| |  |  |  | 

| 		

| 
			| 04.02.2010 11:15 -
		Klubové předměty | 1803614 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| Pokud máte zájem získat klubové předměty, připravila jsem článek o tom, jak na objednání. 
 Článek najdete zde: .link.

Pro případné dotazy můete psát do této diskuze, článek bude průběně aktualizován.
Pokud máte zájem získat klubové předměty, připravila jsem článek o tom, jak na objednání.
Článek najdete zde: http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-33953.html
Pro případné dotazy můete psát do této diskuze, článek bude průběně aktualizován.

|  
				|  |  

| 
			| 01.03.2010 13:10 -
		Re: Klubové předměty | 1805512 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| Dorazily klubové podloky, zatím je  nemůu posílat potou (málo času), take osobní odběr buď na P10 večer a nebo na P4 (u ImpexCar) přes den.
Dorazily klubové podloky, zatím je  nemůu posílat potou (málo času), take osobní odběr buď na P10 večer a nebo na P4 (u ImpexCar) přes den. 
 |  
				|  |  

| 
			| 01.03.2010 15:21 -
		Re: Klubové předměty | 1805529 |  |  
					| Růa | 
			| Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |  |  

|  

| Vezmi, prosím, nějaké na plzeňský sraz. Já osobně bych měl o dvě zájem.
Vezmi, prosím, nějaké na plzeňský sraz. Já osobně bych měl o dvě zájem. 
 |  
				|  |  

| 
			| 28.10.2010 21:43 -
		Re: Klubové předměty | 2360834 |  |  
					| CC5 | 
			| Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi  Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |  |  

|  

| Mám zájem o samolepky černé prosím 2 kusy.Děkujůůůů Láďa
Mám zájem o samolepky černé prosím 2 kusy.Děkujůůůů Láďa 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.11.2010 14:00 -
		Re: Klubové předměty | 2364897 |  |  
					| M.P | 
			| Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |  |  

|  

|  ...tak já nevím... peníze na samolepky + potovný jsem poslal u měsíc a půl zpátky a stále nic ...
:-( ...tak já nevím... peníze na samolepky + potovný jsem poslal u měsíc a půl zpátky a stále nic ... 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.11.2010 14:45 -
		Re: Klubové předměty | 2364903 |  |  
					| flyteSVK |  |  

|  

| Nema niekto na Slovensku navyse podlozky (ku)? Darja kdesi pisala, ze uz nema moc cas sa tomu venovat a podlozky skor nebudu ako budu. Akurat uz neviem kde som to videl.
Nema niekto na Slovensku navyse podlozky (ku)? Darja kdesi pisala, ze uz nema moc cas sa tomu venovat a podlozky skor nebudu ako budu. Akurat uz neviem kde som to videl. 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.11.2010 18:32 -
		Re: Klubové předměty | 2364914 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| ked sa mi to dostane do ruk tak to zacnem riesit - potom dam vediet
ked sa mi to dostane do ruk tak to zacnem riesit - potom dam vediet 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.11.2010 21:09 -
		Re: Klubové předměty | 2364969 |  |  
					| flyteSVK |  |  

|  

| este jedna otazka: ked sa budu robit nove podlozky, nebolo by lepsie pouzit C5club.cz? Ono ta .com stranka vyzera dost mrtvo, oproti tomu co sa deje na .cz domene a fore. Z hladiska cloveka, ktory zbada niekde auto na podlozkach, alebo s nalepkou a pride sa pozriet, je urcite zaujimavejsia .cz verzia
este jedna otazka: ked sa budu robit nove podlozky, nebolo by lepsie pouzit C5club.cz?
Ono ta .com stranka vyzera dost mrtvo, oproti tomu co sa deje na .cz domene a fore. Z hladiska cloveka, ktory zbada niekde auto na podlozkach, alebo s nalepkou a pride sa pozriet, je urcite zaujimavejsia .cz verzia

|  
				|  |  

| 
			| 11.12.2010 11:25 -
		Re: Klubové předměty | 2365673 |  |  
					| M.P | 

|  

| Tak samolepky asi nikdy neuvidím . Začátkem října jsem odeslal peníze , několikrát urgoval , nakonec poádal o zaslání peněz zpět ( s tím se nemusí na potu , stačí pár kliknutí na internetu ) a stejně nic ... to není dobrá reklama pro c5club . A to jsem chtěl do budoucna i podloky ...
Tak samolepky asi nikdy neuvidím . Začátkem října jsem odeslal peníze , několikrát urgoval , nakonec poádal o zaslání peněz zpět ( s tím se nemusí na potu , stačí pár kliknutí na internetu ) a stejně nic ... 
to není dobrá reklama pro c5club . A to jsem chtěl do budoucna i podloky ...

|  
				|  |  

| 
			| 11.12.2010 13:50 -
		Re: Klubové předměty | 2365683 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | Ahoj, prosim posli mi sukromnou zpravou cislo uctu, penize ti zaslu. Pripadne ked este mas zajem o nalepky napis zpravou ake si mal objednane, pozriem sa ci su tu a poslem ti ich. Za problemy s cakanim sa moc ospravedlnujem, mame tu male technicke problemy ( teda velke ) ale riesime to ...
Ahoj, prosim posli mi sukromnou zpravou cislo uctu, penize ti zaslu. Pripadne ked este mas zajem o nalepky napis zpravou ake si mal objednane, pozriem sa ci su tu a poslem ti ich. Za problemy s cakanim sa moc ospravedlnujem, mame tu male technicke problemy ( teda velke ) ale riesime to ... 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.12.2010 13:50 -
		Re: Klubové předměty | 2365684 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | A prosim kazdeho kto ma nieco objednane a caka na to aby sa mi ozval na sukromnej zprave. Vyriesime to. Dik.
A prosim kazdeho kto ma nieco objednane a caka na to aby sa mi ozval na sukromnej zprave. Vyriesime to. Dik. 
 |  
				|  |  

| 
			| 12.01.2011 14:09 -
		Re: Klubové předměty | 2369389 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | Pristi tyden uz snad budou hotove nalepky ( cerna, stribrna, reflexni ) ... s napisem Citroen C5 club, "na sklade" mam jeste par kusu ale s napisem www.c5club.com( reflexni a cerna ) 
 M.P. nalepka bude, kdo mel objednane at se ozve, kdo chce at se ozve taky, osobni odber bez problemu, postou to chvili potrva ...
Pristi tyden uz snad budou hotove nalepky ( cerna, stribrna, reflexni ) ... s napisem Citroen C5 club, "na sklade" mam jeste par kusu ale s napisem www.c5club.com( reflexni a cerna )
M.P. nalepka bude, kdo mel objednane at se ozve, kdo chce at se ozve taky, osobni odber bez problemu, postou to chvili potrva ...

|  
				|  |  

| 
			| 12.01.2011 18:25 -
		Re: Klubové předměty | 2369416 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| ja chcem nejake na slovensko nech mozem posielat  ja chcem nejake na slovensko nech mozem posielat :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 12.01.2011 18:54 -
		Re: Klubové předměty | 2369421 |  |  
					| M.P | 

|  

| tief :  ...dík e na mě myslí  tief :  ...dík e na mě myslí ;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 05.02.2011 18:01 -
		Re: Klubové předměty | 2372165 |  |  
					| flyteSVK |  |  

|  

| a ja chcem nejaku od jumepa ked dorazia  alebo radsej podlozky?
a ja chcem nejaku od jumepa ked dorazia :palec
alebo radsej podlozky?

|  
				|  |  

| 
			| 09.02.2011 10:06 -
		Re: Klubové předměty | 2372621 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | Tak konecne sa podarilo vyrobit nalepky  Zatial ale len strieborne a cierne ( na reflexne sa caka na ploter na novy noz  ) ... takze kto ma zaujem o cierne a strieborne ( pripadne mal objednane a zatial nedorazili ) tak sa hlaste  Tak konecne sa podarilo vyrobit nalepky :) Zatial ale len strieborne a cierne ( na reflexne sa caka na ploter na novy noz :-( ) ... takze kto ma zaujem o cierne a strieborne ( pripadne mal objednane a zatial nedorazili ) tak sa hlaste :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.02.2011 10:47 -
		Re: Klubové předměty | 2372623 |  |  
					| dwarf | 
			| Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |  |  

|  

| Tak chcem jednu čiernu  Ako a kde to mám nahlási?
Tak chcem jednu čiernu :-) Ako a kde to mám nahlási? 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.02.2011 15:42 -
		Re: Klubové předměty | 2372646 |  |  
					| M.P | 

|  

| Tak já se teda hlásím , jestli jsi jetě nezapoměl ... bylo to 2x černá a jedna stříbrná . Zaplaceno i s potovným v říjnu . Adresu polu v SZ . Dík .
Tak já se teda hlásím , jestli jsi jetě nezapoměl ... bylo to 2x černá a jedna stříbrná . Zaplaceno i s potovným v říjnu . Adresu polu v SZ . Dík . 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.02.2011 15:58 -
		Re: Klubové předměty | 2372647 |  |  
					| amirinda | 
			| Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |  |  

|     
 | také bych rád 1x stříbrnou, kam co poslat  také bych rád 1x stříbrnou, kam co poslat :-) 
 |  
				|  |  

|  | 
 |  |