| 		

| 
			| 17.06.2010 13:46 -
		Predhrev nafty | 2348394 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | zdar, zaujimalo by ma ako presne ma byt zapojeny elektricky predhrievac nafty. Zohnal som si to ( trubicka, dva konce, + a - )
 a teraz spekulujem ako to co najlepsie pripoojit ? Pred rucnu pumpu nafty ( balonek ) alebo az za a co najblizsie cerpadlu.
 dalsia otazka co s elektrikou, mam to pripojit paralelne na zhavenie alebo nezavisly casovac ?

dik za podnetne napady

m.
zdar,
zaujimalo by ma ako presne ma byt zapojeny elektricky predhrievac nafty. Zohnal som si to ( trubicka, dva konce, + a - )
a teraz spekulujem ako to co najlepsie pripoojit ? Pred rucnu pumpu nafty ( balonek ) alebo az za a co najblizsie cerpadlu.
dalsia otazka co s elektrikou, mam to pripojit paralelne na zhavenie alebo nezavisly casovac ?
dik za podnetne napady
m.

|  
				|  |  

| 
			| 17.06.2010 15:48 -
		Re: Predhrev nafty | 2348398 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| ja bych to dal pred filtr a paraelne ke zhavicum
ja bych to dal pred filtr a paraelne ke zhavicum 
 |  
				|  |  

| 
			| 18.06.2010 05:46 -
		Re: Predhrev nafty | 2348414 |  |  
					| tomc |  |  

|     
 | mohu zajistit prutokové ohřivače nafty s termostatem,zapojení je normálně +táva přes klíček ovládá relé.
mohu zajistit prutokové ohřivače nafty s termostatem,zapojení je normálně +táva přes klíček ovládá relé. 
 |  
				|  |  

|  |