Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Divný zvuk převodovky při pouštění spojky
jruze
30.10.2015 22:52 - Re: Divný zvuk převodovky při pouštění spojky
U??vate?
Ferro napsal(a):
No to jsem úplně nečekal. Já myslel, že tam bude rozdíl v materiálu obložení, nebo trvanlivosti (jak jsem psal výše) a ono to je ještě horší, než jsem doufal. Tak a ted s pravdou ven Růžo. Ty víš, kterej je ten nepřebalovanej?? A jestli jo, tak si řekni, co Ti za to tajemství mám slíbit!!


No nevím - to ví můj dodavatel (a zároveň kamarád) - jinak trvanlivost ?? čína do zkušebky , polsko do předání a origo do záruky (ta je zkrácená na 1/2 roku)

Ono to vyplývá z ceny - pokud někdo prodává za cenu co jiné sklady nedovedou ani nakoupit (ten dobrej díl , nebo tu samou značku) tak to nemůže být ten dobrej , ale asi ,,jinej díl" protože vesměs ty sklady berou ze stejných zdrojů(né vše ) a nebo od výrobců. Tak jak je to možné ? Cena ,,aušus dílu + krabice " je daleko nižší než cena dobrého dílu.Manžel sestřenice má podíl v tiskárně a dost často mají zakázky na potisk různých krabic dílů - jen se z toho moc nedá určit pravost dílu - mimo to v některých je i dobrej díl - vězmou paletu origo a mezi ně zamíchají dvě palety tohoto a jeto.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator