| 		

| 
			| 24.06.2010 14:05 -
		Pocukává motor | 2349125 |  |  
					| kocik | 
			| Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |  |  

|     
 | Ahojte, psal jsem to u na citroeny, ale zkusím i tu. U se to řeilo, ale myslím, e se mi to chová o kapku jinak. Pokud jedu s lehkým plynem, tak cca kolem 2tis. otáček motor cuká, jako kdy se rozjídí autokola. Divné je na tom to, e to nedělá pokadé a nedělá to pokadé stejně. Jednou to dělá kdy je studený motor, jak se ohřeje, tak v pohodě. Jindy to dělá i při teplém motoru. Kdy přidám troku víc plynu, tak nic necuká. Je to pozorovatelné pouze na 1., 2. a 3. rychlostní stupeň... na 4. u ne. Jinak je auto normálně ivé. Teď jsem nalil VIF a lepí naftu a ádná změna. Vzduchový filtr čistý, váha vyčitěná, palivový filtr nový. Na diag. ádná závada...
  Ahojte, psal jsem to u na citroeny, ale zkusím i tu. U se to řeilo, ale myslím, e se mi to chová o kapku jinak. Pokud jedu s lehkým plynem, tak cca kolem 2tis. otáček motor cuká, jako kdy se rozjídí autokola. Divné je na tom to, e to nedělá pokadé a nedělá to pokadé stejně. Jednou to dělá kdy je studený motor, jak se ohřeje, tak v pohodě. Jindy to dělá i při teplém motoru. Kdy přidám troku víc plynu, tak nic necuká. Je to pozorovatelné pouze na 1., 2. a 3. rychlostní stupeň... na 4. u ne. Jinak je auto normálně ivé. Teď jsem nalil VIF a lepí naftu a ádná změna. 
Vzduchový filtr čistý, váha vyčitěná, palivový filtr nový. Na diag. ádná závada...:nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 24.06.2010 15:18 -
		Re: Pocukává motor | 2349129 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| ovladani delky sani vlevo na hlave ?
ovladani delky sani vlevo na hlave ? 
 |  
				|  |  

| 
			| 24.06.2010 22:50 -
		Re: Pocukává motor | 2349155 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| regulator tlaku paliva? 
 toto je hadanie zo vzduchu, normalna diagnostika s clovekom co vie co a ako by mala odhalit problem
regulator tlaku paliva?
toto je hadanie zo vzduchu, normalna diagnostika s clovekom co vie co a ako by mala odhalit problem

|  
				|  |  

|  |