| 		

| 
			| 21.03.2010 12:01 -
		Pískání v interiéru | 1807212 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| U delí dobu pozoruji něco, co mi v interiéru píská. Jedná se o vysokofrekvenční piskot, není to pravidelné, krátké intervaly,  a jde to jakoby z palubky. Silně podobné pitícímu větráčku z počítače. Zkouela jsem stahovat ventilátory a blbnout s klapkama, furt to popiskovalo a přiblině stejně.

A zavádím volnou diskuzi na téma, co to můe pitět v autě
  U delí dobu pozoruji něco, co mi v interiéru píská. Jedná se o vysokofrekvenční piskot, není to pravidelné, krátké intervaly,  a jde to jakoby z palubky. Silně podobné pitícímu větráčku z počítače.
Zkouela jsem stahovat ventilátory a blbnout s klapkama, furt to popiskovalo a přiblině stejně.
A zavádím volnou diskuzi na téma, co to můe pitět v autě :-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 12:29 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807215 |  |  
					| tomc |  |  

|     
 | motorek u čidla teploty vzduchu v interieru??
motorek u čidla teploty vzduchu v interieru?? 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 13:58 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807221 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| Darja: pri vasom aute je to zavadzajuca tema  Ale je pravda ze 4cm ventilatori PC vedia robit sakra brajgel
  Darja: pri vasom aute je to zavadzajuca tema :)
Ale je pravda ze 4cm ventilatori PC vedia robit sakra brajgel :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 14:22 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807223 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| chlazeni palubniho pc bylo vypnuto  chlazeni palubniho pc bylo vypnuto :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 18:14 -
		Pískání v interiéru | 1807234 |  |  
					| SWOBY | 
			| Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |  |  

|     
 | Ahoj, mám podobný problém, píská mi zřejmě ventilátor, poradí mi někdo co s tim???  Díky za jakoukoliv radu, která pomůe k odstranění
  Ahoj, mám podobný problém, píská mi zřejmě ventilátor, poradí mi někdo co s tim??? :-((((
Díky za jakoukoliv radu, která pomůe k odstranění ;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 18:29 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807236 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| u mě to ventilátor nebude.. při změně rychlosti se to projevuje skoro se stejnou intenzitou... tomc má dobrej nápad, zkusím se na to punta teplotního mrknout  u mě to ventilátor nebude.. při změně rychlosti se to projevuje skoro se stejnou intenzitou... tomc má dobrej nápad, zkusím se na to punta teplotního mrknout :-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 19:16 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807241 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| jj, na ten som zabudol, C5 1 ho ma v ovladacom panely klimatizacie a byva to tam zaprasene aj s termistorom, ktory sa oplati pred zimou ocistit  jj, na ten som zabudol, C5 1 ho ma v ovladacom panely klimatizacie a byva to tam zaprasene aj s termistorom, ktory sa oplati pred zimou ocistit :) 
 Přílohy:
 termistor_klima.jpg ( 221038b ) -

|  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 23:22 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807276 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| Tak teď jste mne navedli -- diaagnostika mi hlásila závadu na ventilátoru topení(u nevím přesně jak zněla hláka)-nevěnoval jsem tomu pozornost(topení-klima ve OK) tak jsem si myslel e kecá  Tak teď jste mne navedli -- diaagnostika mi hlásila závadu na ventilátoru topení(u nevím přesně jak zněla hláka)-nevěnoval jsem tomu pozornost(topení-klima ve OK) tak jsem si myslel e kecá:-o 
 |  
				|  |  

| 
			| 21.03.2010 23:24 -
		Re: Pískání v interiéru | 1807277 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| jruze: ano keca, vznikne chyba ventiloru ked mas pripojenu diag a nieco pobehas okolo, to je ale bug ... toto je nieco uuuuuuplne ine
jruze: ano keca, vznikne chyba ventiloru ked mas pripojenu diag a nieco pobehas okolo, to je ale bug ... toto je nieco uuuuuuplne ine 
 |  
				|  |  

|  |