|
15.02.2010 13:53 -
Poděkování
|
1804348 |
|
|
standa34
|
|
Město: Brno, Auto: C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 112 |
|

|
Zdravím všechny Citroeňáky chtěl bych poděkovat všem co sem píšou návody na různé opravy vylepšení. Mě to dost pomohlo (topení, 5té dveře atd.).Ještě jednou dík.           
Zdravím všechny Citroeňáky chtěl bych poděkovat všem co sem píšou návody na různé opravy vylepšení. Mě to dost pomohlo (topení, 5té dveře atd.).Ještě jednou dík.:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec:palec
|
|
|
|
|
|
15.02.2010 17:07 -
Re: Poděkování
|
1804367 |
|
|
pajauchy
|
|

|
Rád se přidám. Uštří to čas i peníze a člověk se ještě pobaví Díky všem
Rád se přidám. Uštří to čas i peníze a člověk se ještě pobaví:-)))) Díky všem:palec
|
|
|
|
27.02.2010 21:09 -
|
1805372 |
|
|
ivo
|
|
Město: Žernovník, Auto: C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 13 |
|

|
Přidávám se také. Pomohla a pomáhá mi sekce "Diskuzní fórum". A byl to také hlavní důvod, proč jsem se zaregistroval. Osvědčilo se mi to již u předchozího auta jiné značky (nedávno zachráněné před uzavřením výroby).
Přidávám se také. Pomohla a pomáhá mi sekce "Diskuzní fórum". A byl to také hlavní důvod, proč jsem se zaregistroval. Osvědčilo se mi to již u předchozího auta jiné značky (nedávno zachráněné před uzavřením výroby). ;-)
|
|
|
|
27.02.2010 21:39 -
|
1805377 |
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 415 |
|

|
I já se rád přidám, sice nejsem citroeňák po "několik generací" ale auto mne docela nadchlo. Jenže nebýt tohoto fóra, jeho lidí, jejich ohromné ochoty cokoliv zdokumentovat a popsat, nafotit a podobně, tak bych z auta asi byl šedivý stařec a nestihl si jej dostatečně vychutnat. DÍKY
I já se rád přidám, sice nejsem citroeňák po "několik generací" ale auto mne docela nadchlo. Jenže nebýt tohoto fóra, jeho lidí, jejich ohromné ochoty cokoliv zdokumentovat a popsat, nafotit a podobně, tak bych z auta asi byl šedivý stařec a nestihl si jej dostatečně vychutnat. DÍKY :palec
|
|
|
| |