|
30.04.2011 17:48 -
Servisní kniha v češtině
|
2387478
|
|
|
BlueSeven
|
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 26 |
|

|
Najde se tu někdo, kdo má servisní knihu v češtině, mám jí totiž ve francouštině. Zajímala by mě strana 24, 25 - servisní intervaly pro C4/C5 a strana 36, 37, kde jsou garanční prohlídky ochrany proti korozi, tahle garančka se platí nebo je zdarma?
Je možné, že až pojedu na prohlídku při 90 000km, tak by mi dali v Citroenu českou servisku?
Najde se tu někdo, kdo má servisní knihu v češtině, mám jí totiž ve francouštině. Zajímala by mě strana 24, 25 - servisní intervaly pro C4/C5 a strana 36, 37, kde jsou garanční prohlídky ochrany proti korozi, tahle garančka se platí nebo je zdarma?
Je možné, že až pojedu na prohlídku při 90 000km, tak by mi dali v Citroenu českou servisku? ;-)
|
|
|
|
|
|
30.04.2011 23:08 -
Re: Servisní kniha v češtině
|
2387495
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 747 |
|

|
a to jako máš představu, že ti někdo bude scanovat, nebo přepisovat???? použil si okénko "hledat"??? byl si třeba někde tímto směrem???? .link. tak hezké počteníčko, jinak komunismus nás tak nějak min ul a vše si musíš v této naší prvotněkapitalistické společnosti zaplatit a jestli uplatníš fr. garančku v čekistánu, tak máš u mně panáka, nech si udělat v Citroenu komplet servisku a pak podej info, díky
a to jako máš představu, že ti někdo bude scanovat, nebo přepisovat???? použil si okénko "hledat"??? byl si třeba někde tímto směrem???? http://www.c5club.cz/clanky tak hezké počteníčko, jinak komunismus nás tak nějak min ul a vše si musíš v této naší prvotněkapitalistické společnosti zaplatit a jestli uplatníš fr. garančku v čekistánu, tak máš u mně panáka, nech si udělat v Citroenu komplet servisku a pak podej info, díky :-))))
|
|
|
|
01.05.2011 21:49 -
Re: Servisní kniha v češtině
|
2387898
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 747 |
|

|
a tady máš taky vlákno .link. , tak snad tam něco najdeš a ještě jednou bude v SZ urážka, tak dostaneš ban, příště hledat, hledat a když nenajdeš odpovídající vlákno, tak teprve zakládat nové vlákno a nikdy do dotazu nedávat dvě problematiky!!!! vždy podle problému
a tady máš taky vlákno http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/520694-intervaly-vymen-a-kontroly-nejaky-extrakt-ze-servisi-dokumentace/ , tak snad tam něco najdeš a ještě jednou bude v SZ urážka, tak dostaneš ban, příště hledat, hledat a když nenajdeš odpovídající vlákno, tak teprve zakládat nové vlákno a nikdy do dotazu nedávat dvě problematiky!!!! vždy podle problému ;-)
|
|
|
| |