Tridac
|
03.04.2016 14:17 -
Re: Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
|
|

|
jumep napsal(a): neviem ci je to pri tychto elektrickych / plastovych zamkoch to prave orechove
No u citroenu jsem to jetě nedělal, mám ho chviličku, budu asi letos, tak nevím ale kadopádně jsem se nesetkal s tím, e by bylo cokoliv elektrického přímo v zámku, ale elktrické pumpy jsou na táhlech, mimo zámky, take v mechanice zámku nic elektrického není a druhýá věc, samozřejmě plastové věci je mono sundavat, ale nikdy se nic nevaří nad zhruba 60-70 stupòů a to ádnému plastu nevadí. Plast se mění zhruba v 260-320 stupních a to nějak na sporáku asi neudělám.
Přesto jsem nael zámek, který má přímo na sobě elketrický systém zamykání, ale je to jako nástavec nad mechanikou, tudí to ničemu nevadí jej postavit do lázně. Je to stejné jako třeba to vyndat a prostříkat MD sprejem, který má v sobě molybden i grafit, ale nedostane se vude, ale i to je dobrým řeením.
Jinak snad jen doplním, e tato místa jsou to poslední co větinou zamrzne. Nejčastěji mechanizmus kliky, a pak mechaniky vnitřní kliky, táhla. Voda se tam dostane bez problému a pokud to zamrzne, není to vada zámku, ale vedení okolo. |
| |
| |