Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
Tridac
03.04.2016 14:17 - Re: Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
99
jumep napsal(a):
neviem ci je to pri tychto elektrickych / plastovych zamkoch to prave orechove

No u citroenu jsem to ještě nedělal, mám ho chviličku, budu asi letos, tak nevím ale každopádně jsem se nesetkal s tím, že by bylo cokoliv elektrického přímo v zámku, ale elktrické pumpy jsou na táhlech, mimo zámky, takže v mechanice zámku nic elektrického není a druhýá věc, samozřejmě plastové věci je možno sundavat, ale nikdy se nic nevaří nad zhruba 60-70 stupòů a to žádnému plastu nevadí. Plast se mění zhruba v 260-320 stupních a to nějak na sporáku asi neudělám.

Přesto jsem našel zámek, který má přímo na sobě elketrický systém zamykání, ale je to jako nástavec nad mechanikou, tudíž to ničemu nevadí jej postavit do lázně. Je to stejné jako třeba to vyndat a prostříkat MD sprejem, který má v sobě molybden i grafit, ale nedostane se všude, ale i to je dobrým řešením.

Jinak snad jen doplním, že tato místa jsou to poslední co většinou zamrzne. Nejčastěji mechanizmus kliky, a pak mechaniky vnitřní kliky, táhla. Voda se tam dostane bez problému a pokud to zamrzne, není to vada zámku, ale vedení okolo.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator