| 		

| 
			| 17.11.2013 11:25 -
		bzučení motoru po vypnutí | 2638957 |  |  
					| citrón02 | 
			| Město: Přerov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |  |  

|     
 | Po vypnutí motoru a vytaení klíče mi v motoru jetě něco bzučí po dobu cca 1-2 min. a to i tehdy, pokud ujedu třeba jen 2 km-neví někdo, co by to mohlo být, nebo - setkal se někdo s tímto bručením? Je to takové jemné bzučení. Kdy je zavřená kapota, tak to venku ani není skoro slyet. Pokud ji otevřu,slyím jemné bručení, jako rotaci nějakého motorku-děkuji za odpověď.
Po vypnutí motoru a vytaení klíče mi v motoru jetě něco bzučí po dobu cca 1-2 min. a to i tehdy, pokud ujedu třeba jen 2 km-neví někdo, co by to mohlo být, nebo - setkal se někdo s tímto bručením? Je to takové jemné bzučení. Kdy je zavřená kapota, tak to venku ani není skoro slyet. Pokud ji otevřu,slyím jemné bručení, jako rotaci nějakého motorku-děkuji za odpověď. 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.11.2013 11:46 -
		Re: bzučení motoru po vypnutí | 2638962 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| to co tak dlho vrci je membrana ventilu kde uteka podtlak, je to  uplne normalne
to co tak dlho vrci je membrana ventilu kde uteka podtlak, je to  uplne normalne 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.11.2013 19:57 -
		Re: bzučení motoru po vypnutí | 2639067 |  |  
					| robo | 
			| Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |  |  

|     
 | toto mi robi tiez, vrci  hrci dviha sa klesa, piska , proste taky transformer, zije svoj zivot ked je blba baterka asi je s tym kopa srandy, ci nie
  toto mi robi tiez, vrci  hrci dviha sa klesa, piska , proste taky transformer, zije svoj zivot
ked je blba baterka asi je s tym kopa srandy, ci nie :-)))) 
 |  
				|  |  

|  |