v pořádku, problém bude zřejmě v "ovládání" ventilátoru v tom zalitém nesmyslu u motorku, tímto je zřejmě neopravitelný, ale je k mání na náhr. díly.  Díky vem za rady a názory.
  Tak relé je v pořádku, problém bude zřejmě v "ovládání" ventilátoru v tom zalitém nesmyslu u motorku, tímto je zřejmě neopravitelný, ale je k mání na náhr. díly. :nevim
Díky vem za rady a názory. :palec 
 |  
				|  |  

|  | 
 |  |